Ima li kakva app za gledanje .pps fileova,za gmail recimo?
Ima li kakva app za gledanje .pps fileova,za gmail recimo?
Ima li netko Croatia Traffic & Weather ?
Da, treba ti JB.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
treba meni ova zadnja verzija 2.5 imam jb,ovo na app nesto nevalja....
gdje je nestala popularna my Girl's Day? help me![]()
Trazim neku aplikaciju/program ili kako to vec nazvati.. (ne mislim na temu) ugl da mi promjeni desktop, tipa ko sto postoji ovo pet ikonica u redu, tako nesto, dosadilo mi uvik isto,da su razbacane npr, da nisu normalno slozene (ako takvo nesto uopce i postoji)
![]()
evoga za xperia link za bloower download FREE i jos nekih par app-ova bloower i tih par nekih
ne postoji link trazi za ukras =)
http://pozeski-forum.netai.net
..........
Zadnji uredio EagleONE : 31-03-2010 u 09:33
Već si pitao u jednoj temi.
Uglavnom, treba ti JB, Cydia/ Rock i od tamo instaliraš Five icon dock (kombinacija five/ 5, zajedno/ odvojeno slova...).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kuglanje di kuglas samim telefonom,kak se zove igrica nemogu nikako naci?
da nije Midnight Bowling mada nisam je probao pa neznam
Igrica ti se zove : Action Bowling Free
Zanima me di mogu nac app za jailbraik iphone ali 3.1.3 na apullo.us nema nista kaze da je stranica ukinuta? Ako tko zna bio bi zahvalanza app i igre da su cjele one sa app storA ili tako nes tnx
apptrackr.org
ima neka aplikacija da kad pisem sms poruke vidim kolko mi je ostlao znakova, tj kolko sam potrosio?
Edit: našao, sms helper, radi odlično
Zadnji uredio Zagy : 04-05-2010 u 01:26
zna li netko kako bi se zvao ovaj gadget za lockscreen dakle i kad je (0) da piše.
![]()
★★★★★
zove se LockInfo....odlican app i mislim da ce biti jedini koji cu ikad kupit! 5$
nema nigdje crackani...bar ja nisam naso...al stvarno je prva liga!
Second place is the first loser!!
mene zanima neki dobar programcic za bolje hvatanje signala Wirelessa...koliko znam original u iphone-u hvata na manju udaljenost pa sto preporucujete?
wifitrak, navodno da je najbolji program za wireless
Bookmarks