vidim, dizajn neatraktivan, kao i na svim droidima. mislim reći, nema nekih kardinalnih promjena u izgledu. no vrlo elegantan. 8 giga plus microSD dobro zvuči. Uvijek mi nekako fali taj xenon. Dual led nikako ne može zamjeniti taj xenon.
http://www.motorola.com/consumers/US...008b06b00aRCRD
evo par slika s konferencije:
Specovi:
• Android 2.1 + MotoBlur (upgrade na froyo tokom ljeta)
• 8 MP kamera, dual LED flash - supercap diode
• 1GHz TI OMAP 3640
• 512MB RAM
• 8GB interne memorije (plus microSD 16GB)
• HDMI out
• 720p video @ 30fps
• FM radio
• multitouch tastatura, sa pre-loaded Swype-om
• Wi-Fi hotspot do 5 uređaja
• "High performance diversity antennas" za kvalitetu razgovora
• 3 mikrofona, za glas+ za video + poništavanje smetnji
• Ultra tanak - 9mm (osim na gornjem dijelu gdje je kamera)
dostupan od 15.7. u Verizonu, a još se ranije govorilo da će sigurno biti i GSM verzija, tako da možda skupa sa droidom2 i dospije kod nas...
Izvor
i prvi hands on:
http://www.engadget.com/2010/06/23/m...-and-unboxing/
ovo je jako moćan mob, mislim da se moto definitivno vratila u tračnice![]()
Zadnji uredio pajo2 : 24-06-2010 u 10:53
vidim, dizajn neatraktivan, kao i na svim droidima. mislim reći, nema nekih kardinalnih promjena u izgledu. no vrlo elegantan. 8 giga plus microSD dobro zvuči. Uvijek mi nekako fali taj xenon. Dual led nikako ne može zamjeniti taj xenon.
Prvi put u životu poželim kupiti Motorolu. Dizajn za prste polizat' - prosto jednostavno.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dizajn je postao već klasičan, robustan, vojnički...
to je to.poboljšan droid tj. milestone. kad izađe bit će br. 1 smartphone.bar meni.obožavam dizajn milestone-a.
Ae, potpis
Lijep i elegantan mobitel, dizajn je mraaak. Specifikacije super, prvi dojmovi odlični.
Trenutno su mi u igri Samsung Wave, N8 i Droid X. Tko da bolju cijenu, taj će me dobit![]()
Ajme, sline mi cureI potpis na ovo gore, i ja prvi put u životu poželim kupit Motorolu
Samo mene više brine hoće li, ili još bolje, sa kolikim zakašnjenjem će doći do nasAli što se mene tiče, može doć i tamo negdje oko Božića (taman da si skupim pare
), samo neka dođe
![]()
WOW
Jebeno mi izgleda, dizajn mobitela, sučelje i sve. Ali mislim da ću prije odabrat Droid 2 nego njega...
tu su sample fotke:
http://droidx.net/droid-x-news/droid...a-test-photos/
i hd video u potpunom mraku (uz upaljene ledice)
kamera izgleda jako jako dobro![]()
backflip je na bluru, ali mislim da je htio reći da će doći sa čistim androidom, bez blura. Što je po meni razočaravajuće, pošto je taj uređaj namjenjen isključivo za socijalne mreže i networking.
evo malo i na net.hr-u o ovom Droidu X
http://www.net.hr/tehnoklik/page/201...4/0222006.html
Odmah na početku umanjuju Droid X-u vrijednost jer, eto, "izašao je u loše vrijeme". Gluposti.
nije izašao u loše vrijeme, dapače. Mislim da je izašao u ključno vrijeme, no zasigurno je to da će reklame i marketing biti u sijeni iphonea. po meni apsurdno, no mišljenja su podjeljena i milijuni korisnika iphonea ne misli tako. Iako, objektivno, iphone nema upola šanse po svim testovima sa ovim android uređajem.
U tekstu kažu, Apple se diči sa videocall prednjom kamerom na svom novom iphoneu. Mislim, smijeh do bola![]()
Apple tek pokusava sustici vec postojece standarde smartphone-a. I jos uz to iznova otkrivaju toplu vodu, dok je Droid X vrhunski komad uredajaSamo, nisam nigdje vidjela AMOLED? Nema AMOLED-a? Steta.
![]()
ah da, tek sustiže, no nekako im slabo ide u toj utrci. No ja stvarno ne znam zašto iphone ima toliko obožavatelja... ok, apple je. amerika. ovo ono. jel je baš taj dizajn? taj app market? nije mi jasno stvarno... Pa ljudi kampiraju za prvi iphone. Ono, halo. Ko mora biti tako lud da bi kampirao za mobitel?Katastrofa. Hehe.
Ajmo mi kampirati za novog droida i pokazati appleu da ga čeka loša budućnost
evo, kažu da će u sljedećoj motoroli dodati i tu famoznu kameru kojom se apple toliko ponosi![]()
Zadnji uredio GoGs : 27-06-2010 u 13:48
.. eh da si to mogu financirati, kampirala bi svako malo
Ljudi koji kupuju apple ne kupuju ga zbog hardvera nego zbog slike kakva ćeš osoba biti nakon što kupiš apple proizvod.![]()
Lol, a ta njihova kamera radi jedino na iPhone 4 - iPhone 4 relaciji. Failaju na toliko razina samo što to neiskusne apple ovčice ne shvaćaju
No dobra stvar je što galama koju apple digne potakne druge proizvođače da naprave još bolji proizvod i onda završimo s hrpu Android smartpheonova i tableta![]()
ne mogu vjerovat da jos ima ljudi koji misle da se ajfon kupuje samo zato jer je apple..lol
za odlican fi. rez. trebas imati odlican hard+soft +reklamnu kampanju..iphone4 sve to ima,htjeli vi to priznati ili ne...
+apple ceka slaba buducnost??issss
da se razumijemo imam htc desire i milestone,ali ovakva neargumenitrana sprdnja mi je prepresmijesna..
koji to hard ima, ajmo reć bolji, u usporedbi sa ovom motorolom?pojasni malo. ono što iphone ima jest marketing i marketing.
Daleko od toga da neću priznati da postoje bolji uređaji od motorole i HTC-a, ali kad je iphone u pitanju... Mislim da je to uopće apsurdno uspoređivati.
novi iphone ima trenutno najbolji display na tržištu (bar na papiru), treba vidjeti kako to izgleda u praksi..
uz to još ima koliko čujem i probleme sa prijemom, pa apple mora podučavati korisnike kako točno da drže mob da imaju signal na njemu
droidx ima puno bolji procesor (iako su clockani na iste vrijednosti), ram je isti
iphone i dalje ne podržava microsd kartice, nit će ikad podržavati flash u browseru
tu je onda i veličina ekrana koja je tako-tako s obzirom na današnje standarde, a ono što im najviše zamjeram je upravo taj multitasking i dalje kojeg ni ova verzija iphonea jednostavno nema, a lažno reklamiraju da ima neku njihovu varijantu koja je smeće
tu je i taj os koji je doživio stvarno male promjene (ajde, priznam im, mogućnost mijenjanja wallpapera je korak naprijed)
uglavnom, apple ima ogromnu bazu štovatelja, i hrpa ljudi će kupiti i ovaj model, al na tržištu postoje itekako puno jeftiniji i bolji mobovi
Da, na bluru je, ali mi je iz službenih izvora (da ne kažem organa :-) ) rečeno da za naše područje blur ne dolazi u skoro vrijeme.
Koristio sam Backflip već nekoliko puta i vidio sam blur (prvi put u Barceloni na GSM kongresu), fora je. Ali, naša regija će pričekati neko vrijeme
U skladu sa mojom već ustaljenom tolerancijom, molim forumaše GoGs-a i smogovac-a da utišaju međusobne tenzije i smanje konflikte na minimum, kako ne bismo morali koristiti one nepopularne druge metodeA i otišli ste u offtopic.
Bookmarks