Kako su to oni zamislili da će izgledati QVGA ekran razvučen na 3,2'' samo nebo zna....
Mob je mi se inače čini u redu, no QVGA ekran za cijenu od 300€ je Fail.
Danas je i službeno predstavljen HTC Wildfire.
Wildfire dolazi s Android 2.1 Eclair OS-om, te sa Sense sučeljem, a naglasak kod ovog mobitela je na društvenim mrežama. Wildfire podsjeća na umanjeni Desire, ali nema fizičke tipke ispod ekrana, nego ima tipke osjetljive na dodir, ispod kojih se nalazi optički Trackpad.
HTC Wildfire ima 3,2-inčni ekran razlučivosti 240x320 piksela (Desire 3,7 inča, 480x800 piksela), ima kapacitivni ekran osjetljiv na dodir, te dužinu od 107 mm (Desire 119 mm). Nudi multitouch, akcelerometar, Wi-Fi, stereo bluetooth, microUSB 2.0, HSDPA do 7,2 Mb/s, stereo FM radio, A-GPS, digitalni kompas.
Što se tiče performansi, ima Qualcomm MSM 7225 procesor takta 528 MHz, 384 MB RAM i 512 MB ROM memorije.
Evo svih detalja - http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3611
Zadnji uredio mobber : 17-05-2010 u 23:25
Kako su to oni zamislili da će izgledati QVGA ekran razvučen na 3,2'' samo nebo zna....
Mob je mi se inače čini u redu, no QVGA ekran za cijenu od 300€ je Fail.
Wildfire je vjerojatno nasljednik Tatto-a.
ima malo veći displey i malo više RAM-a.
fizičke tipke su zamijenili onim touch tipkama.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa nije lose ako mu cijena bude 2000 kn![]()
Prvi preview: http://www.mobile-review.com/pda/rev...re-fl-en.shtml
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Da, mogao bi naslijediti Tattoo
mene zanima koju navigaciju mogu stavit na to pošto je 240x320???
Im great in bed
I can sleep for days
Jel ga ima netko?
Moze netko napisat neki "review" mobitela?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pa mislim da sygic ide na sve..i jako je super..detaljne karte..imam ga na symbianu,pored garmina i nije nista losiji,dapace..
ako ima tko upuceniji,neka potvrdi dal ide sygic na wildfire ..
pa ako ga tko ima,nek napise kakav je..ekran,odaziv,rad sa aplikacijama...
Prvi dan u rukama i moram reci da je aparat ludo brz .
Zapravo prvi puta se susrecem sa androidom .
Boljka mu je ako si jednom postavio acount Gmail jednostavno ga nemozes vise izbrisati pojedinacno vec mora ici hard reset .
Malo glupo ali zapravo korisno znaci aparat je samo tvoj i samo se ti logiras na njega .
Sto to tocno znaci ?
To ti znaci ako zelis instalirat hrpetinu programa na njega koje su free a radis reset sve se brise .
Navio navigacija radi jako dobro ali me zanima pa neka se netko nadopuni na moj post .
Nisam naso govorne upute na Hr imam za sada hr kartu i radi odlcino .
Igo sam pokusao stavit ali rezolucija ekrana je takva da se nemoze pokretat nazalost .
Da li postoji sta jos uz taj navigo ili neki bas za njega IGo ?
Baterija je mocna da mocnija nemoze biti .
Spajam se u kaficu na wlan sam tak a surfat i dobivat malove je cas posla .
Za sada sam zadovoljan a vrijeme ce pokazat htio bih jos neku navigaciju ako ima za njega a da je brz i da nema blokiranja dok se netso instalira to mi je zakon nad zakonima .
Za svaku aplikaciju Market ima slikovno objasnjenjo cak i da li koja aplikacija radi ili ne .
Moram priznat da je nakon Symbana i Wm ovo nesto sasvim drugo .
LP!
Da li treba trazit pod imenom samog imena telefona ili bi trebalo trazit pod temama Desire-a .
Obzirom da je ekran takve rezolucije da igo nije dobar a za navigo hg govorne upute također .
Kada smo se svega toga dotakli neuspijevam naci gdje pise ukupno vrijeme svih razgovora i pojedinacnih .
Da skuzio sam da Android ipak je to moj prvi android pa nisam znao da sve mora ici preko gmaila ali da sada ne duljim to je rijeseno .
LP!
Treba traziti koristeci forumsku trazilicu. Ne moze jednostavnije.
Cek, ti imas Desire? U tom slucaju si u potpuno krivoj temi, i ovo sve ovdje je sad debeli vec off-topic...
Ja nemam Desire vec imam Wildfire .
Evo da kazem da je zbog mog prevelikog razgovaranja baterija izdrzala dosta kratko za sada sedrzi jos na onoj naranđastoj crtici a jucer ujutro je skinut sa punjaca .
Neka izdrzi do navecer biti ce to dva dana i jednu noc .
LP!
eto kupio i ja ovaj mob..prezadovoljan..malo teze se naviknut na android kad prelazis sa symbiana ali ide..
prenio blututom imenik sa njoke bez problema..ostao mi isti ko na njoki..baterija radi vec treci dan,uz dosta wifi,instaliravanje app i sl,nesto sms i poziva..prezadovoljan..brz,puno opcija i programa za sve zivo,od navigacija sygic mobile maps radi ko urica..
minus --- kaj nema(ako ima koja app za ove minuse please pomozite) za izvjesce poruka neki skocni prozor i sl..imam oznaceno u opcijama,ali moram ic pod poruku ,opcije,status(nekkak tak) pa onda tam pise dostavljena..i stavio si klasicnu tipkovnicu ko na mobu,i uvijek mi upaljen t9,pa ga moram ugasit tipkom pored tipke3..dok prebacim na qwerty onda je ugasen t9 bas kak je i u opcijama stavljeno..al dok je input ko na klasicnom mobu,t9 je upaljen makar je u opcijama ugasen..
i kaj nema rucno trazenje mreza..posto zivim kraj granice mijenja mi sam mrezi stalno ..
eto rijesio ovo sa stalno ukljucenim t9 kod phone keypad .. insralirao smart keyboard pro .. i tamo qwerty prebacio u klasicni tipkovnicu od moba,iskljucio t9 i vise se ne pali stalno..dok se kod touch input pali..
inace je mob zakon.. s obzirom na cijenu,mozda best buy android mob..
dal postoji hrvatski izbornik za njega??????
Nema Hrvatski izbornik za njega.... po meni niti netreba...
a dobro vec sam se naviknuo na eng... imam problem sa memorijskom karticom... preko cega bi ju najlakse mogao otvarat???? pokusavam instalirat navigaciju i neke programe a neznam kako ju otvorit????
A sta bi ti znacilo "otvarati karticu"?
Vec je bezbroj puta receno da ti treba neki file manager... Citati malo.
je li moguce naci hrvatski jezik za wildfire? cura mi ga ima i ne zeli ga jer hoce hr (a zna eng tečno).
eh, a ja joj rekao da ga uzme. nahebo sam sada. živio!
Dal je moguće da se ekran netreba svaki put palit na Power Button, pa tek tada slide to unlock?
ja bi htio da samo napraviim slide i da radim na mobu
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Bookmarks