za mrak tarifu isto, jelda? Mislim, aktiviram besplatne poruke, a ono od 19 do 7 pozivi besplatni... Nemam pojma... Aj valda ce valjat, al mogli su i mms snizit![]()
Nova tarifa Ljetna opcija se može aktivirati od 03. lipnja do 31. kolovoza 2010. godine!
sms za 6 lipa unutar t-mobile neograničeno!
500 besplatnih minuta prema t-mobile (prva se naplačuje)
Mjesečna naknada 29 kn! Za pretplatnike i Simpa.
Dobar potez. Još kad nebi bio ljetni nego godišnji...![]()
za mrak tarifu isto, jelda? Mislim, aktiviram besplatne poruke, a ono od 19 do 7 pozivi besplatni... Nemam pojma... Aj valda ce valjat, al mogli su i mms snizit![]()
One day, sky went blue...
Mrak tarifa isto s tim da takvi imaju 1000 min poziva a zaboravih nadodati i mms je za 6 lipa unutar t-mobile
Evo link:
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-04-80-00.asp
isto je i za simpu.
CITAT:
* Broj poruka koje možete slat po promotivnoj cijeni unutar T-Mobile mreže je neograničen.
Napomena: Korisnici Mrak tarife koji aktiviraju promotivnu opciju „Ljetna opcija“, na raspolaganju imaju 1000 besplatnih minuta razgovora prema T-Mobile mreži nakon plaćene prve minute, tijekom cijelog dana, a nakon potrošenih 1000 minuta pozivi će se naplaćivati prema službenom cjeniku za Mrak tarifu. U opciju je uključen i neograničen iznos SMS/MMS poruka prema T-Mobile mreži po cijeni od 0,06 kn
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
svaka cast!jos da ostave za stalno tu opciju,bilo bi super,to je odgovor na vipovih 9 lipa,zivjela konkurencija!
![]()
gidi jap!
e ovak vec da!
E da, mali off... Hocem aktivirat lijetnu, al su mi aktivirane poruke prosli mjesec, negdje u sredíni.. I jucer posaljem poruku za deaktivaciju, i kazu da ce biti deaktivirana na kraju mjeseca... Jel to znaci da su mi 1.6. Opet aktivirali nove poruke, ili ce se deaktivirat na datum aktivacije?
znaci kupim bon od 50, 29 mi uzmu za tarifu a 21 mi ostane za trošit..? di su nasli 29... i za tih 21kn dobim 350 poruka,a u opcijama PORUKE ZA 30 kn dobim 360,heh,,nije neka luda usteda..
off: koja im je ovo fora kod deaktiviranja,3 poruke moram poslat,bezveze
gidi jap!
pa i ja gledam sad sta svi gore pricaju da je super...
kako moze biti super da ti mjesecno uzmu 29kn i da onda imas takve poruke i pozive...
----------Sony Ericsson----------
?????????????????????????????????????
Pa dobro ljudi o čem Vi to? Pa za 29 kn neograničeno sms/mms za 6 lipa i 500 min prema t-mobile (plati prvu i laprdaj ostalo)!
Pa zar to nije bolje nego da ništa nisu stavili??? Stvarno nezadovoljnih uvijek
A neš mi ti 29 kn...a vani se loče po kafićima noću abnormalni trošak vikendima.
Na mrak tarifi sam i imam aktiviranu opciju poruke,sada sam htjel aktivirati i ovu ljetnu opciju i nemre-piše da opciju Ljetna opcija nije moguće aktivirati
Zna netko zakaj? Jel ju netko već aktivirao?
ja deaktiviram opciju poruke, i cekam kraj perioda![]()
kakvi mrtvi lopovi su taj t-mobile, piše da imaš 500 bespl minuta razgovora e al oni u tih 500 minuta obračunavaju i ovu prvu minutu kaj se naplaćuje što znači da ti minuta nije 6lp već ovisno o broju poziva koji si obavio. i da smeće naravno izbacuje poziv nakon sat vremena da opet nazoveš.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
1. u svakoj opciji se broji i ta prva placena minuta
2. prva minuta nije 6lp, nego je sms 6 lp, a minuta ovisi na kojoj si tarifi![]()
@Winamp
To se zove kreativni marketing, koji obicno nema nikakve veze sa logikom ili matematikom u ovo slucaju!![]()
To vam je nas t-mobileKaj ste mislili, da nece naplatit 1. minutu? Pa nije vam to ulimited
![]()
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Ajme kad čujem ovo...
npr. nek je ostalo kao po starome bez ove ljetne opcije... još prije tih 500 min * 1.22 kn unutar t-mobile jel = 610 kn.
nek se mjesečno slalo min 50 poruka prema t-mobile * 0.43 = 21.5 kn
sve to 631.5 kn bi se platilo!!!
Ljetna opcija 500 min unutar t-mobile neka je 50 poziva po 10 min + prva minuta naplata dakle = 50 * 1.22 = 61 kn
50 sms * 6 lipa = 3 kn
mjesečno 29 kn!
Sve to 93 kn!!!
Od onda na danas mislim da se primječuje poboljšanje ili ???????????????????
Ne računajući tu sad te zadnje nove opcije i ponude i razne mixeve....
Ma ja sam to uzeo kao primjer za neki izračun. može neki razgovor biti 3 minute, drugi 17... nebitno. Ali jedan okvirni primjer... poanta je da je jeftinije dosta i kada bi ta opcija bila godišnja...super!!!!
Al ja prvi pričam preko 3 minute kada su takve opcije![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dobro... nek ti bude i po tvojoj teoriji pa opet nek se i više puta zove po 3 minute pa nek je onom izračunu dodana i svota još od 150 kn više... opet je manje neg da se plačaju pune 3 minute osim prve.
To kao prvo...kao drugo...bolje i da postoji takva opcija...o tome ljudi pričam!!!!!!!!! Jer nek s nekim i pričaš 3 min pa nek se neka rasprava o nečemu produlji ne moraš se znojiti da sad ti prolazi 4-ta pa 5-ta minuta neg si prvo platio samo prvu pa ostalo laganini... bez stresa jel.
A meni to definitivno bolje znati koliko minuta imati pa makar ih i ne iskoristiti nego ih nemati a doći u situaciju da nekoga zoveš na 098/099 pa sad plaćaj minute... žišku?
a o sms-u i mms-u po 6 lipa da ne govorim naspram prije 0.43 sms i 1.98 mms... mislim![]()
Bookmarks