"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dobro... nek ti bude i po tvojoj teoriji pa opet nek se i više puta zove po 3 minute pa nek je onom izračunu dodana i svota još od 150 kn više... opet je manje neg da se plačaju pune 3 minute osim prve.
To kao prvo...kao drugo...bolje i da postoji takva opcija...o tome ljudi pričam!!!!!!!!! Jer nek s nekim i pričaš 3 min pa nek se neka rasprava o nečemu produlji ne moraš se znojiti da sad ti prolazi 4-ta pa 5-ta minuta neg si prvo platio samo prvu pa ostalo laganini... bez stresa jel.
A meni to definitivno bolje znati koliko minuta imati pa makar ih i ne iskoristiti nego ih nemati a doći u situaciju da nekoga zoveš na 098/099 pa sad plaćaj minute... žišku?
a o sms-u i mms-u po 6 lipa da ne govorim naspram prije 0.43 sms i 1.98 mms... mislim![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ok... ja sad se pitam jel ja razumljivo hrvatski ovdje pišem?????
Ovdje se govori o ljetnoj opciji... ne mora ona svakome pasati niti će sad netko s tele2 i vipa prelaziti na t-mobile baš zbog toga. Ali meni koji već jesam sada na t-mobile i na flex 60 itekako odgovara ova opcija! Dakle sjedne se za stol i uzme kalkulator i radi se izračun.
Ja osobno da pojasnim imam tele2 i opciju 69 lipa prema svim mrežama a unutar tele2 plati prvu pa dalje pričaj besplatno...1000 minuta. To mi dovoljno. kada trebam nazvati vip ili tomato nazovem samo kratko i tu puno ne pričam. Tu je moja priča s tele2 gotova.
Prije bih s tele2 zvao t-mobile jer mi je bilo jeftinije pričati za 69 lipa/min nego 1.20 kn/min s t-mobile na t-mobile!
E sad je tu ljetna opcija...DAKLE, za uplaćenih 29 kn koje rađe onda dadem za t-mobile i imam 500 min unutar t-mobile više ne zovem s tele2 na t-mobile jer bih tih 29 kn potrošio na 42 minute razgovora prema t-mobile!!!!!!!!
Recimo sms koji sam prema t-mobile više slao sa tele2 gdje je 29 lipa a sa t-mobile je bio mi 0.35 lipa sada šaljem sa t-mobile po toj opciji po 6 lipa. Pošto imam dosta kontakta na 098 mjesečno nek je
100 poruka sada platim 6 kuna umjesto 29... dakle ušteda mi 23 kune koje se kompenzira na računu t-mobile za onu prvu minutu poziva + još imam 458 minuta prema t-mobile što nisam imao... i to mi sasvim dovoljno!!!
DAKLE, platim 50 kn manje bon za tele2 a to ode na t-mobile + više razgovora i sms-a + dobijem dobar mobitel za kunu.
Sasvim jednostavna računica i ovdje ne rješavam integrale i funkcije niti c++ programiranje nego jednostavan prikaz gdje ja pokazujem kako sam sebi uštedio pomoću ove opcije!
A vjerujem da ima i drugih takvih kojima to odgovara.
A isto šparam jer mi se opcije unlimited i opcija poruke nedaju uključivati zasebno!
A da ti sebi kupiš još i VIP karticu?! Pa ces jos vise uštedit!!!! Pa jel vidit ti šta rade ti opareteri ( Vip i Tmobile mislim )?? Pa najbolje je imati karticu od svakog operatera, pa cemo najjeftinije pričati! Ljudi, uzmite si Tele2 broj i tarifu Knockout.... Sa nekom opcijom i stvar riješena! :-)
ne kuzim sto bi radili, ruku na srce, najjeftinije je imat vise operatera ako razgovaras prema svim mrezama...
ja sam imala tele2 knockout 150 (0,49 prema svim mrezama), i dolazili su mi veci racuni nego sad na mrak tarifi..
zasto?
zato sto mi je 90% razgovora prema 098/099.. i jos dobijem 25mb za surfanje, i bodove pa si umanjim racun
mozda tele2 ima manje cijene razgovora, ali nije vipu i t-mobileu ni do koljena..
od samih bodova koje sakupljas, do npr prijevremnog raskida ugovora (na tele2 se mora platit cijela tarifa za svaki preostali mjesec)
i do opcija koje mozes aktivirat..
al naravno... tko voli, nek izvoli![]()
Sve to stoji da je sada jeftinije nego prije ali kako mogu napisati u uvijetima korištenja, stavka 4. :
"Pretplatnik/Korisnik koji aktivira promotivnu opciju Ljetna opcija stječe pravo na 500 besplatnih minuta nakon plaćene prve minute razgovora (prva minuta razgovora se naplaćuje po cijeni utvrđenoj za njegov tarifni paket/model koji koristi) te neograničenog slanja SMS i MMS poruka unutar T-Mobile mreže na području Republike Hrvatske po cijeni od 0,06 kn uz plaćanje iznosa naknade određenog službenim cjenikom Hrvatskog Telekoma d.d."
i onda se ne pridržavati toga? Ok da su to napisali malim slovima negdje da se prva minuta uključeje u tih 500 minuta ali ne oni drito suprotno. Kad potrošim pola iznosa idem im se žalit da mi vrate pare nazad.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Odustao sam od objašnjavanja više... a t-mobile imam 10 godina i taj mi primaran i sad su napokon malo cijene poštenije spustili...sad sam više zadovoljan.
Stvarno su lopovi kako reklamiraju tu tarifu.
Na reklami lijepo napišu pozivi 6 lipa, poruke 6 lipa.
U letku na jednom mjestu napišu pozivi i SMS i MMS za 6 lipa- SMS, MMS i rečenica da su 6 lipa je boldano.
Na drugom mjestu napišu pozivi i poruke za 6 lipa.
Stvarno mi nije jasno kako nije zabranjeno tako "lažno" reklamirati.
Jest da se u tom letku ograđuju od "tiskarskih grešaka" i sličnih gluposti, ali na reklami (da već ne znam) ne bih mogao shvatiti da su samo poruke 6 lipa.
Naravno, svatko normalan će se dodatno informirati prije nego što to uzme, ali mislim da ovakav način nije u redu.
EDIT: Ovo se stvarno ne može drugačije protumačiti...
U Dubravi na T- Centru.
Zadnji uredio georgy : 25-06-2010 u 22:24
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A dobro...to oni reklamiraju tih 500 minuta za 29 kuna što i jest pozivi za 6 lipa po minuti + 6 lipa sms...
To je taj način reklamiranja i može biti na puno načina da svakako privuku ljude. Mene osobno briga što piskaraju, bitno da je računica koja jest računica i to je to!
Manji računi = moje zadovoljstvo.
jel se može negdje provjeriti do kojeg datuma ti je aktivirana "ljetna opcija"?? znam da se automatski aktivira ako imaš više od 29kn na računu pa bi to htio izbjeć.
tražio sam na t-mobile stranici (ono osobni podaci o računu) al sam piše da je aktivirana, nigdje do kojeg datuma traje.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
pa samo posalji D na 3636, i deaktivirat ce ti se kad se treba...
pa mozes znati datum ako si sacuvas poruku kad aktiviras opciju
i da, sve opcije ako deaktiviras, nece ti se odmah ukinut, vec kad se trebaju....
Posaljes D na 3636, dojde poruka da odaberes kaj oces deaktivirat, odgovoris, onda opet dojde poruka da odgovoris sa DA da ju deaktiviras, ti odgovoris, i onda dolazi poruka da ce ** opcija biti deaktivirana dd.mm.gggg![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks