napravio sam upgrade softwera za nokiu 5800 v 40 i instalirao nokia ovi maps 3.0,preko map uploadera stavio karte Hrvatske međutim kad idem na pretragu nista mi ne pronalazi,cak nema opcije grad nego neki restorani itd.....
Updateaj onda preko NSU-a ili Navifirma i JAF-a, ako već ne ide preko FOTA-e...
napravio sam upgrade softwera za nokiu 5800 v 40 i instalirao nokia ovi maps 3.0,preko map uploadera stavio karte Hrvatske međutim kad idem na pretragu nista mi ne pronalazi,cak nema opcije grad nego neki restorani itd.....
instaliraj ovi maps 3.03 ili 3.04
ili nadogradi sw na v50
http://cafe.mobil.hr/threads/66062-O...ada-besplatan-!!!
kod pretrage ne biraš "browse categories" nego u traku iznad upiši što tražiš
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
skinuuo sam soft v 50 i ovi maps 3.04 i kad napisem pretrazi npr ime grada....on kao trazi izvan mreze i nista ne nadje
Ljudi, pomognite prije nego Nokia 5230 poleti kroz prozor sa 14. kata!!!! Vec dan i pol pokusavam instalirati OVI mape i stalno mi javlja gresku. Prvo sam instalirao Nokia PC Suite na komp, pa onda maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_5.0.Nocs (ovo sam instalirao i na mob), pa zatim NokiaMaploader i na kraju Nokia Ovi Suite. Cak sam skinuo i Nokia Software Updater i sve update-irao. I sad kad pokrenem Nokia Ovi Suite i odem u Map da skinem karte kaze mi Your device does not support the Nokia Maps aplication or the maps and voice guidance files in your device are corrupted. Pokusavao sam i restartat i ponovo spajat i reinstalirat... Unaprijed hvala dobri ljudi!!!
Jel normalno da se konektuje na internet prilikom pokretanja aplikacije (N82)??
Probaj formatirati karticu ako ti nije problem mozda se zblesirala.. Imao sam slicnih problema na Nokia 5800xm
-imam nokiju N70 kako da stavim kartu hrvatske gore ne mora biti navigacija bitno da je karta hrvatske, ono tipa autokarta ili tako nesto, naravno da mora biti besplatno!
Bookmarks