ista stvar se i meni događala s nokia mapsom na 6650 (područje jedno 30 km zapadnije); kako god podešavao kalkuliranje ruta, on je bacao nebulozne podatke. ispravi se kad kreneš voziti, ali ni to ne bude uvijek ok.
problem sam riješio tako što sam prešao na dugi navigacijski soft.![]()
@:kowalski
razumijem ja tebe...al evo evo jedan primjer,rečemo ja u Rijeci(karikiram),i trebam u neku ulicu doći i sad ja namjestim navigaciju.i ona mene odvede 50 km dalje,a ja do cilja ima 5km,što je naj gore prvi put dojdem negdje neznam gdje treba ići zato me živcira to šta neznam kako napraviti...
a što se tiće novoga softa...pre kompilicirano da skidam garmin preko foruma. a dati 300kn.liku u trgovini(zastupnik za nokiu u sb) da ubaci u mob mi je puno.
pa to; meni je predlagao nebuloze tipa "da bi došao do mjesta koje je od trenutne točke udaljeno 8km na istok, on me prvo pošalje 23km na zapad, polukružno me okrene i onda istom cestom vrati natrag od kuda sam došao". uglavnom, blesirao je jako.
e da,još jedna stvar-nije mi htio preračunavati rute dulje od 250km-jednostavno izađe iz programa.
čuj, ako hoćeš, imam ja skinuto sve što treba za garmin i ja ti ga instaliram za 100kn.i garmin i sync guide.
hm??dobar prijedlog,jesi ti iz n.gradiške vidim da je lokacija n.g?
cjena je prihvatljiva.
Kako stoji sa dozvolom instalacija: menu,postave,programi,prog manager i software intstal =sve
Sto nitko nemoze to mogu i ja
i je postavljeno na sve ili ti "all"... Jeli možda treba hackirati software kako čitam negdje? Sa programom helloOX?? Ili se programi mogu instalirati i bez toga?
Neznam u čemu je kvaka... Inače, još jedno pitanje, ima li tko od vas otvoren ovi account?
Koristi li to čemu, ili je niškoristi, zasad ga nisam otvorio kada mi nudi prilikom pokretanju programa...
mape ne možeš brisati jednu po jednu, nego samo sve odjednom
maploader će ti samo osvježiti karte, program ne dira
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
pozz svima,radio se o noki 6220c,dobio sam sa njom maps 2.0 i dobio karte koje sam koristio besplatno jer sam kupio u t-mobile,onda sam stavio 3,0 i zadržo sam licencu,sad licenca je istekla,a navigaciju nemogu koristiti,dali postoji kakva šansa da produžim licencu,da je ne kupujem,hvala.
Jedini način ti je da instaliraš crackanu verziju.
Ako ti se ne žuri s navigacijom onda pričekaj kojih mjesec-dva jer je jučer navigacija postala besplatna za određene uređaje a u sljedećem updateu bi mogla podržavat i tvoj mob.
No, ako ti se žuri možeš probat Garmin ili Sygic navigaciju jer za 3.0 nema tutoriala na forumu a ne znam neki provjereni negdje drugdje.
sygic me nešto zaje****,jer mi nemože učitati karte...
Znam da ne spada u Symbian S60 3rd edition, nego u Symbian vS60 5, ali problem ostaje isti. Ovako, instalirao sam nokijine OVI karte na Nokia 5800. Sve izgleda uredno, navigirao sam, ali! Kad odredim adresu kud da krene, oglasi se glas zenske i pokaze ruta. Ali cim krenem autom, nestaje glasa, ne pokazuje se vise ruta, trazi me da se spojim online, ali se znak pokrece normalno ulicom kojom prolazim, cak i dobro pokazuje nazive ulica, jedino sto se ne cuje glas niti se vidi ruta!
Kako rijesiti da me ne pita da se spojim na internet, da se cuje glas i da pokazuje rutu prilikom navigiranja? Jel' nesto krivo instalirano?
Mogucnost spajanja na internet je iskljucena!![]()
Zadnji uredio hrc50 : 28-01-2010 u 02:00
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
traži te da kupiš licencu
skini besplatnu navigaciju sa nokijine stranice
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Moraš skinuti i novi OVI Maps i Nokia Maps Loader, a onda preko potonjeg učitati željene karte i glasovnu navigaciju.
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
To je starija verzija. Trenutna je 3.03.
Skini aplikaciju na komp pa instaliraj sa kompa na mob
Odeš ovdje, klikneš Ok u srednjem prozoru i zatim u tom istom prozoru klikneš "Or download without data charges using PC or Mac" i zatim download.
Imam nokiu N85 i instalirao sam Maps 3.0 jer je navodno besplatan (barem tako pise na stranicama nokie) Sve u svemu trazi me da se spojim na internet i kupim licencu.
Dajte mi molim vas pomognite i napisite dali je moguce nesto napraviti s originalom ili da idem na crack...
Ako je tako gdje downloadati crackanu verziju koju se gore spominje?
Hvala Franjo
http://www.mediafire.com/?hywmotajtmd
karte i glasovnu skini s njihove stranice
imam nokiu e66 verzija
w3.01 09wk44b01 MW OpenGL LM MN
Map version 0.1.23.112 OpenBitLM 6.22.5
šta moram napravit da mi radi navigacija
skino sam "Nokia Maps Updater" i taj program mi skida nešto nekih 5 mb i onda instalira u mob i to je to i idem otvorit "Nokia Map Loader" samo piše "Waiting for phone" nemam pojma šta dalje da radim
ako može pomoć kako da napravim update i to sve
naravno ako OVI maps može na E66
hvala unaprijed
znači ne vrijedi što je mob hakiran?
Bookmarks