trebao bih serial (il crack svejedno je) za Virtual Access Point 2.2
edit:
nasao
Smuchac bravo majstore, fala lijepo pomoglo mi je ovo
samo sto mi neotvara datoteke koje mi otvori Media Recovery Wizard 1.8.1.0 . Jeb... mu svaki od ovih programcica razlicito radi recovery .
U svakom slucaju hvala ti dijelom si mi pomogao.
Tnx
trebao bih serial (il crack svejedno je) za Virtual Access Point 2.2
edit:
nasao
Zadnji uredio L.L. : 19-05-2010 u 18:01
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Jučer sam instalirao neki update za Windows 7 (da, glup potez).
I sada mi javlja da nije original Windows.
Probao sam s programima kojima sam prvi put aktivirao, ali ne pomažu.
Možete li mi preporučiti neki novi ili neki drugi način da to riješim (bi li system restore mogao vratiti to?)...
EDIT: Nemam restore point, tako da ništa od toga![]()
Zadnji uredio georgy : 19-05-2010 u 07:37
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da,potez je prilično glup.
Sad kad su te nanjušili,skoro da ti je đaba krpat se s privremenim rješenjima. Bili su neki WGA removeri ali neznam prave li ih već za Win 7.
Meni se svi smiju kad gasim Automatic updates...
Ako ti nije problem,sruši sve i Jovo nanovo pa pazi oces li opet na majkrosoft apdejt.![]()
A naravno probao si i sa Windows 7 Loader v1.6.9 (x86-x64) - By Daz ?
Iako ima i novijih verzija ali ja osobno nisam probao!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Postoji Remove WAT za Windows 7. Neznam dali će to Georgy-ju što pomoći, ali neka proba s tim.
Uspio sam
Hvala, VuKi- taj program, samo novija verzija (1.8) je pomogla.
Usput, update se zove kb971033.
Smuchac- ma, i ja gasim ostalima, ali ja kao pazim da ne instaliram te WGA i gluposti. I ovo mi je izgledalo sumnjivo, ali sam ipak instalirao
Ah, iz pogrešaka se uči- gasim update![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
trebao bi mi licencni kljuc za nod 32 4.2.42.0 skinuo sam ovu besplatnu probnu verziju a cuo da se moze naci kod...
Ne moraš skidati ključeve, dovoljno je produžiti trial... Na www.nsanedown.com možeš skinuti Box Mara Fix i njime fixati...
Tražim AutoCAD Freestyle punu verziju.
Nema nigdje po torrentima, to je onda u paketu s nečim ili?
EDIT: Ne treba, našao alternativu.
Možete pobrisati post![]()
Zadnji uredio georgy : 20-06-2010 u 18:13
Mogu li se i ja kka dočepati tog cracka za Adobe Dreamweaver CS4? Bila bih jako jako zahvalna :-)))
Ima li tko "funkcionalnu" verziju Everesta 5.50 za podijeliti??
Zahvaljujem unaprijed![]()
Ima li gdje za skinuti besplatno Metel Win.
Ili postoji bolji (jednostavniji) besplatan ili "besplatan" program za knjižnice?
EDIT: Ne treba više![]()
Zadnji uredio georgy : 03-09-2010 u 21:10
Slucajno neko zna:
Newsletter Studio Pro
Tnx
može li tko poslat serial za Photoshop cs4...probao sam ih milion ali ne šljakaju baš dugo
unaprijed zahvaljujem!!!
nitko ništa !?
Da li moze neko da mi pomogne oko licence,serial-a,ili bilo cega za avast 5.0.677,jer kad god ubacim neku licencu nakon par update-a,mi izbacuje poruku da je moja licenca ilegalna???Hvala!!
Trebam serijski broj za program Super mp3 download verzija 4.6.4.2 ili verziju 4.6.0.6. na PM.
Hvala.
treba mi hitno key za -AnyBizSoft PDF Password Remover version 1.2.0- HVALAAA....
What else you gonna do on a saturday?
dobila paket europlus reward engleski interaktivni tecaj (kupljen preko mozaik knjige) pred par godina. nisam ga do sad nikad koristila, jedino dok sam paket otvorila. naravno, ostala sam bez serijskog broja (ne mogu ga naci).
lijepo molim da li ima netko ko mi moze pomoci po ovome pitanju!
hvala!!!
^^ Jako je teško doći do serijskiog broja. Već me je bar 10 ljudi pitalo za taj serijski broj jer sam ga i ja nekoć imao. Nisi navela niti verziju,al ni to neće puno pomoć jer ponavljam,skoro da je nemoguće doći do njega. Nažalost.![]()
Pozdrav !!!
Lijepo molim PRODUCT KEY I SERIAL NUMBER za fugawi 4.5 (program imam ) može na pp
LP.
Ne znam jeli neko vec trazio ali trebao mi crack za Amplitube 2
ocigledno niko nema![]()
Zadnji uredio EKV : 21-02-2011 u 16:14
Bookmarks