A da okines screenshot sa display readerom pa vidis da li i onda ima tih crta na screenshotu?
A da okines screenshot sa display readerom pa vidis da li i onda ima tih crta na screenshotu?
@MASVA: To se zna dogadjati i kod LCD monitora i tamo to prolazi bez problema. Najvjerojatnije je problem u LCD-u koji ce ti promjeniti besplatno posto je pod garancijom, ali moze biti i u kablu ili maticnoj. U svakom slucaju napravi backup prije nego im das na garanciju...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Baš malo gledam, pa ovog mobitela teško da se može nać po našim dućanima, a izišel je prošle godine..
A nisu ga ponudili nešto previše...čak ga i u vipa ne vidim na stranicama u ponudi više! Bar je nekako bio kod nas...npr., model w902 nas je potpuno zaobišao! Baš čudno jer smatram da oba za pristojnu cijenu i ponudu bi dobro išla...![]()
kad sam ja kupovao,tražio sam crnu boju ali je bilo samo srebrna koje nema ni sad
te uzeo greenheart koji se jako prlja i moram ga često čistiti
naručio sam crnu masku,valjda će biti bolje
inače mob se vratio doma,dobio novi ekran,garancija pokrila
Mi6 Black
Jel bi meni vrijedila garancija ako je kupljen u njemačkoj a npr. pokvari se u hrvatskoj isto??
Primjetim kod c901...onaj senzor za osvjetljenje...kada sam u tamnijem prostoru isključuje mi se tipkovnica i prigušuje svjetlo ekrana, a kad upalim svjetlo u sobi da mu direktno tuče ekran se odmah osvjetli na maximum i tipkovnica??? Zar nebi trebalo biti obrnuto? Na w810 mi je normalno radilo da u tamnijem prostoru se ekran i tipkovnica osvjetljuju više...
zato sam ubacio patch turn off light sensor
Mi6 Black
Ma kažem...nije sad oglavu da smeta ali čudan način funkcioniranja. Meni na w810 baš radilo kad onaj senzor pokrijem prstom pali se tipkovnica... ovdje ništa! Možda se trebam naviknuti samo...
primjeti da se maheru u mraku gasi tipkovnica, sto nebi trebalo.
trebalo bi: vani jako svijetlo=tipkovnica slabo,ekran jako svijetli
vani mrak=tipkovnica jako, ekran slabo svijetli
sto je i logicno, u mraku ti je bitno da vidis tipke, a na jakoj svijetlosti tipke vidis bez problema, ali ekran treba jace svjetliti.
jednom prilikom sam stavi patch koji ubija light senzor, i napravi vise ***** nego koristi. skoro pa ubije tipkovnicu..
Hm, da, tocno... U mraku bi se trebao potamniti display, ali i upaliti tipke. Isto i obrnuto - na svjetlu se posvijetli ekran i ugase tipke.
U svakom slucaju, cudno. Ali eto, sto sad.![]()
Mislim tipkovnica svjetli ali kako da kažem...ne baš nekim redosljedom nego kako ga "pukne"! Kod w810 čim malo u prostoriji se gubilo svjetlo tipkovnica se malo po malo palila ovisno o tami i to mi super bilo...čim upalim svjetlo, gasi se. Na c901 mi kad zatamnim prostor nekad se pali za 5 sec, nekad 15 sec a nekad ništa pa kad upalim svjetlo onda se pali...hmmm. Ma dobro, ne igra sad toliku ulogu... bacit ću novi update s vremenom pa možda i to nešto popravi...
Evo malo sam ovih dana se poigrao s c901 kamerom i usporedio ga s k850! c901 je pobjednik sa mnogo više izraženim bojama, pogotovo u oblaćnim uvjetima i detaljnijem prikazu macro mod-a.
k850 je jako dobar na sunčanom danu i malo jači blic ima na daljinu a c901 opet prednjači u blizini xenonkom jer ne blješti toliko objekte i prikazuje realnije stanje...
Evo jedan moj manji test slika, sve postavke su bile dakle u auto modu:
http://www.youtube.com/watch?v=3olTSfDjLm8
http://www.youtube.com/watch?v=mC1rqyHGoKc
Zadnji uredio maher22 : 19-06-2010 u 21:52
u gornjem desnom cosku imas senzor za svjetlo za tipkovnicu
ako je mracno svijetlit ce a ako ima svjetla nece se upaliti-probaj ga prekriti prstom i trebalo bi se upaliti svjetlo na tipkovnici
tako je barem na ovom kojeg sam kupila
kad je baterija na 1/2 ili manje taj senzor radi slabije i zna se desiti da ne upali svjetla
ono sto mi se ne svidja je da je plastika uzasno slaba i osjetljiva
no, kamera je fantasticna
Da...interesantno da mi je izrada na c510 kvalitetnija nego na c901 kao i poklopac kamere. Ali zato kameru nisu štedili i definitivno dosta brzo fokusira i slika. Odlično.
koristim ovaj driver i ja zadovoljan
Plummy C901 by Quasar84
Mi6 Black
Ja sam na svemu na "defaultu" sa driverima, ikonama... Ali uskoro cu ga prodati i kupiti iPhone 4. Najvise ce mi biti zao kamere, ostalo bas i ne. Ipak mi bolje lezi iPhone OS
iPhone 5s 16 GB
Ja osobno nebih prodavao c901Nekako mi je drag baš zbog opisanog svega prije i iako sada dolazi nova generacija androida i symbiana te sve privlačnijih i jeftinih (min. 2.6" ekran na dodir) modela ipak c901 mi ima nešto što je prije bilo hit...počevši od w800, k750, k800... a malen i xenon prije svega.
Nije da ga baš koristim (više mi stoji sa strane) ali ga se ne rješavam iz razloga jer je dobro uvijek imati rezervu a i jako rijedak je u nas a nabavio sam ga jeftino novog vani!
Mjenjam ove nove što uzmem uz nadoplatu za bolje modele. Al to sam samo ja![]()
Meni je to "glavni" mob, tako da sam se malo zastitio softwarea bez ikakvih mogucnosti (ne govorim o moddanju, nego o aplikacijama, igrama dolazi vrijeme smartphonea...). Prodat cu ga zato sto mi se neda nositi dva mobitela, ili mijenjati kartice![]()
iPhone 5s 16 GB
Ah...pa gledaš to ovako: npr., uzmeš neku mrcinu iphone4, x10 ili galaxy s...itd sa po 4" ekran za moćne igre i razne aplikacije preko tjedna i vikend izlazak ubaciš u c901 karticu i ne moraš tegliti ciglu i bojati se skupi mob da uzgubiš nakon koje cuge više a xenonka bilježi tulume
Osobno volim imati kući rezervni mob a pogotovo na put kada idem.
Neg glede teme c901...mob je zakon i taj ostaje dok god radi. Nekako sumnjam da će SE opet nešto tako maleno dobro sa xenonkom ikad izbaciti...pogotovo NEsmartphone.
Um... Decki? Malo ste otisli u off-topic...![]()
Ahh... malko da ali eto kad ionako tema o c901 zamrla pa...
Šteta ponavljam da je ovaj mob naširoko zaobišao masovnu prodaju i nekako ostao samo u sjeni negdje.
A crni model nisam vidio nigdje pa ni u njemačkoj pa me baš zanima ima li ga uopće ko ovdje...
Bookmarks