2. imas u oglasniku sivi i crni, a uskoro i u trgovinama (mozda i tele2)
3. Sa A2 uploaderom stavis novi cisti firmware za 10 min
1.šteta
2.još veća šteta
3.najveća šteta
ali svejedno hvala
2. imas u oglasniku sivi i crni, a uskoro i u trgovinama (mozda i tele2)
3. Sa A2 uploaderom stavis novi cisti firmware za 10 min
iPhone 5s 16 GB
Tema malo prociscena, sve slike su prebacene u temu u prikladnijem podforumu.
Evo savrsene postavke sa savrsenom slikom za C901. Isao sam na kvalitetu, ne na velicinu filea. Takoder lijepi titlove i nasa slova. Probao sam i seriju i isto savrseno ispada
Program je Format Factory
http://www.formatoz.com/
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ajmo ljubitelji c901...budite se da temu odrzimoJa cu evo jedan c901 u njemackoj nabaviti pa kud puklo da puklo mada mi zapakiran doma stao! 99 eura mu cijena a green heart boje sto sam trazio prije 3-4 mj. mada mi mob ne treba mislim da cu uzeti ovaj pa c510 utopiti. Ipak to xenon u necem tankom. Negdje na youtube sam vidio na njemackom review da ima image stabilization i jos ga zenska ukljucuje iskljucuje...ili mu to samo za video???
Evo video:
http://www.youtube.com/watch?v=zR0P4F90B8c
Na minutazi 3:35 min pokazuje da kamera ima image stabilizator?? Sad mi nije jasno kako svi tu kazete da nema??
Zadnji uredio maher22 : 15-04-2010 u 14:11
IS je samo za video, kamera nema IS...
Steta...sve u svemu uzimam ga u ponedjeljak iako mi ne treba al mi je dosta jeftin u svabiji. Nekako me vuce, jer me podsjeca na uspjesni k750 koji sam imao, pa nek stoji zapakiran...mozda nekada posluzi![]()
Taj mob za fotkanje je, dušu dalo, a pogotovo dok se stavi modani driveri za cam, nema mu ravnog
Ja sam tražil neku zamjenu za njega po pitanju kamere, al još i dan danas nisam našel dostojnog...
Ma ja sam i ovako vec sa c901 zadovoljan kada ga vidim. Svi pucaju za nekim ultra techno future...nesumnjivo takvi dolaze i to sve na touch, gps i to. Ali kada je k750 dosao to je tada bio vrh vrhova kamera i mobitela a cijenom 3500 kn i ljudi htjeli samo taj. c901 sad nudi veci ekran, xenon, 5 mpx...itd a za 720 kn. Bitno mi mp3 i fotic...a i Java igrice su novije vec zanimljive i grafikom a prije svega sto mi je i tanak. Sve u svemu mob mi je dizajnom mrak. Uzimam ga...fotke mislim nisu sad bas toliko losije i bez modanih drivera![]()
Od danas sam dakle i ja ponosni vlasnik toliko hvaljenoga (i trazenog) c901 green heart.
Iznjeti cu malo svoje prve osobne dojmove za one koje mozda jos interesira nabavka ovoga modela. Dakle, vec od modela k750 me privlacilo imati nesto mocno, kombinaciju mp3 i dobroga aparata u malenom, a pojavom k800 definitivno sam se palio na xenon ali manjak ledica i malo debljina ubijala dojam.
Zato opet tvrdim c901 dostojni mix k750 i k800 sa dodatkom c510
Mobitel sam uzeo (nije da mi treba) ali da se dakle ima... pojavom svih novih modela sa velikim ekranom i touch itd...mislim da ce se izgubiti nesto ovakvo maleno i kompaktno. Neka ga se ima a SE mi je oduvijek svojim softverom broj 1.
Dakle, ono sto sam primjetio:
- dobar osvjetljen ekran, dobra prednja cvrstina i tipkovnica, poklopac kamere i brzo slikanje, brz softver (i to jako).
Minus ali jedan jako VELIKI je zadnji poklopac. Neznam jel neko imao problema ili zanemaruje ali skripi uzasno! Ima lufta sa desne i lijeve strane (gornji i donji dio pricvrsceni ok) i kada se tipka dovodi do nervoze. Mozda s vremenom se naviknem ali je dosta siromasno napravljeno. Pretpostavljam da zbog tanjeg kucista nije mogla biti izvedena dobra kombinacija umetanja baterije kao na k750/k800/k850. Još ga je teško i skinuti i uvijek imaš osjećaj da će puknuti. Definitivno nije ono lako otvarat/zatvarat poklopac.
Sam poklopac kamere mi je odlican mada osobno meni puno cvrsci djeluje na k750 i c510.
Ono sto se mozda jos mnogi pitaju, kao i ja do dana danasnjeg, isplati li se mjenjati k850 za c901 i dali bi se dobilo sto revolucionarnije osim tanjine? Definitivno NE!
Tek kad sam danas malo uzeo c901 (a k850 koristim pola godine) osjetim kvalitetu izrade u korist k850. k850 ima jos 3 cool touch tipke te Image stabilization za slike, ISO postavke, meni ljepse cool plavo osvjetljenje zadnje oko lece kamere, SD podrska za kartice (uz m2), donji dio mobitela od poklopca za bateriju nekako "gumiran" i mob odlicno nalegne na glatku povrsinu i ne sklize (u masu situacija mi super doslo), slikao sam brdo slika vrhunskih (jos uvijek bez modanih drajvera).
Prednost c901 naspram k850:
- radi kvalitetniji video (iste rezolucije ali c510 tu bolji od oba u istom rangu), jednostavnost otvaranja kamere, tipkovnica, tanak, donji dio malo zakrivljen tako da zvucnik ima prostora za glasnu zvonjavu (dok isti kod k850 samo kuciste pokrije), ne prikuplja toliko prasinu, 3D java igre (neke od...) vrti bolje bez trzanja.
Nabacio sam par fotki nocu xenon sa oba i definitivno je bolji prikaz slika na k850 displayu!
Ovih dana cu malo baciti fotke c901/k850 cisto testa pa uredim post dalje osobnim dojmovima o kvalitetama fotkiju cisto usporedbe (dakle oba bez modanih drajvera)....
Zadnji uredio maher22 : 08-05-2010 u 12:32
Malo nas je al nas ima....Aj nek si ti zadovoljan s c 901...Ak kojim slučajem nebu bile dobre fotke, onda znaš kaj ti je činiti![]()
Ima nas ima...bum (valjda) znal sto mi cinitiEvo napravio malo nocni test sa nekih 10-tak slika sa oba i k850 ima zerme jaci blic a na daljinu se osjeti bolja kvaliteta dok je od c901 zrnatija i "suhlja". Iz blizine pak malo c901 prednjaci jer ne primjecujem one odbljeske i bijele objekte dobro prikaze. Kvalitetne slike. Ovih dana sunceve zrake test
![]()
Slusalice naravno su daleko ispod kvalitete nego sto su dolazile s k750/k608/k530/k800.
Rijesio sam i problem skripavog poklopca. Nabio malo papira izmedju baterije i poklopca i sada je ok. Dobro znati da SE uvijek ostavi i malo mjesta za salabahtere![]()
Zadnji uredio maher22 : 19-04-2010 u 23:45
postavi te slike ovdje u temu "C901 (Greenheart) slike" http://cafe.mobil.hr/threads/65827-C...Heart%29-slike
iPhone 5s 16 GB
Jos nisam slike stavljao pa vidim da ne uploada sa kompa ravno. Malo da prokuzim pa stavim!
Sada vidim da u startu slobodne memorije ima samo 50 MB a na gsmareni pise 120 MB??? Doduse imam neke sitne aplikacije i igrice dobivene ali ne vjerujem da sve to uzima 70 MB?
Kako je Vama...ili su to na areni falili podatak?
moras uploadati slike prvo na neki image host: imageshack, imagesforme, slike.hr.....
imam 97 mb slobodno, ali sam pobrisao sve slike, one flash-ove i video
iPhone 5s 16 GB
@ MASVA
hm, ako si vican rasklapanju moba, mozda da pogledas da nije problem u kabelu..
uglavnom, sam si rekao, ako flash nije pomogo, greska je fizicke prirode, nazalostili kabel ili ekran
nikakvo rasklapanje dok je garancija
azimut žitnjak....
Mi6 Black
ma jasno, samo ne znam hoce li priznati to pod garanciju, nebi se cudio da kazu da je to mehanicko ostecenje..
kao sto se i nebi cudio da je samo problem u kabelu od ekrana..
eto, kad rade mobitel od razgradivih materijala.. tvoj se izgleda poceo razgradjivatia mozda se i reinkarnira u neki drugi
![]()
@MASVA,
Ja sam imao prilicno slican problem na maminom mobitelu (samo su crte bile potpuno od jedne do druge strane ekrana).
Nazalost rijeseno nabavkom i ugradnjom novog displaya.
Ma to sigurno spada pod garanciju... Mislim da tu nebi trebalo biti nikakvih problema...
@Madfish: Postepeno se razgradjuje, pixel po pixel...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Nemojte se zezati sad...kad sam ga nabavio da mi se pixeli počnu razgrađivati, još mi samo to fali![]()
Bookmarks