ljudi pozdrav svima;
da li neko od vas zna neki free program za pregledavanje Office dokumenata
Prije postanja zahtjeva za neku aplikaciju provjerite prvo sljedeće stranice:
Forumi/stranice sa crackanim, full verzijama aplikacija i igri
4shared.com
Mobilism
Ipmart forum
MyDroid
MobilePhoneTalk
Mobile Passion
BlackDroid
APKTop
APKAndroidGame
Android igrice
APK Mania
*ako znate još koju stranicu pošaljite mi link na PM i updejtat ću listu onda
Dobivanje pristupa Amazon Appstoreu
1. Način
-pomoću aplikacije Market Unlocker (pro verzija)
2. način
Step 1 - create an amazon account using any US address and phone number
Step 2 - set the address as account’s 1-click default address
Step 3 - use test credit card number from paypal as your payment method
Step 4 - download and install Amazon Appstore for android
Step 5 - start downloading your daily free apps
-svaki dan su neke aplikacije na akciji ili su potpuno free(a inače se plaćaju)
Izvor
Tema na XDA
Stranice kao Market na mobitelu(free i paid app i igre, nema crackanih i to):
Službeni Market
AppBrain
Getjar
AndroiPit
AndroiLib
AndroidZoom
Tema za preporuku aplikacija: Android aplikacije koje preporučamo
Zadnji uredio yager : 16-12-2012 u 19:30
ljudi pozdrav svima;
da li neko od vas zna neki free program za pregledavanje Office dokumenata
zašto ti treba free kad ima crackanih?
Imaš na marketu Documents To Go.
tražio sam ali se ne snalazim, ako imaš neki crackan pošalji mi link ili tako nešto
Pozdrav svima!
Meni bi trebala neka aplikacija za snimanje prijeđenog puta, npr kod vožnje biciklom.
Znači da kasnije mogu vidit kud sam vozio, prijedjena udaljenost, visinska razlika, prosjecna brzina, eventualno da mogu vidit negdje na karti itd.... Nasao sam npr Speedometer koji ima free te Pro verzija koji nije free, a ne mogu naći nikakvu krekiranu pa evo ako netko zna za neki sličan programčić...
Zahvaljujem
Probaj s ovime '' Dynomaster''
Opis
DownloadCode:http://dynomaster.trackaroo.com/welcome
Code:http://d01.megashares.com/?d01=12c6e46
Zahvaljujem na preporuci, al neće mi na žalost instalirat, ne znam sad dal je problem u uređaju (Pulse) ili verziji Androida (1.5, došla s mobitelom)...
Pogledaj jedan post iznad svog, tu imaš linkove koji te vode na stranicu na kojoj imaš download link, kao što vidiš linkao sam i (crackanu) verziju programa documents to go.
Ove aplikacije što sam linkao inače nisu besplatne.
Kad skineš Documents-To-Go-v2.003.zip, prvo instaliraj Documents To Go 2.003.apk a zatim otključaj program instalacijom Documents To Go Full Version Key 2.000.apk
hvala puno, nisam skuzio uopce da su to crackane verzije
ima nade da se nade yxflash crackan? nisam nista naso u searchu te stranice
Jel postoji mozda neki program da si mogu raditi foldere u menu-u ili da barem mogu raspoređivat ikonice kako zelim?
Baš i ne kopčam, jer je to sve omogućeno po defaultu. Barem tako ima HTC (Sense UI).
HC4L
jedan od načina:
za foldere prstom stisneš i zadržiš 1-2sek na praznom prostoru home screena i dobiješ mogućnosti, između ostalog Folder - odaberiš i staviš New folder
a ikonce mičeš dužim stiskom na ikonicu i ona se "olabavi" i vučeš di želiš. Neznam jesi mislio na to?
HC4L
Dali mi netko može preporučiti neki dobar e-book reader?
Tražim aplikaciju koja će mi omogućit pregled yahoo maila, a da nemam yahoo mail +
na windows mobile se to moze bez problema recimo na xperiji x2, sada sam na x10 na androidu i nikako ne mogu postavit yahoo mail, a samo njega i korsitin
molim pomoc
zaboravio sam kako se zove aplikacija da mi zasvijetli telefon kad stigne sms pa ako neko moze da mi kaze. hvala
Tražim aplikaciju koja bi omogućila backup kontakata, sms-a, call history kalendar... Na jednom mjestu.
Nešto poput pim backupa na wm-u.
Pronašao odličan web radio:
XiiaLive Lite
![]()
Za backup možeš koristiti titanium backup ili spritemobile backup.
titanium je ok, al odkako sam ga stavio mob mi malo šteka... ugl.skinuo sam titanium i stavio mybackup vrlo jednostavan i intuitivan.. backup kalendara, contacts, call log, bookmarks, system settings, mms, sms, dictionary, music playlist , android home... isto tako može bekapirat i aplikacije i što je najbolje možeš backup radit online na njihovom serveru ili na sd karticu!!! imaš 10mb slobodno na njihovom serveru!
p.s. vidim da si i ti uzeo bravo - bravo![]()
evo je
http://forum.mobilism.org/viewtopic....lit=wavesecure
p.s. sad nema više ppcwareza - sad je mobilism.org
Nazalost i ovaj w.secure je trial...
Bookmarks