nebude ti pojeo niti bajta samo ako budes pazio! a tih 25 mb je meni dosta a non stop visim na kladionci ..
Ako instaliraš ono što sam ti rekao- nikako ne može na internet (osim WiFi).
Instaliraj pa isprobaj, npr. otvori Maps pa pogledaj hoće li ti učitati kartu (ako neće- internet ne radi, ako hoće- javi)
Ako ti kada zatreba taj internet (T- mobileov), jednostavno u postavkama izbriši instalirani profil i kada završiš ga vrati.
Takvu sam ja imao praksu i nisam potrošio slučajno niti lipe![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nepotrebno je gašenje interneta ili unošenje krivog profila, ako su postavke dobro podesene sigurno nece sam trositi promet, a unosenje krivog profila ima utjecaja na bateriju tako sto se periodicki pokusava spojiti, ali naravno ne uspijeva zbog pogresnih podataka. Razlika nije drasticna, ali se autonomnost produzi za par sati ako mu se dopusti biti stalno spojen
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
najjednostavnije je stavit sb settings....kad hoces da ti se spoji ukljucis edge i 3g kad neces iskljucis i nema samog spajanja
evo, JB sam ipod, kako sad prebacim app na njega?![]()
iPhone 5s 16 GB
evo mene vec sa novim problemom
skinuo sam sa torenta i go karte,kliknuo na njih i prebacilo je u itunes. spojio sam mobitel i krenulo je instalirat na njega,na samom kraju mi javi gresku
danas sam ga jailbreak-o sa spiritom a sa ovog linka sam skinuo kartu http://lasttorrents.org/details.php?id=86829 -inace odavde sve skidam jer je dobra brzina.
nasao sam na forumu od kud da se skinu karte al je na rapidu i podjeljeno na 15 djelova pa bi trajalo cijelu vjecnost
EDIT-glupan nisam stavio sliku greske sta javi
![]()
Zadnji uredio Rus : 03-05-2010 u 20:02
nasao sam u cydiji al za 3.1 i 3.2 kliknem i na jednog i drugog pa nece. ja imam 3.1.3
da dodam zajedno stavio sam i hackulo za source i javljalo mi neku grsku dok ga je stavljalo isto tako krenem stavit instaullos i javi gresku pa nemam vani ikone njegove
zasto mi se dogada da npr. kad obrisem app preko itunesa (i pod ipod-apps i u library) i onda sync i app se vrati. Jedino radi kada sa samog ipoda izbrisem?
iPhone 5s 16 GB
evo da dodam da je xperia u pravu bio falio mi je taj appsync i onda je uspjesno instaliralo navigaciju tako da jos jednom hvala na pomoci
koja je zadnja verzija SW koja se moze otkljucati? 3.0.1
frend mi kupuje iPhone pa ne zelim da uzme neki fw koji se ne da otkljucati.
kako da iskljucim samo A gps ?
Imaticx moras odznacit u ituesima tu aplikaciju
na 3gs 3.1.3 moras prvo instalirat instalous pa onda puknes 3.1 apsynce
vjerojatno negdje ima ali ne mogu naći...
kako skidati aplikacije pomoću itunes a da ne moram davati svoje podatke prilikom registracije (pritom mislim na broj kartice i sl.)? telefon je jb...
Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...
Nikako
Mozes jedino otvorit Izunes acc da ne ubacis svoju karticu a to ucinis tako sto kad ti ponudi karticu ti stisnes Noone i dolje upises ima i prezime i to
nemam ponuđeno none... visa, master, diners, discover i paypal...
mora biti ponudjeno none
prilikom pokusavanja registracije idaberi neku free aplikaciju
evo kaj imam ponuđeno...
Uploaded with ImageShack.us
udji u itunes i nadji neku free aplikaciju i preko nje se pokusaj registrirat onda ce ti ponudit none
ali billing adres moras svakako ispunit
odi se registriraj preko telefona onda ces imat none opciju....s tim se i ja zajeb....
nema potrebe rijesio je onak kak sam mu rekao
pozdrav svima imam jedno pitanje .Imam iphone 2 g s verzijom 3.1.3 u cydia programu sam nasao aplikaciju iBluetooth i instalira .medjutim problem mi nastane kada se spojim s drugim mob. ili lap-topom.pokaze da je veza aktivna ali prenos pogataka nikako da zapocne jednostavno izadje mi iz aplikacije...
Bookmarks