Pozrav ima li neko još nekakav link da skinem City Navigator Europe 2010.31 NT
na ovom postavljenom skinem sve ali nemože da ga raspakuje neznam zašto ?
Pozrav ima li neko još nekakav link da skinem City Navigator Europe 2010.31 NT
na ovom postavljenom skinem sve ali nemože da ga raspakuje neznam zašto ?
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Nisam dosada nikako ubacivao nijednu drugu kartu u Garmin osim Adria Route.
Stoga nisam baš u toku što se tiče ovih drugih karti, pa me zanima koja je karta najbolja za Italiju?
Dali je mogu skinuti igdje preko torrenta ili nečeg drugog, samo da nije u partovima na rapidu ili nekom drugom hostingu?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
mapsource instaliraš na komp i onda prebacuješ dio ili kompletnu kartu na mob
gmapsupp samo prebaciš na mob i ne moraš brinuti oko otključavanja
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ja sam shvatio da je tako kako ti kažeš.
Našao sam neki torrent City Navigator Europe NT 2010.3_MAP ID2200, nije se još do kraja skinulo, ima još pola.. Za sada koliko vidim ima jako puno file-ova i tri glavna foldera: Additions, IMG i Windows..
Kako to ubaciti u mob? Pričekat ću da se skine do kraja pa će mi onda vjerojatno sve biti jasno..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pozdrav ljudi!
Imam jedan mali problem koji mi se pojavljuje bez obzira koju verziju Garmina stavio na mobitel. Sad sam stavio 5.00.60. i desava mi se ista stvar a problem je sljedeci.
Pokrenem Garmin, normalno me nadje gdje se nalazim, tocno izbaci adresu, signal je pun ali problem je sto stalno pokazuje da se krecem, tj ko da se vozim.
Stojim na mjesto, znaci kao pjesak stojim u dvoristu a on mi kuca da se vozim npr 4-5-6 km/h i stalno mi se karta lagano vrti po ekrana ko da se vozim.
Strelica koja pokazuje gdje sam tocno stoji, ali ode npr cm naprijed pa se vrati i tako stalno. I npr max brzinu mi izbaci po 600-700 km/h, sto normalno
nije moguce pogotovo jer nisam ni upalio auto a ni ne vozim avion. To se desava koju god verziju Garmina stavim. Karta je AdriaRoute 3.00 NT.
Prvo sam instalirao na svoj mobitel, pa na Nokiu E66, pa na E65, pa na N95 i N96, svima radi normalno osim meni. Mislio sam mozda je neka greska
pa sam isao sve nanovo stavit i opet isti problem.
Radi se o Sony Ericsson Satio...
Do cega bi to moglo bit? Gdje je problem? Kako ga rijesit?
Zadnji uredio smoks1710 : 21-04-2010 u 23:14
to je normalno zbog pogreške pri izračunu pozicije kod gps prijemnika
Pozdrav svima,
U Nokiu 5800 sam, zahvaljujući ovom forumu, uspio ubaciti ADRIAROUTE i radi sve 5. Sada sam došao do problema prilikom instaliranja nautičke karte VEU14 koju sam uredno skinio (naravno, opet sa ovog foruma) ubacio u mobitel, karta se vidi ali neznam kako dalje da profunkcionira npr da ruta ide po moru... U postavkama mobitela imam vozilo, kamion, pješak .... nemam funkciju more (ako tako nešto postoji). Molim za pomoć
@ Vader - Ako je normalno kako to da na ostalim mobitelima nema tih problema, svi perfektno funkcioniraju? Na svima cim stanem pise 0.0 km/h, i krene brojat vrijeme stajanja, a na mom stalno stoji neka brzina ko da se vozim... I na drugim mobitelima mi lijepo glatko ide navigacija (kad me vodi negdje) a na Satio mi lagano stekucka, tj ona "strelica" gdje sam se pomakne cca 2-3 puta u sekndi, ne ide glatko...
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
Mislim da nisam dobro opisao problem, ja i kad se ni ne vozim, tj stojim na mjestu, jos se nisam ni krenuo vozit, ni hodat ni nista, doslovno spustim mobitel na pod, on meni pokazuje da se vozim 30-40 km/h i skace mi po karti, tj malo pokazuje tocno mjesta gdje sam, malo pokazuje ko da sam kilometar dva od mjesta gdje se nalazim...
Otvorio sam i skriveni meni, resetirao GPS podatke, ali opet ista stvar...
A sto je najsmjesnije otvorim google maps koji sam dobio sa mobitelom i on normalno radi, normalno pokazuje brzinu, gdje sam, kad stanem ona stane itd...
Je moguce da se google maps i Garmin "kolju" medjusobno pa zato ovo?
Probam sam deinstalirat google maps na mobitelu ali jednostavno ga nigdje nemogu nac da ga pobrisem, ko da ga ni nema u mobitelu...
Nemogu otključati City Navigator Europe NT 2010.3_MAP ID2200
Kada kliknem na Setup da ga instalira, dođem do koraka gdje treba upisati neki kod, pokušao sam preko key generatora, upisivanjem svog Garmin Unit ID-a i City Navigator Map ID 2200, i preko mapsource unlockwizarda, ali neide..
Zadnji uredio GT-R : 22-04-2010 u 19:38
Takodje nece ni kod mene. Naravno mapa se ne moze otklucavati preko mapsource-a dok se prvo ne instalira, a sda pri instalaciji trazi serial koji ni meni nece da prihvati nikako, a kada se disconnectujem ne moze da provjeri taj serial na internetu. Ako neko ima rijesenje bili bismo veoma zahvalni. Znaci code tj. serial koji trazi pri pokretanju Setup.exe u Windows poddirektorijumu, pomocu Garmin Unlock Generator-a ne prihvata.
Evo ja nisam laik oko isntaliranja, nebrojeno puta sam instalirao Garmin i znam sta pitam, tako da bi odgovor stvarno bio potreban.
Evo danas sam se vozio, nigdje ni oblaka na nebu, suncano vrijeme, probao sam po zaobilaznici (ako tu ima problema e pa onda stvarno) i po manje nasaljenim mjestima, zna mi se desit da po 300 metara kasni zamnom... Ja prodje raskrizje a on mi ga nakon 20-ak sekundi "ucrta" i kaze gdje da skrenem na tom raskrizju koje sam prosao prije 20 sekundi... jednostavno navigacija mi je u dosta slucajeva neupotrebljiva...
Sutra cu jos prebacit sve podatke sa kartice na komp, formatirat karticu, opet stavit najnoviji garmin i adriaroute, i ako tad ne bude radilo, poslat ga na servis...
Bookmarks