Bok ekipa...
Ima li neka dobra dusa koja bi uploadala part 3 jos jednom jer zbilja vec danima ne radi
Unaprijed hvala!
Bok ekipa...
Ima li neka dobra dusa koja bi uploadala part 3 jos jednom jer zbilja vec danima ne radi
Unaprijed hvala!
Koristim Garmin na Nokia 6210 nav i sad razmisljam o novom mobitelu. Znam da osim Nokia (symbian) Garmin radi i na Samsung. Da li radi i na jos nekim aparatima? Sta je sa Sony/Ericsson?
radi i na SE koji koriste symbian operativni sustav i naravno imaju GPS
Kako znati na kojima OS rade pojedini modeli?
Izguglaš ili pogledaš na http://www.gsmarena.com i dosta više offtopica, ovo nije tema za to.
Pozdrav, želio bih se zahvaliti za tutorial i iznijeti svoj problemčić. Naime, sve radi OK, prezadovoljan sam, ima nekih sitnih pogreški u navođenju i nedostatak oznaka za jednosmjerne ulice ali je program zadovoljavajući. Ono što mene muči jeste što je meni program ostao na engleskom (što i nije neki problem jer spikam ingliš veri vel XD), iako sam instalirao support fileove. Zna li neko gdje stoje ti dodatni jezici da izbrišem kad mi već nisu u upotrebi? Hvala unaprijed.
folder \garmin\voice
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ja se nisam izrazio kako treba, ne radi se o jeziku glasovnog navođenja (taj mi je na hrvatskom), već o jeziku sučelja programa.
Forza Nerazzurri - I LOVE INTER - Forza Nerazzurri
Grof_ED online>> zedge.net/profile/grofed/ | facebook.com/edin.hadzic <<online Grof_ED
to ne možeš maknuti, a da se i nalazi u odvojenim falovima to je čisti txt koji ne zauzima puno prostora
ako želiš maknuti nepotrebno obriši višak jezika iz foldera \help i \eula
ja sam sve lijepo po uputama napravio ali kad pokrenem mapsource nema ni jedne mape. instalirao sam adriaroute 3.0 i ni nje nema u mapsource
a jesi li otključao karte?
imam problem...
1.kad trebam oznacit zemlje na adria route,mogu bez problema,ali na city navigator eurpoe,nemogu,dole u desnom kutu mi pise "Map Detail Locked"..radio sam sve kak treba,dva puta...
2.kad upalim garmin da trazi satelite,ne nadje nista,mislim pise Trazim satelite,i tako pise i pise i pise....i nista....
1.otkljucao sam ih...i prebacio...to ok...
2.kak se pali a-gps...hvala
jesam, sve po uputama, korak po korak
alati, settings, postavke pozicioniranja, upali intergirani, potpomognuti i putem mreže (samo bt ugasi) i definiraj pristupnu točku
za početak deinstaliraj sve vezano uz garmin na kompu, skini adriaroute i samo njega instaliraj pa vidi da li radi
Evo da i ja nesto napisem.Zanima me znate li mozda za neku stranicu odakle se moze skinuti poi za Svicarsku(muce me radari) Ja nalazim sve za europu ali za Svicarsku nista!
[QUOTE=Vader;946745]alati, settings, postavke pozicioniranja, upali intergirani, potpomognuti i putem mreže (samo bt ugasi) i definiraj pristupnu točku
oprosti kaj te gnjavim,a daj mi reci jos sta da stavim pod pristupnu tocku...ima tri opcije:internet,gprs,mms ...
Dajte ljudi pomagajte ako boga znate uslika me radar i prije dva dana.Postoji li mogucnost da skinem tocke interesa sa radarima za Svicarsku.Znam da ponavljam isto pitanje ali jednostavno moram jer ne uspjevam sam nista pronaci.
Koliko sam vidio po netu, izgleda da nema drugog rješenja osim MagicKeya...
http://discussions.europe.nokia.com/...ems/m-p/656699
http://forums.techarena.in/portable-devices/1328686.htm
Znam to sam i ja videl![]()
A jebi ga radije budem pricekal novu verziju garmina ili novi firmware
Imam poblem sa baterijom na mobu (e71).
Prije mi je baterija trajala 2-3 dana, a sad manje od dan i pol.
Nije mi bilo jasno kako a onda sam skuzio da svaki put kada palim garmin, GPS trazenje signala je ukljuceno. Prije izlaza iz programa ugasim GPS (one 4 crtice u lijevom uglu) i izađem van.
Kad opetu uđem u garmin, GPS mi je ukljucen. Milsim da mi to zdere baterju. Kako da to rijesim?
Bookmarks