ali ova je NT 2010 pa onda 31 a za ovo što pitam je 2011pa onda 10 zato sam mislio da je novija ustvari još uvjek mislim da je novija nego mi čudno tamo sam imao 32 stavke za rapid da skidam a ovdje samo 8
ali ova je NT 2010 pa onda 31 a za ovo što pitam je 2011pa onda 10 zato sam mislio da je novija ustvari još uvjek mislim da je novija nego mi čudno tamo sam imao 32 stavke za rapid da skidam a ovdje samo 8
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
evo ljudi ja sam skinuo preko torenta, mapsource verziju, instalirao i radi savršeno!
upisem rutu od zgb do dieppe francuska, tada pocne kalkulaciju rute i zatim napise nedovoljno memorije ???
kako to rjesiti.
na kartici ima mjesta i na mobu, prakticki samo navigaciju imam instaliranu !!!
Gdje da skinem POI za Hrvatsku da me upozorava o prekoračenju brzine?
I jel ima još kakvih zanimljivih POI-a?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Molim vas ako neko zna link za mapu grcke u MapSource obliku.
Hvala
PS I ja sam imao problem sa instaliranjem City Navigator Europe NT 2010.31 ali sam crack-ovao MapSource i sada radi
Greece 8.11 - Free map
http://forum.gsmhosting.com/vbb/4125873-post391.html
Pozdrav,
koristeci upute sa ovog foruma vrlo jednostavno i brzo sam instaliao garmin na Nokiu 5230...koristeci map source stavio sam City Navigtor koji radi odlicno...nakon toga sam stavio nautičku kartu jadrana VEUR14, preimeovao je u GMAPSUP2.IMG iskljucio City Navigator i pogledao kartu...tu nastaje problem, vidim samo oblik karte, tj. rubove koji oznacavaju granice karte, znaci nema obale, otoka i slicno, zumirao ali opet ne radi, i pokazuje mi da sam negdje u sredini karte...pa eto trebam pomoc...skuzio sam da mi u popisu karata kada idem iskljuciti City Navigator posoje dvije nauticke karte VEUR14?
hvala unaprijed...
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
treba mi mapa pariza ili cele francuske svejedno za mapsource jel ima neko?
kada pokrenem instalaciju mapsorce javi mi da je neesto nije u redu sa instalacijom FAMILY_449
sta je sad to ???
Beky.yB*
pokusaj ponovno sve to napravit
droga Skini drugimapsource pa ga pokreni
i to sam probao upravo, sve maknuo i sve ponovo !!!
Skini mapsource sa drugog izvora jer je ocito problem u toj datoteci
http://www.google.hr/search?hl=hr&cl...LY_449&spell=1
sljaka, tnx shogun
Ovo govorim opcenito ne odnosi se na nikog odredenog
Hrpa ekipe dodje ovdje i misli da ce rijesit sve probleme i postavljaju ultraglupa pitanja, a amo da tu rijec upisu u google ponudit ce im se 800 rjesenja . I ja sam postavljao pitanja ali samo ona na koja nisam znao naci odgovor sam . zato se prvo potrudite naci samo odgovor pa postavite pitanje .
U slucaju da imate neki error samo ga ubacite u google i error se rijesi za minutu . Ali ocito da za to trebas biti nobelovac
u mapsource-u sam napravio rutu i prebacio je na mob, ali je nema u rutama ???
nasao !!!
Zadnji uredio dROGAR : 06-05-2010 u 12:59
Izgleda da mora jer ni kod mene ne radi kako treba čim stavim više od jedne karte. Pisao sam o tome već nekoliko puta, ali nije bilo odgovora... Vjerojatno treba čekati neki update same Garmin navigacije jer sam probao s više verzija karata i kod svake je isto.
kad napravim rutu na mapsource-u i prebacim je na mob i nadem ju u mojim rutama i to je sve okej. kad ju odaberem i on ju kao ucita ali nista se ne dogada, ne govori mi kuda treba ici, ne preracunavama niti kalkulira ???
jos jedna stvar, ne mogu naci adrese u francuskoj, a stavio sam francusku
zatim, kad unesem neku adresu u moje lokacije i odaberem nju, garmi mi se ugasi !
Zadnji uredio dROGAR : 13-05-2010 u 13:56
Da li neko zna dobru kartu zaEgipat ?
Za egipat sam nasao kartu , ali imam jedan problem,
ne moze da mi otvori mapsource uz poruku :
"There is a problem with the FAMILY_2009 installation
Please re-install FAMILY_2009 and start MapSource again "
Sta bi ovo moglo da znaci, posto nikakav Family nemam i ne mogu da ga nadjem u kompu?
Ma trebale karte Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Italije, Mađarske, Austrije.
Bookmarks