To se i meni dogodilo. Uglavnom to ti je neki bug do App Store-a. Probaj malo ulazit/izlazit iz aplikacije, ponovo se logiraj na App Store i sl. i bude proradilo...
a dobro, jos 10 dana cu se strpiti![]()
iPhone 5s 16 GB
To se i meni dogodilo. Uglavnom to ti je neki bug do App Store-a. Probaj malo ulazit/izlazit iz aplikacije, ponovo se logiraj na App Store i sl. i bude proradilo...
Bom Chicka WahWah
Pozdrav;
Imam par pitanja vezana za iPhone mada negdje sigurno postoji odgovor ali ja stvarno vise nemam vremena za trazenje a i treba mi malo detaljnije objasnjenje, naime prije cca 1 godinu dobio sa iPhone 3G iz amerike koji je dosao "otkljucan" i mogu koristit bilo kakve kartice u njemu ali sad bih zelio stavit novi software u njega kao i navigaciju mozda i ovo jailbrake ako treba za jos dodatnih aplikacija a da se pri tome telefon ne zakljuca ako je to uopste moguce. Verzija mi je 3.0 (7A341) a Modem Firmware je 04.26.08.
Pa eto ako ko ima volje za pomoc unaprijed zahvaljujem.
Teško...
Zašto bi uopće stavljao novi software?
Dobiješ ono pretraživanje i kompatibilnost sa par nekih aplikacija.
Napravi JB na tom softwareu i stavljaj navigaciju i što hoćeš.
Link i, naravno, napravi unlock
Makar, ne znam kako će ići sa aktivacijom mobitela nakon JB- a.
Jer, tvoj iPhone je vjerojatno zaključan na AT&T- znači treba njihovu SIM karticu za aktivaciju...
Ne znam onda...
Zadnji uredio georgy : 13-04-2010 u 23:19
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jel trebamm imati karticu da bi skido aplikacije??? kad se ocu registrirati trazi me karticu -.-.. a imam 15 god..... i nemogu nista skinut sa appstorea jer mi je onaj gumb FREE zasivljen i nemogu ga stisnut?? MOZE POMOC????
pozdrav..pokusao sam naci odg ali ne mogu :S..naime, pruzila mi se prilika da odem krajem god u italiju..a posto vec dugo namjeravam kupit iphone,a kod nas mi je skup,a nemam toliko novaca(4000 kn)..zanima me koliko se krecu cijene u italiji..i da li ima tamo otkljucanih tako da ja mogu svoju karticu koristit bez problema..ako nema da li se on moze tu kod nas negdje otkljucat?
hvala
3gs u trstu ti je 620 eura, a to ti je preko 4 tisuce kuna
Da, ali ako staviš novi software- gubiš "stari" JB i unlock.
Ali, ne vidim razloga zašto bi uopće skidao novi software...
Ne trebaš imati.
Pročitaj si malo ovu temu.6. Kako da se registriram na iTunes Store ako nemam kreditnu karticu?
Uđete u iTunes Store> dio App Store> sada s desne strane imate prozor "Top Free Apps".
Odaberite bilo koju> (kada se otvori prozor aplikacije) stisnite "Get App"> (kada iskoči prozor za upisivanje imena i lozinke) "Create New Account"> Continue> kvačica na "I have read and agree to the iTunes Terms and Conditions" (nije na odmet ni pročitati, ako imate vremena) i Continue> upišete potrebne podatke (stavite ispravnu e- mail adresu, jer će potvrda računa doći na nju) i Continue> i sada pod "Credit Card" imate opciju "None" (što bi, naravno, značilo da ne želite/ nemate podatke o kreditnoj kartici), označite je i ostalo ispunite (točna adresa nije obvezna, ako ste paranoični
)> Nastavite do kraja i otvorite link u danom mailu.
Nekada treba dan- dva da mail sa potvrdom računa stigne.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
bok, imama iPhone 3gs koji nije jailbrekan ni nis jer je na 3.1.3 i zanima me dali na njega mogu prebacit pdf file i kako??? i koju aplikaciju da koristim za to??
Treba ti kartica na koju je mobite kodiran
Zanima me ja imam iphone 2G upgradovo sam i zakljucao mi se kada udjem na itunes trazi mi apple accaunt?? Zna li tko kako mogu to rijesiti,nedozvoljava mi nikako spajanje PC i iphone,da probam na restore ga vratiti?
A kako mogu saznati na koju je kodiran?Ima li Kakve veze sam SIm operaterom??
Zadnji uredio frish : 17-04-2010 u 10:08
Da, moraš ga aktivirati (staviti SIM karticu i spojiti na iTunes) sa SIM karticom operatera od kojeg je iPhone kupljen.
Koliko znam, u Americi se iPhone "2G" prodavao samo u AT&T- tako da ti, najvjerojatnije, treba AT&T SIM kartica.
Pošto su svi u Hrvatskoj kupili iPhone "2G" u Americi, AT&T- t, pitaj u oglasniku ili tako negdje ima li netko AT&T SIM karticu.
A... tako kaži
Instaliraj AppSync (i sada imaš 3.0 i 3.1, ja mislim- odaberi onu verziju koja odgovara tvojoj verziji softwarea).
Znači, instaliraš, restartaš i sada možeš instalirati krekirane aplikacije- preko iTunesa (skidaš sa http://apptrackr.org/), ili izravno preko mobitela (skidaš preko programa Installous iz Cydie).
Pogledaj link koji sam ti dao u zadnjem postu- nije komplicirano.![]()
Opet pitanja, sory stvarno ja sam pocetnik sto se tice iPhone-a pa tako da neznam apsolutno nista, kako da instaliram taj AppSync preko samog iPhone-a ili na kompjuteru? Skino sam tom tom navigaciju preko onog linka sto si mi dao a sad neznam sta dalje??
Hvala!
EDIT: U medjuvremenu sam nesto nasao pa sam AppSync i Installous instalirao na iPhone preko Cydie e sad sta dalje?
EDIT: Cito sam tvoj post pa kako sam skonto mogu normalno instalirati tu navigaciju preko iTunes-a ili?
Zadnji uredio Gogy86 : 17-04-2010 u 16:05
Probat cu danas stavit tom tom navigaciju preko iTunesa ali prije toga imam par problemcica, naime neke aplikacije nece da mi otvori samo se pokaze onaj pocetni screen od aplikacije i sama se zatvori to mi se desava na facebook aplikaciji i jos nekim. Jos mi se desava da mi nestane skroz ona traka gdje pise koja je mreza i baterija i jos negdje sam u postavkama iskljucio ono da mi pise postotak baterije pa to neznam vratit, eto pitanja pa ako moze pomoc.
A ovo za EDIT sam negdje po forumu vidio da se koristi pa onda i ja.
Hvala
EDIT: Jos nesto, imam neku aplikaciju BossPrefs to je valjda za postavke preko nje iskljucujem 3g i jos neke stvari, ja neznam jeli to standarna aplikacija ili je to stavljeno posebno ali kad izadjem iz nje sve mi ikone poremeti!
EDIT: Uspio sam instalirati tomtom navigaciju fino izgleda, ima i Hrvatski jezik jos samo nisam probao kako ide sa gps signalom neznam hocel to radit normalno to cu kasnije kad izadjem napolje. Jos jednom hvala na savjetima i odgovorima!
Zadnji uredio Gogy86 : 19-04-2010 u 13:49
Za aplikacije koje se gase- jedino rješenje je ponovno instaliranje.
Da, za krekirane (ako se nikako neće upaliti) probaj i druge verzije iste aplikacije (neke imaju problema sa JB- om).
Za traku, najvjerojatnije si u BossPrefs ili Winterboardu to isključio (tamo je i postotak).
BossPrefs je instaliran nakon JB- a.
Nakon što u njoj nešto promjeniš- napravi se respring (nešto kao blagi restart) pa se ikone malo "rašire" (i pojavi se onaj kružić)- ali poslije bi se trebale normalno vratiti (mislim, nikada se niti ne premjeste).
Pogledaj ima li nova verzija u Cydii.
Pozdrav! uzeo sam u T-mobileu 3GSa, naravno 3.1.3. i model MCnešto, znam da s njim nemogu ništa, ali dok nedođe JB ću ga koristit ko normalni mob.samo za pozive... (za navigaciju i ostalo će i dalje služit 5800) i trenutno me jedino zanima šta sve trebam isključiti u njemu i šta sve nesmijem diratida mi nepapa lovu s računa...
Odeš na iphonenodata.com (preko mobitela), i stisneš na Disable EDGE/3G.
Instaliraš profil i mobitel ti neće ništa prometa trošiti.
Pa, ako si uzeo u T- mobileu iPhone, nisi li ga uzeo u nekoj iTarifi?
Bookmarks