= Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
Ja sam samo tražio da ne dovodiš u isti kontekst ljede koji su bili u ratu s luđacima i debilima. Nisu svi bili iste sreće da se nađu u metropoli dok se samo 30-ak km dalje na veliko puškaralo i padale granate. Tako da nije nužno da je netko bio vojnik u ratu da prođe loše, dovoljno je bilo da živi u npr. Karlovcu pa da osjeti sve čari rata. Cijeli taj Karlovac je praktički bipo u ratu, pa sad to ipak ne znači da su svi debili. Da ne spominjem neke druge gradove. Šta je s njihovim školama? Gdje su njihovi roditelji bili?
Ajmo se malo izvuć iz okrilja metropole pa pogledat malo okolo po ostatku države.

Što se tvog offtopic pitnja tiče, baš sam pomislio kako bi sad mogao otić do trećeg susjeda i tamo se registrirat pod trećim nickom i izvuć neki moj post iz npr. 2004. godine i tamo nastavit
Ili se možda noone1 javi s novim detaljima oko zdravstvenog osiguranja ...:/
Ovo sve kaj ti govoris je offtopic
Tj. sve kaj je to vezano uz "rat"...

Pa gle, roditelji koji imaju PTSP i ne zele se ljecit, tj ne mogu se ljecit, to prenesu na djecu.
Poznajem tako 4-5 decka kojima su roditelji bili u ratu i svi su poceli tlacit ljude [djecu] oko sebe i postali su totalni propaliteti.

Opet ponavljam, nisu svi ljudi takvi, ali postoje.
Pa eto kaj se dogodi kada se takvi bolesnici iz rata sa PTSPom nece ic ljecit:
-Prije par mj je bio neki "vojni veteran" prolupao, zatvorio se u kucu i napisao si na tablu ispred vrta "Hodaj po betonu".
Policija je brijala da je lik minirao dvoriste, i on je tam unutra cucio sa automatskom puskom i igrao se rata.
-Isto tako prije par mj, djeca su nasli oruzje koje je njihov stari imao jos iz rata, uzeli su pusku i otisli u dvoriste pa su odlucili sjest u auto.
Kada su sjeli u auto puska je opalila i drito curici u glavu.
-Bio je isto jedan slucaj kada je djecak upucao svoju sestru iz nehaja, mislio je da je puska prazna i ona je odjednom okinula.

Da su ti roditelji vratili to oruzje, a ne cuvali ga ovo sve se nebi dogodilo.
Isto tako da postoje organizacije koje bi se brinule o takvim ljudima nebi se to dogadjalo..

PS: Ajd, sad si mi dao poticaja da si i 3. multich napravim hihi

PSS: Daj me se okani vec jednom.
Pitaj sve admine svjeta, provjeri mi IP, kaj god napravis, ispast ces tup jel neces prihvatit cinjenicu da ja NEMAM multich na forumu

I da, mozda je noone1 pametniji pa se nece zamarat sa takvim tipovima kao sto si ti..