baš sam jučer pročitao navedeni članak...
baš me zanima kako možeš pasti na sanduk, i odjednom si samo padom nanijeti takve ozljede?
slično se događa kad dobijete optužbu za razbijanje državne imovine kad vas privode u maricu...
baš će se netko namjerno ići zabiti u retrovizor ili glavom nabijati u maricu...
yeah right...
u pragu sam pričao sa jednim njihovim specijalcem...
ako hoćeš u interventnu jedinicu, znači kao najbolja jedinica policije, najbolje je i plaćena...
trebaš naravno završiti osnovnu školu, završiti srednju, mislim da je rekao da čak niti ne mora biti policijska, završiti faks, ali tu već mora biti u pitanju nešto od policicjske struka, tečno znati govoriti bar jedan strani jezik, te, nakon kaj sve to imaš, ako ne prođeš obuku od 6 mjeseci rada s ljudima, znači odnosi i pričanje s ljudima, kako riješiti situaciju razgovorom i tako to, i kad to prođeš, onda možeš dobiti posao...
kad će se kod nas tako obučavati i temeljna i interventna policija, te kad će pravna država početi funkcionirati, onda će biti manje ovakvih slučajeva...
a mislim da bi njemu bilo najbolje odmah tužbu poslati za Strasbourg na sud za ljudska prava, jer će tu teško imati pravedno suđenje...

Odgovori uz citat
((

Bookmarks