Ili je netko zaboravio di je parkirao![]()
Ili je netko zaboravio di je parkirao![]()
Ako koga zanima pomrčina mjeseca
IzvorU srijedu 15. lipnja 2011. godine zbit će se potpuna (totalna) pomrčina Mjeseca vrlo velike faze s ukupnim trajanjem od 3 sata i 39 minuta što uključuje ulazak i izlazak Mjeseca iz Zemljine sjene. Trajanje potpune pomrčine, kada je Mjesec u potpunosti u Zemljinoj sjeni, iznosi 1 sat i 40 minuta. Najveća faza pomrčine je 1,7.
Početak djelomične pomrčine........................20h 23m
Početak potpune pomrčine.............................21h 23m
Središnja točka pomrčine, najveća faza.......22h 13m
Završetak potpune pomrčine..........................23h 03 m
Završetak djelomične pomrčine.....................00h 02m
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a tu su vam navedene lokacije po gradovima gdje ce biti organizirano pracenje pomrcine.
http://znano.st/znanost-svemir-i-vri...-stoljeca/236/
inace, zagreb je odbio ugasiti javnu rasvjetu na cmroku![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pad aviona u Dubravi kraj Vrbovca, dvije osobe poginule
http://www.jutarnji.hr/vrbovec--pao-...-osobe/953838/
Nema više havajki na zagrebačkim bazenima, samo gaće ili bokserice.
"Dress code" za bazen... Po njihovim riječima, rekao bi čovjek da su ljudi do sad dolazili u skafanderima na bazene.
Sumnjam da je dolazilo toliko ljudi u hlačama "u kojima su bili u gradu" (ne bi da živimo u močvarama) i toliko "zagadili" bazen koji je inače cijeli dan blistav.
Po toj logici bi trebali zaposliti neke pse da njuškaju ljude i provjere jesu li previše uznojeni ili "zmazani" za bazen.
Naravno, i kada izađeš iz bazena- prije ponovnog ulaska, provjera.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam davnih dana odustao od bazena, prvenstveno kada sam vidio da se ljudi uopce ne tusiraju prije ulaska u bazen!
Mislim fuj, kada vidim nekog starog penzica ili punasniju osobu koja se znojila cijeli dan i onda udje u bazen takav prljav...:bljuv:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks