Dali netko zna gdje Nokia maps posprema karte na kartici.
Naime htio bih napraviti sigurnosnu kopiju na kompu od N82 a pak da ne kopiram cijelu karticu.
Trenutno imam Ovi maps 3.01.
Dali je tako nekaj uopce moguce?
Hvala.
evo sam skontao...morao sam izbrisati moju konekciju wirllesa iz mobitela i onda je opet naci i logirat se...tek je tada uspjelo. staru nije primao mada nije nista dirano.
međutim...sada mi mješa malo konekciju, preko mreže od vipa malo preko mog wirellesa kada uđem u mail npr gmail...kako da iskljucim vip-a?
Dali netko zna gdje Nokia maps posprema karte na kartici.
Naime htio bih napraviti sigurnosnu kopiju na kompu od N82 a pak da ne kopiram cijelu karticu.
Trenutno imam Ovi maps 3.01.
Dali je tako nekaj uopce moguce?
Hvala.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Testirao sam Nokia Maps 3.0 na E71. Skinuo sam samo par karti da ispitam kako radi. Otvorio sam sve mape na kartici u potrazi za mjestom gdje su mape instalirane ali ih nisam uspio naci. Gdje se instaliraju?
Tek sad vidim pitanje o ovome...
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Sve me vise zanima Nokia, pa me zanima kako stoji sa POI tackama? Da li karte sadrze vec sve POI ili se moze naknadno skidati i stavljati na kartcu kao kod Garmina i ostalih?
Kako napraviti da se nove karte, instalacija, instaliraju na karticu a ne na mobitel, jer mi pojede dosta memorije na E52 pri instalaciji!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Smola. I ako jos stavim Ngage na mob, koji isto ide na fon ostanem kao sa nekim nizerazrednim fonom na 9 mb, ajme!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Na moju E71 sve karte idu automatski na karticu.
samo radiš običnu pretragu, kad nisi spojen na net piše "searching offline"
kad si spojen na net imaš pristup puno većoj bazi POI-a na nokijinom serveru
Jos nesto vezano za ovo on/off-line. Telefon sam namjestio na on-line i wlan opciju. Pretrazivao sam malo okolo i dobijao karte zealja koje nemam skinute na kartici, sto znaci da je program sam skidao potrebne karte, je li tako? E sad 2 pitanja:
1. Da li su te karte sada skinute trajno na karticu?
2. Kako da provjerim koje karte imam skinute?
1. trajno se skidaju na karticu
2. odes offline, odzumiras malo i pregledavas, mislim da nema drugog nacina
Da li je netko testirao ovo:
http://my-symbian.com/s60v3/software...Auto=498&faq=8
Dodani su novi uređaju na listu podržanih za Ovi maps 3. Riječ je o E71 i E66 modelima.
Poz ljudi, da izvučem malo ovu temu u život sa kojim pitanjcem. Naime, uzeo sam prošli tjedan ovaj internet paket od tele 2, pa stoga sada mogu koristiti i a-gps funkciju... E sada, meni se čini da sam pročitao da operater tele 2 ne podržava taj a-gps? Jel to točno?
I sada još par pitanja za vas koji imate ovu novu verziju maps-a koja je besplatna od nokie. Jel se isplati uopće skidati tu verziju? Ja imam 3.01 neku crack by CNSteam i sasvim sam zadovoljan.. Vidim da ovdje ima nekih novosti kao progznoza, lonely planet, pa me zanima vaše mišljenje... Inače imam N86 ako je to uopće bitno...
Hvala, poz
Tele2 podržava a-gps. Nema logičnog razloga zašto bi bilo suprotno.
Za N86 možeš skinuti i koristiti Nokia Maps sa voice navigacijom besplatno:
http://maps.nokia.com/ovi-services-a..._0x0#/default/
Više o tome ovdje:
http://cafe.mobil.hr/threads/66062-O...ada-besplatan-!!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala ti na odgovoru, ali imam jedan problem, opisati ću pa ako tko može pomoći. Probao sam skinuti noviju verziju ovi maps-a, međutim skužio sam da je ona dostupna za d'load isključivo preko software update-a preko telefona, tj. nemože se skinuti pa instalirati s kompa. Ok, ja odem na telefon i preko sof.updt izaberem nokia maps koji mi je ponudio, verzija je bila 3.1., skinem je, instaliram, ali nisam primjetio nikakve promjene... Tj.kao da nisam ništa skinuo. A sada na site-u od nokie piše da je verzija maps-a ta besplatna dostupna ako imam software verziju 21.006 ili veću. Ja imam verziju 11.043, ali nemogu dignuti na višu, jer očito moj model nemože na veću verziju, neznam zašto, al eto tako je... Kada god idem na software updt piše da je to najveća verzija za moj mob.i da nema novije...
I na kraju da vas ne davim više, zna li netko jel možda mogu skinuti verziju za neki drugi mob., npr. za E72 pa instaliratu ja moju N86?
Ako ne, jel ima netko uopće ideju kako da instaliram tu besplatnu verziju na mob...?
Ili promijeni product code pa instaliraj novi firmware ili odnesi u Mobis da ti ga updejtaju. Kad to napraviš onda instaliraj Ovi Maps.
Točno tako, za više info o tome najbolje kreni od ove teme:
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=117&a=41
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hmm, provjerio sam na nokijinim stranicama preko ovog što ste mi linkali, i ispada da moj broj product code-a podržava veću verziju sw-a... ali ja nemogu instalirati... sada zna li tko zašto?
znam da nije tema, mogu se prebaciti i u odgovarajuću, ak je problem... evo ovo mi je pisalo...
"Latest available software for Nokia N86, product code 0580451
Version: 30.009
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download."
Bookmarks