probaj instalirati za 6710 navigator
Ništa izgleda 6220c nemože, jel moguće da skinem s nokine stranice za neki drugi mobitel a da na 6220c radi. Ako neko uspije neka stavi detaljne upute. Dali se može na neki drugi način imati navigacija ???
Može i neke druge zanimljive stvari za ovaj model teme,igre itd.
probaj instalirati za 6710 navigator
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
http://europe.nokia.com/support/prod...-6220-classic/
Jel to navigacija ili samo karta.
Ovo sam uspio naći na nokinoj stranici kad sam instaliro pisalo mi je kao da nije kompatibilno, zašto? Ja sam tu mapu prebacio u mobitel u instal datoteku, kasnije sam je instaliro i neradi. Otvorim mapu karte na mobitelu i nema ništa.
ovo skini i probaj instalirati
to je samo program, karte skidaš posebno s map loaderom
Poludit ću !! Znači ovo što si mi stavio da skinem je program (tj. navigacija) a karte skidam s map loaderom (on mi nekad šteka nemože naći mobitel) karte skidam s nokine stranice ili... ako skinem samo kartu jel bi tad mogao pregledat kartu ali nebi imao navigaciju prije sam imo neku kartu mislim adriaroute ali bez naviagacije
Sorry početnik![]()
Zašto ako s nokine stranice skinem progarm za 6220c i instaliram kaže mi da nije kompatibilan. Kad skidam kartu s map loaderom jel mora pc suite prepoznat mobitel ???''
uuuuuizgleda je to preteško za mene
Karte skidaš i stavljaš na mob preko Map loaderom. Mora ti prepoznat mob da bi stavio.
Ako ti kaže da nije kompatibilan ništa onda, nema Ovi mapsa.
Adriaroute ti je od Garmina. Ako želiš baš navigaciju evo ti tema s tutorialama i prati tutorial, sve je objašnjeno.
[Tutorial] - Navigacija - Garmin , Nokia Maps , Sygic McGuider
evo sad mi je prepozno mobitel uzeo sam hr slo i mađ i stao na 30% , izgleda neće dalje. reset , ispočetka. Nema predaje ! ! !![]()
Zadnji uredio pivnice : 13-03-2010 u 14:22
Skini karte za zemlje koje su tebi potrebne.
Skinem kartu s nokia map loader, instaliram na mobitelu i kaže mi da nije kompatibilna s uređajem. Uđem u karte nema ništa ? Šta da radim????
Jesi i sam reko u 81. postu da ti kaže da program nije kompatibilan s mobitelom. Nemožeš ništa napravit osim nać ako ima neka verzija na dotsisu ili negdje.
Dao sam ti link sa tutorialima za navigacije ako ju tak žarko želiš.
kao prvo pročitaj sve ovo što ti je i yager napisao: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64192
kao drugo skoncentriraj se i ne piši gluposti, za kartu koji si skinuo sa maploaderom ti ne može reći da nije kompatibilna zato što se karte ne instaliraju nego samo kopiraju na mob a proces je automatiziran i ne možeš skinuti nekompatibilnu verziju
kao treće, poprilično sam siguran da besplatan ovi maps radi na 6220, provjerit ću kod frenda ovih dana
Compatible devices:
Nokia X6 32GB, Nokia X6 16GB, Nokia N97 mini, Nokia N97, E72, E55, E52,
Nokia 6730 classic, Nokia 6710 Navigator, Nokia 5800 Xpressmusic,
Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia 5230.
Dodane su dvije Nokie i sad ih ima 12 na kojima radi Ovi maps.
Jel tesko provjeriti: http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
da, teško je provjeriti, pročitaj moj post odmah iznad svog, ubuduće pročitaj cijelu temu, a nemoj se fokusirati na jedan post
jako dobro znam zašto sam to napisao, napisao sam zato što ni n86 nije na listi podržanih, a navigacija savršeno radi na njemu
p.s. od jučer je i službeno dostupna besplatna verzija i za n86, ali ne kao samostalni download, nego kroz sw update u telefonu
Dobro, ajd preskocio sam tvoj odgovor, nemoj se ljutiti odmah. Hebiga, promaklo mi je...![]()
Ako je n86 dobila Ovi maps sa updateom, mozda ce odsada i ostale Nokie dobiti Ovi maps sa novim updateom i tako ce ih nadopunjavati.
Evo i Vaderove potvrde:
http://www.allaboutsymbian.com/news/...tion_now_a.php
Zadnji uredio hrc50 : 18-03-2010 u 23:46
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Jako mi se dopadaju te karte.
Jedino me jedna stvar "muči".
Nije mi jasno zašto nisu omogućili satelistku kartu da bude offline.
Ili ja to ne znam uključiti? Tj. postoji li neki poseban način da se to ubaci?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zanima me, svi mi kažu da je bolje uzeti Garmin karte i njih postaviti. I ajmi predložite, što je bolje, da stavim OVI maps ili Garmin.
Garminove su detaljnije. Pa sad što tebi treba. Kolko misliš koristit navigaciju?
Ja ju ne koristim pa sam stavio OVI da vidim kakve su. Ako ćeš često koristit navigaciju stavi Garmin. Tutoriale imaš u sticky temi.
Za sad mi treba samo za ovdje, znači HR, BIH, SLO...
Kako mogu staviti Ovi Maps 3.03 koji imaju besplatnu govornu navigaciju?
U Ovi Suite sam napravio update, no dobio sam 3.01 verziju koja nije besplatna.
Ok, skinuo sam sis file.
Kako ga sada mogu instalirti? Kaze pomocu Ovi suite. Njega imam već na kompu, al ne kuzim kako dalje.
Bookmarks