3.01 nije besplatna
3.03 i novije verzije su besplatne ali nisu kompatibilne s tvojim telefonom
3.01 nije besplatna
3.03 i novije verzije su besplatne ali nisu kompatibilne s tvojim telefonom
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
http://www.megaupload.com/?d=ZMTKPPJA
stog linka sam skinao i instalira 303 verziju
ali isto neće na 5530 radit gratis (j*********************** nokiu) nakon sekunde kaže ge pe es signal je prekinut i kaže da idem onlaj u šop
tako da za sada će samo garmin morat pričat skrenite ljevo pa desno a na nokiji samo vidit di sam,
osim ako nepostoji nešto da pokaže mobitelu da sam kupi a zapravo nisam..
EDIT NEVALJA 3,03 izbacuje van tako da otpada u vodu.. garmin je ipak jedini a nokija će bit samo da vidim disam ako garmin ne očitava poziciju
Zadnji uredio cherwar : 14-01-2011 u 18:11
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
ili potraži krekiranu verziju 3.01
ovak
kolko vidim, računalo sa pristupom na net imaš
sa x6 si dobio usb kabel
prvo skini i instaliraj ovi suite
spoji mob sa računalom preko usb kabela, odaberi pc suite na mobu, u ovi suite odi na maps, i tamo odaberi što želiš instalirati, koji glas i koje mape
i to je to
Zadnji uredio darQ96 : 09-02-2011 u 01:05
ajm d gad dem futmasaž master
ahasad znam. hvala. svi zbrkano pisu pa me zbunili.... pozdrav.
ma sori boris to se odnosilo za nokiu 5530 koja je slična tvojoj x6 i 5800 samo nema interni GPS i 3g
ali to nije bito, jer za nju je zadnja ovi mapa 3,01 dok za tebe vrjede i novije, tak oda skini tu 3,04 il 3,03 ovisno ona koja je stabilnija za tvoj mob i preko ovi sutia na kompu odabereš mape i glas
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
e ovakonece da mi instalira neki support software... uvijek je failed. zasto? ja spojim na pc, i konektujem i ne pise uopste da je tel. nokia x6.... :/
mucim se citav dan i ne moze. uradio sam prije par dana update sad je 31.0.004. i kad spojim tel na ovi suite, javi support software failed. ne moze. zasto?(((
Zadnji uredio xlr : 11-02-2011 u 13:41 Razlog: spojeni postovi
Bok.Danas sam kupio nokiu 5800xm i kad sam ga uplio sve radi, i ja stisnio na ovi maps i pocelo ucitavanje, meni se nije dalo cekat ja prekinio i ostavio mob, kad dodem dode mi poruka od t-mobila da nemam dovoljna novca na racunu za prijenos podataka, i sta da ja sad radim, svako malo mi stize ta poruka...hvala
P.S-molim admina kad netko mi da odg neka obrise temu..hvala
Zadnji uredio domy_os : 14-02-2011 u 18:28 Razlog: popravak naslova, pripazi sljedeći puta
Ima li nade za mene za bilo koju verziju od 3.03 naprijed?
Zanima me zašto nokia c6 slabije reagira na zadnju verziju ovi maps nego na predzadnjoj?
Već sam dva put ispočetka instalirao ovi maps i stvar je ista. Ako ostavim predzadnju verziju jesu li i karte koje skinem najfriškije?
karte bi trebale biti iste
o kojim točno verzijama aplikacije pričamo?
btw, kad odeš u "about" tamo ti piše i koja je verzija karata skinuta
Sad imam 3.06. Sučelje je ljepše ali mi je bolje radilo sa starijom verzijom. Mislim da je bila 3.04
I ja sam ubacio nove mape,ali jednostavno nema ulica za Beograd,samo autoputevi. U cemu je poenta?
Jel moguće kako da u OVI Maps navigacija prikazuje karte kao satelitske snimke ali da ne mora biti spojen na internet?
Mob je Nokia X6, a OVI Maps 3.04.
Imam Ovi Maps (v3.04) na N86 i problem...
Skinuo sam karte par država (koristim Nokia Suite), ali mi samo za Hrvatsku pokazuje sve ceste (može se normalno navigirati i pješice).
Za sve ostale države imam samo glavne ceste- s tim da mi i dobar dio Njemačke ne prikazuje (tj. tamo ne vidim niti te glavne ceste).
Je li to Nokia stavila ograničenje da imaš državu u kojoj jesi ili?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nisu stavili nikakvo ogramičenje, očito nisi skinuo sve karte
2 puta sam brisao i ponovno skidao.
I kada gledam (preko Nokia Suitea) koje karte imam na mobitelu- piše sve kako treba.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mislim da mi je cities folder bio veličine kao i sve karte koje sam skinuo.
Uglavnom, sada skidam preko Map Loadera.
Ako neće to- skinuo sam ručno karte s onog njihovog servera pa ću tako probati ubaciti.
EDIT: Evo, kroz Map Loader normalno radi.
I Nokia Suite dobro pokaže karte koje sam stavio...
Sad sam se sjetio da mi je tako bilo i za neku 5800 ili X6- Ovi Suite nije htio normalno staviti karte, ali Map Uploaderom je radilo.
Uglavnom, čudno- ali, glavno da radi.
Hvala obojici na savjetima![]()
Zadnji uredio georgy : 15-11-2011 u 20:25
Bookmarks