Da li ima iko ko zna neki sait odakle se moze poslati poruka na 063 mrezu (serbia). Znaci nikaki 1rst wap neradi i niake sljive.com i nista a milione sam ih pretrazio!!!!
HELP!!!!!!!!!!!!!!
Da li ima iko ko zna neki sait odakle se moze poslati poruka na 063 mrezu (serbia). Znaci nikaki 1rst wap neradi i niake sljive.com i nista a milione sam ih pretrazio!!!!
HELP!!!!!!!!!!!!!!
No ni sms.ac neradi ni on nepodrzava tu mrezicu!!!!
nemam pojma a ne vjerujem niti da netko zna baš....... pročačkati netom malo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Prijatelju procacjo sam i zivo i nezivo pa nije moguce da nema j.... kad sam ja iso prije 4 godine na faks samo je trebalo uci u racunalsku i sve se znalo a faks gradevinski a vi tu hackeri za mobitele pa nemate pojma ma koje je tu forum moderator??????????
....budi strpljiv,nisu svi forumaši svaki dan prisutni,vjerujem da ćeš dobiti informaciju.......
BTW...ne šalju svi SMS u srbiju....![]()
Ma nema strpljiv kad neko ima naziv mobil insider, makrodebil i forum moderator a nema pojma. To tako neide dragi moji a pogotovo kad se neko javi za forum moderatora i pitas ga konkrertan problem i nema odgovora.
Ustvari kontam da nesalju svi za SCG alnije istina da nema niko na forumu od tamo ma sta pricam ustvari ni na njihovim forumima ne dobijem odgovor pa kako ocekujem da ce neko ovdje znati.
jel ti to mene vrijeđaš? upravo si mi reko da sam debil...Poslao: sile
Ma nema strpljiv kad neko ima naziv mobil insider, makrodebil i forum moderator a nema pojma. To tako neide dragi moji a pogotovo kad se neko javi za forum moderatora i pitas ga konkrertan problem i nema odgovora.
gledaj problem je možda to što mi nismo neki forum di smo svi neki hackeri pitaj boga što.... mislim da bi puno više informacija izvukao sa nekog foruma gdje su teme o kompjuterima, software, internet i tako.....
jest da to imamo i ovdje, ali to spada u drugi plan....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja mislim da si DEBELO fulao dio foruma. Ovo nije, aj ripit, nije dio za tehnička pitanja.![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
....Smiri hormone......dečec...........Poslao: sile
pa kaj ako je neko moderator kafica mora znati kako slati sms sa neta????
lol, bas.Poslao: coma_zgb
pa kaj ako je neko moderator kafica mora znati kako slati sms sa neta????
Forumaš godine :)
Ne samo slati sms s neta, nego u srbiju u koju ne šalje niti jedna stranica među milijunima! Sezame opet ne paziš na satu![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Upravo tako niti jedna medu milijun!! Nista ni od ovog linka iznad doduse pise da ima problema sa slanjem koji bi trebali biti otklonjeni uskoro ali opet nista.
Da tomo stvarno si bezveze ti tu daš link koji ne valja
Sile stvarno te ne bi ubilo da se zahvališ malo ljudima na trudu a ne samo da pičkaraš po svima.
Mane u svakom slucaju svima hvala to stoji i ne pickarm ja po nikom samo su moja ocekivanja bila veca.
No hard fealings!
HVALA PUBLICI!!!!
Eto nije bilo teško
Jasm se sad sjetio, jes probo na http://www.quios.com/ sjećam se da sam jednom davno od tamo slao smse?
Sjecam se te str. i ja sam slao od tamo stvarno ima 4 godine vec, al sad je to nekako zakomplicirano.
Jel nego procito moj problem u forumu cimanje imate mozda rjesenje za to??
Bookmarks