Moj savjet trenutno su:
1. Onkyo TX SR507
2. Marantz SR4002 ili SR4003
Prelaze 2000 kn, ali su izvrstan omjer uloženo/dobiveno.
Ako ciljamo budget varijentu (znaci novac je u prvome planu) mislim da do 2000 kn Yamaha i Sony nude najvise.
Moj savjet trenutno su:
1. Onkyo TX SR507
2. Marantz SR4002 ili SR4003
Prelaze 2000 kn, ali su izvrstan omjer uloženo/dobiveno.
Ako ciljamo budget varijentu (znaci novac je u prvome planu) mislim da do 2000 kn Yamaha i Sony nude najvise.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Sto znaci da se "restartira i tak"?
Ne samo da sam i sam posjedovao 4002 model godinu u pola dana i da se u to doba nije niti jednom "restartirao i tak" nego sam 4002 i 4003 modele preporucio u vise navrata i troje ljudi sa kojima sam u kontaktu su uzeli avedene uredjaje i na njihov rad nemaju apsolutno niakavih zamjerki.
Pored navedenoga komunicirao sam oko ovih pojacala i sa osobljem Technomax - a (onoga u King Crosu u ZG...ovlasteni od Renoproma za Marantz) jer neke od njih i osobno poznam, te su ove modele koristili u prezentacijske svrhe (low end) bas radi pouzdanosti i stabilnosti.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Neznam, na njegovom primjeru se pokazao jako los, al sluso sam i dobre price oko njega...
a restartira i tak - mislio sam kad covjek slusa muziku kad ju malo pojaca da se reciver zblesavi i ugasi te zatim upali...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
evo da se javim, nakraju sam ipak uzeo Marantz SR4001 model, bio sam jućer u outletu u sveti nedelji (tehnomax), imali zu zadnji model, spustili ga za 1000 kn, pa ga uzeo, i zadovoljan sam, ljepo svira...
Gledal sam model 6001, on je bio 4000 kn sa onim satelitskim zvučnikom, ima puno toga reciver što meni amo baš nikada neće trebati od ulaza, pa sam uložio pare u jeftinij model, a za tu razliku u cijeni ću rađe uložit u objektiv za svog EOS-a :-).
Zahvaljujem se na savjetima.
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks