Bok društvo...
moram si ubost novi digitalni a/v reciver za zvuk...pa me zanima što vi mislite da si uzmem u rangu cijene 2200 kn...yamahu, pionnera ili ...
molim preporuke....
Bok društvo...
moram si ubost novi digitalni a/v reciver za zvuk...pa me zanima što vi mislite da si uzmem u rangu cijene 2200 kn...yamahu, pionnera ili ...
molim preporuke....
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
koji su ti glavni zahtjevi za reciver ?
iako sam posjedujem Pioneer model, trenutno bi u ovoj klasi išao na nešto iz Onkyo programa (eventualno da dodaš jos 200-300kn na tu cifru )
angels might have been eaten.
Moj savjet trenutno su:
1. Onkyo TX SR507
2. Marantz SR4002 ili SR4003
Prelaze 2000 kn, ali su izvrstan omjer uloženo/dobiveno.
Ako ciljamo budget varijentu (znaci novac je u prvome planu) mislim da do 2000 kn Yamaha i Sony nude najvise.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Sto znaci da se "restartira i tak"?
Ne samo da sam i sam posjedovao 4002 model godinu u pola dana i da se u to doba nije niti jednom "restartirao i tak" nego sam 4002 i 4003 modele preporucio u vise navrata i troje ljudi sa kojima sam u kontaktu su uzeli avedene uredjaje i na njihov rad nemaju apsolutno niakavih zamjerki.
Pored navedenoga komunicirao sam oko ovih pojacala i sa osobljem Technomax - a (onoga u King Crosu u ZG...ovlasteni od Renoproma za Marantz) jer neke od njih i osobno poznam, te su ove modele koristili u prezentacijske svrhe (low end) bas radi pouzdanosti i stabilnosti.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Također za preporuku Pioneer VSX-818V-S.5 kanalni sa 130W izlazima...
Bookmarks