Postoje programi za to, ali koja je svrha prebacivati DVD u AVI, pa opet nazad u DVD?
Stvar je u tome sto se gubi na kvaliteti filma, odnosno slike.![]()
Mogu li nekako AVI , MPEG i takve formate prebaciti na DVD ali da budu u onom obliku Video_TS, Audio_TS i da ubacim titlove. Ako se to može koji program mi preporučate ali da je besplatan i da kada prebacim na filmu ne piše s kojim je to programom učinjeno kao i na većini takvih convertera(npr. total video converte)
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
Postoje programi za to, ali koja je svrha prebacivati DVD u AVI, pa opet nazad u DVD?
Stvar je u tome sto se gubi na kvaliteti filma, odnosno slike.![]()
Ne nego mislio sam AVI u Dvd ne avi u dvd pa opet u avi.
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
ConvertXtoDVD
iz Xvid, MOV, VOB, Mpeg, Mpeg4, MP4, AVI, WMV, DV u DVD.
No nije besplatan.
Avi2DVD
Avi/Ogm/Mkv/Dvd(IFO mode) u Dvd/Svcd/Vcd
Ovaj je besplatan.
Može link od ovoga zadnjeg i kako da "slijepim" titlove s njim.
Ok našao sam link. Pitanje je mogu li staviti titlove
imaš step by step tutorial. na jednom od njih bi trebalo biti importanje titlova. probaj malo sam se poigrat s tim stvarima.
Hvala forumaši neka ovo bude otvoreno ako budem imao još pitanja ili netko drugi.
Ovisi o tome koji je izvor taj tvoj AVI, da li je to izripan iz DVD-a ili snimljen izravno u AVI.
E, sad ne znam kako se moze snimat u AVI formatu? :/
Na to sam mislio.
Bookmarks