Sviđa mi se jako mob, dvoumim se između njega i desirea/nexus one. Jedino me smeta što puno jače zrači od nexus onea ili iphona.
Sviđa mi se jako mob, dvoumim se između njega i desirea/nexus one. Jedino me smeta što puno jače zrači od nexus onea ili iphona.
Use the Fork, because there is no Spoon.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3069
predzadnja stavka - SAR US
Milestone: 1.49 W/kg (head) 1.50 W/kg (body)
NExus one: 0.37 W/kg (head) 0.74 W/kg (body)
Sve je to relativno. Iako smo okruženi zračenjem, dokazano je da učinak zračenja drastično opada sa udaljenošću. Također je dokazano da elektromagnetsko zračenje koje proizvode mobiteli definitivno ima utjecaj na ljudsko tkivo - iako povezanost sa rakom nije još ustanovljena. Međutim, mnoga istraživanja provedena su u periodu od samo 10 godina ili manje, tako da ostaje ustanoviti ima li dugoročno korištenje mobitela poveznice sa rakom.
A dok se to ne ustanovi, ipak mi je draže ako nešto što držim prislonjeno uz glavu ili u džepu zrači što manje![]()
Iako prije nisam vodio računa o SAR-u, ispada da gotovo svi moji prošli mobiteli imali zračenje manje od milestonea.
Dok se slažem da je zračenje wirelessa puno veće od zračenja mobitela, sumnjam da wirelles router držiš prislonjen uz glavu (razina em zračenja antena drastično opada sa udaljenošću).
Bookmarks