Live wallpaperi
http://www.youtube.com/watch?v=8LjJ-v3XBXo
Live wallpaperi
http://www.youtube.com/watch?v=8LjJ-v3XBXo
da...bitno je napomenuti još...
da je google ispao "*****" i da neda ekskluzivitete sa nexusa 1 na druge mobove, to se prvenstveno odnosi na onu 3d galeriju, pa tako oficijalni milestone update neće imati tu 3D galeriju - bar dok ne prođe ekskluzivitet nexusa...
motorola je, srećom upgreadala aplikaciju kamere, te je ona stvarno super (u odnosu na normalni 2.1 app - sad postoji opcija i za noćno snimanje u D1 kvaliteti, što je stvarno odlične kvalitete)
neki bugovi su ispravljeni, dodani live wallpaperi i još neke stvarčice i to je to...
početkom 4. mjeseca ekskluzivno dolazi u vip...
eto prikaza 2.1 softa (službeni build), u ovoj verziji će i biti kod nas prodavan...
stvarno sve leti sada!
Ako dođe u Vip, znači da će se uskoro pojaviti i po oglasnicima po jeftinijoj cijeni...(valjda otkodirani)
I ja bih htio da je doša u T.mobile a ne u Vip. al dobro. valjda će T-mobile dobiti Desire (jer će po svemu sudeći, Vip ponuditi Legend)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I ja sam čuo da za 2 tjedna kreće prodaja Milestonea
Hoće li biti hrvatski izbornik podržan? Ne treba mi to, naravno, nego me samo zanima, s obzirom da Sony Ericsson X10 dolazi s hr izbornikom.
I jel netko zna, hoće li biti podržana hr slova na tipkovnici?
za jezik nemam pojma, moguće je, al sumnjam (ja sam naišao na službeni 2.1 flash i kolko sam vidio nije bilo hrvatskog)
a i što se tastature tiče, kao što sam prije i rekao - neće biti naših slova, već se ona dobijaju dužim pritiskom na C, Z, S pa iz popup menija odabirom odgovarajućeg palatala...
Pas mater, pa valjda će i t-mobile nešto uzeti, nemoguće da svi top android telefoni budu vip ekskluziva...
100% sigurno i provjereno: Milestone sljedeći tjedan dostupan u Vip ponudi, s cijenom od 9 kn (naravno, za najjaču pretplatu).
Koristio sam ga danas, sutra ga dobivam pa ću ga imati sljedećih dana. Sljedeći tjedan ga kupujem.
I super radi
Hoćemo ići kampirati, kao oni za iPhone? :-)
teško da ćemo mi kampiratiu biti ovisi koliko će vip reklamirati mob...
iako je u americi bilo kampiranja za droid, a i po nekim statistikama šta sam čitao droid je čak po prodavanosti bolji od iphonea (statistika je bila za prva 3 mjeseca prodaje)
i vidim da su na usporedi.hr uploadali par filmića, tu je jedan od njih:
a najavili su ranije da će staviti jako opširnu recenziju...pa će valjda i ona uskoro online
@mobber
dal možda znaš s koliko memorije dolazi (8 ili 16GB)?
Zadnji uredio pajo2 : 31-03-2010 u 19:19
Evo i potvrde vijesti - http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3560
8 GB memorije
Ne zna se još ali mislim da će biti negdje oko 3.500 kn. Ponavljam, nije provjereno
Zadnji uredio Inovator : 02-04-2010 u 19:06 Razlog: spojena tri posta
Dobro je da dolazi u Vip, pa ću si produžiti pretplatu.
Malo sam pogledao ove postove, ima ih stvarno ko u priči, i vidim da bi Milestone trebao biti dobar mobitel.
Pričekat ćemo još tjedan dana.
Mobber, ćekam tvoje komentare na mobitel.
eto pošto se čini da napokon kreće u prodaju, još jednom linkam svoju recenziju
Recenzija
(rađena je dok je još bio na androidu 2.0)
Bio jučer u VIPu, pitao službenicu jel ima pojma kolka bi mogla biti cijena za Komplet 100. Nema pojma ženska. Nije da sam očekivao točan odgovor.....
Sljedeći tjedan je znači D da....tjedan![]()
Evo me na forumu preko milestonea. Super je. Tipkovnica mi je odlicna, jer ima 4 reda. Zadnjih dana sam koristio nokiju n900 i nokiju n97, ponajvise zbog qwerty tipkovnice. Mislim da je ovo mob za mene.
gdje si ga kupio?
ja se jos predomisljam n900 ili motorolu hmm ...
Ja sam prije 2 tjedna koristio n97, pa prosli tjedan n900 i sada milestone.
Iskreno, nekako mi je najbolje sjeo milestone, iako je n900 prava pila. U biti, n900 je pravo malo racunalo. Ipak, android mi je bolji os, uzbudljiviji i ima fakat puno zabavnih i korisnih aplikacija.
Isla mi je na zivce tipkovnica na obje nokije, s tim da je nesto bolja na n900. Pa ona space tipka pomjerena u desno.
Na milestoneu je tipkovnica super, ima jedan red vise pa su i tipke bolje.
N900 nema kapacitivni ekran, i meni je to vrlo bitno.
Ja sam odlucio da kupujem milestone,cekam sljedeci tjedan cijenu.
Bookmarks