E ovako! Malo sam zbunjena. Na navedenoj stranici piše da nagradna igra traje do Valentinova, a u postu gore ste već odabrali dobitnike, te ste naveli da je novi nagradni krug krenuo pa ću stoga ja napisati svoje (trebala/ne trebala).
Rješavanjem kviza dobila sam rezultat moba kojeg gledam samo na slikama i želim već od 11. mj., a to je
samsung i8910 (omnia hd), a kako i ne bi kad je jednostavno savršen za mene.

Prošla sam sve trgovine mobilnom opremom u gradu ne bi li ga pronašla i makar koju minutu tipkala po njemu jer si još nisam ušparala dovoljno para da ga kupim (tak je to kad si među 309 tisuća nezaposlenih u državi). Uglavnom, nisam ga našla i pripremila se da ga još neko vrijeme neću imati.
Mob je jednostavno savršen. Oduvijek sam imala manje mobitele, i kako su uvijek govorili da su manji u modi, uvijek sam si takve kupovala, ne radi mode nego radi praktičnosti - čim je manji, automatski svugdje stane. To je bilo u doba kad je mobilna telefonija tek došla na naša područja i kad smo o naprednim funkcijama (čak i vga kameri) mogli samo sanjati. Danas sam pomakla granice i više me uopće ne privlače mali mobiteli, nego oni (upravo poput omnie hd) s amoled kapacitivnim ekranom 3,7 inča koji je naprosto savršeno velik za sve radnje koje mogu zamisliti. Više se ne zadovoljavam pisanjem poruka na klasičnoj tipkovnici, sada želim mobitel s touchcreen tehnologijom, tipkovnicom koja se zakretanjem mobitela raširi po čitavom ekranu tako da niti pod utjecajem alkohola ne možeš promašiti slova (

),
kamerom od 8 mpix s akcelerometrom i autofokusom, a da ne spominjem
video snimanje u hd rezoluciji (negdje sam na recenzijama pročitala da minuta snimanja teži 50 MB što sve govori o kvaliteti kamere radi čega smo svi uvijek skeptični kada je riječ o kvaliteti kamere na mobitelu jer ona nikada ne može biti dobra kao snimanje fotoaparatom ili video kamerom). Vidjevši ovaj mobitel, odbacila sam sve predrasude i shvatila da je kamera i više nego kvalitetna, a video snimanje (uz HTC hd mob) jedino koje snima u hd rezoluciji. Budući da nemam digitalni fotoaparat isprva sam dvojila koji mob bih si kupila i nisam se pomaknula upravo od ovog mobitela.
Operativni sustav symbian s
procesorom ARM Cortex A8 600 MHz izvrsno se uklapa u cjelokupni mobitel jer se na njega može trpati što god nas je volja, a procesor je dovoljno jak da to neće niti osjetiti čak i ako je istovremeno upaljeno više aplikacija.
Ukoliko se nalazite negdje na području gdje možete krasti promet ili se jednostavo spojiti na dozvoljenu wlan mrežu, preko ovog mobitela možete i to uz pomoć
wi-fi koji, ne sumnjam, izvrsno radi.
Ako se, pak, izgubite, uz pomoć
GPS-a nećete imati nikakvih problema, a možete se izvući i uz
kompas koji vam uspješno može pokazati u kojem pravcu krenuti. Tu su nezaobilazni organizator, te
Word, Excel, Power Point, PDF za poslovne, a i ostale korisnike.
Mob također ima i
TV izlaz tako da svoje video i foto uratke možete pokazivati na velikom TV ekranu u svega par sekundi. Odlična opcija.
I za kraj... što me se posebno dojmilo. Ovaj telefon ima
stereo zvučnike koji se nalaze jedan s gornje strane moba, a drugi s donje strane i koji pružaju fantastičan zvuk (u usporedbi s nokiom N97 koja se na jednakoj jačini uopće ne čuje pored ovog telefona).
To bi ukratko bilo to, inače bih mogla do sutra hvaliti ovaj telefon, ali da vam ne bude dosadno čitati, skratila sam maksimalno - samo ono bitno.
Hvala ako ste pročitali do kraja. Poštovanje i
.gif)
na ovakvim igrama koje me oduševljavaju.

Bookmarks