Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 88
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

I8910 hd

U potpunosti se slažem kako je ovo savršen mobitel za mene. Trenutno imam kineski mobitel sa kamerom max. rezolucije avatara 50×50px. Inace obozavam snimati kamerom, te fotografirati, a kako sam jos prije pola godine nesretnim slucajem ostao bez digitalnog fotoaparata (koji je ionako slabiji od ovog mobitela) potpuno sam siguran da bi ovaj mobitel sve nadomjestio. Takoder, ovisan sam o glazbi, te uvjek imam nesto upaljeno. Zbog uzasnog zvucnika i slusalica (pokvarenih od kada sam ih dobio) mog mobitela na njemu uopce vise nemam pjesama, samo vrtim na kompu. A ovaj mobitel ima i vise nego dovoljno memorije za sve moje potrebe ^^

Sutra je Božić i kako nikada u životu nisam ništa osvojio na nikakvoj nagradnoj igri gdje je u pitanju sreca, a igrao sam ih barem 500. Bilo bi lijepo da eto, dobijem mobitel kojim bih mogao zapravo upravljati svojevoljno. Jer ovaj sadašnji kojeg sam dobio od prijatelja po nj povratku iz kine ima toliko loš touch screen da zapravo sam upravlja i odabire istu stvar gdje god da pritisnem. Mobitel me nervira, i gubim živce s njim. Dajem ga na reciklažu ukoliko osvojim ovaj

Eto, nada umire posljednja, a ja se još uvjek nadam novom Samsungu
    Ne zelim ovdje pisati epove o svim funkcijama mobitela jer svi znamo da je to jedan od najboljih mobitela na trzistu, te neusporedivo bolji od svih koje sam ikada posjedovao. Ipak se ostajem nadati da cu osvojiti ovaj mobitel, iako mi vec nesto govori da nazalost nisam te srece.

Svima vam želim Cestit i blagoslovljen Bozic, te puno srece u narednoj 2010. godini!

FilipMiskovic
    Zadnji uredio FilipMisko : 24-12-2009 u 18:20

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Samsung S3650 Corby

Ajde, napokon da je jedan kviz na ovom Facebook-u ispao točno

Možda Vama svima ovaj mobitel nije ništa posebno, ali meni je super.. malih je dimenzija, ima ekran na dodir i može mu se mijenjati "jaknica" (kako su oni to nazvali)... i onda mogu imati pinky mobitel weee

Nije mi bitna kamera, pa mi ovih 2 megapiksela ne smeta... što se tiće baterije - baš je ono što tražim ...

Ne znam uopće da li ima smisla da sve posebno opisujem kad bi na kraju ionako ispalo da je to savršen mobitel za mene

samo postoji jedan problem, nema mi ga tko kupiti

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    sonyericsson k800
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile pozdrav!!!

Moj idealni mobitel koji odgovara mojoj osobnosti je: Samsung I7500 Galaxy, tako kaže Samsungov nagradni kviz na faceboocku i totalno je u pravu.
    U elegantnom crnom kućištu, na kojem se ističu kromirane tipke, smješten je Android operativni sustav, koji opasno konkurira Windows Mobileu i Symbianu. Naši dojmovi vezani uz Googleov operativni sustav su pozitivni, OS nudi neke nove feature koje do sada nismo viđali, a orijentiran je ponajviše prema Googleovim servisima. Podsjećamo, Android je baziran na Linuxu, a radi se o Open Source OS-u tako da svi koji imaju znanja i želje mogu svojim radom doprinijeti razvoju novih aplikacija, koje se skidaju iz Android Marketa. Galaxy koristi 528 MHz procesor sa 128 MB RAM memorije.

Pogledajte samo kakva je to zver od mobitela :::http://www.youtube.com/watch?v=rhBgL...layer_embedded
    To je mobitel koji treba mene!!! I ja njega.
    Možda se i meni dogodi čudo na božić....
    Galaxy moje omiljene boje, omiljeni metal Krom, isavršeni operativni sustav Android leti ravno meni u moj zagrljaj!!!
    Svima sretan i blagoslovljen Božić!!!
    Zadnji uredio bizart : 25-12-2009 u 11:39

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    LG KP500 COOKIE
    Operater
    BHMOBILE
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Heeeeeeeeeejo

Ja trenutno imam LG KP 500 i super je mobitelčić ukrali su mi mob i kada sam se odlucivala da kupim htjela sam kupiti samsung i900 omnia jer mi je bitno da ima dosta memorije jer na preko mobitela slusam muziku,volim da se slikam i zbog toga mi je bitno da imam dobru kameru i dosta opcija koje mogu raditi sa slikama i bitno mi je da mogu sacuvati sto vise poruka...takodjer mi je važno da nije glomazan,da je elegantan i sto je najvažnije da ima touchscreen...mislim da je dovoljno napomenuti da ima 8 GB interne memorije,a da se moze prosirti na 16 GB,da mu je kamera 5Mpx te da e u elgantnoj crnoj boji i da je na touchscreen...takodjer mi se svidjao i LG ARENA i LG Reinor,ali su prije 8 mjeseci bili izuzetno skupi ni nisam ih mogla priutiti te sam se odlucila za LG KP 500...moj izbor je samsung OMNIA II iz gore navedenih razloga... ne nadam se da cu dobiti nagradu,ali bar sam pokusala...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

"S" I8910 hd...za mene #1

...sve je rečeno nemam što više za dodati...samo da mi treba onako jako...do bola
    takav slični nikad nisam imala u ruci ali ću dati sve od sebe da što prije savladam novotarije koje ovaj lijepi pametnjaković nudi
    ovako ću se veseliti kad ga dobijem

SRETAN BOŽIĆ svim forumašima

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

zelim ovaj prekrasni Samsung I8910 HD

voljela bih imati ovaj mobitel ponajvise zbog dobrog fotoaparata jer zelim slikati u svakom trenutku svoju dječicu i kad su su sretni i razigrani. eto ponajvise zbog toga zelim ovaj mobitel. priznajem da je, bar meni, mobitel prekrasnog izgleda i ima zaista jako puno funkcija.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Dobitnici prvog kruga

Dragi naši Mobilaši, sudionici kviza Želim ovaj mob, sretan vam Božić.
    Riječ "sretan" ponovit ćemo još jednom - kako bismo čestitali dobitnicima u kvizu. Naime, usrećit ćemo dva sudionika kviza s mobitelima Samsung S3650 Corby i Sony Ericsson C901 GreenHeart.

Da ne duljimo, dobitnici su Mario92 i binarni.

Čestitamo sretnim dobitnicima, koji su do svojih nagrada došli zahvaljujući najzanimljivije napisanim komentarima, koje su objavili na cafe.mobil.hr.
    Naime, svaki sudionik kviza trebao je na cafe.mobil.hr napisati nešto o mobitelu, kojeg je u kvizu dobio kao rezultat, dakle mobitel koji mu najbolje odgovara.

Kviz Želim ovaj mob ide dalje, jer slijede nove nagrade, koje ćemo podijeliti 25. siječnja. Jedna od nagrada je Sony Ericsson Aino.
    Do tada ispunjavajte kviz i obavezno ostavljajte svoje komentare na najvećem forumu o mobitelima - cafe.mobil.hr, te pozivajte i svoje prijatelje da sudjeluju u kvizu.

Ugodni vam blagdani.
    Mobil.hr
    Zadnji uredio joker : 30-12-2009 u 01:22

8. 'Hvala' kaže:

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung I8910 HD

a evo sam rjesila kviz i nekako se natjerala da ovo napisem, jer inace ne volim duga pisanja po kompjuteru i gledanja u svijetlece ekrane...
    i evo me tu jer mi je mobitel NOVI potreban pod obavezno (iako mislim da ga necu dobit jer jednostavno nemam srece). Evo da vam dokažem da nemam srece prije dva mjeseca je moja draga majka stavila u mašinu moje gaće u kojima je naravno bio moj mobitel, i eto malo mu stekaju tipke, a i ekran se izgasi svako toliko , i ispricavam se svima koi me zovu jer ja nisan prekinula razgovor to se moj oprani mobitel izgasio sam od sebe . eto 3 razloga da mi treba novi mobitel. a ima ih još...
    a ovaj Samsung I8910 HD mi se cini predobar s obzirom na to da se bavim fotografijom, onako rekreativno, al se ipak bavim ,a neda mi se svaki dan vuc digitalac sa sobom pa ako imam uhvatit koju dobru scenu to mogu s ovim mobitelom s obzirom na to da ima 8 megapixela. a eto naj rodica mi nema mobitela zadnjih godinu dana tako da ce ovaj moj sadašnji njoj biti san snova
    njoj je mobitel upao u more prošlo ljeto izgleda sa mi obitelj nema srece sa mobitelima u blizine bilokakve vode
    Surfanjem po netu sam otkrila da ima i GPS i kompas pa se mogu sigurno vratiti kuci ukoliko se izgubim fotografirajući naokolo...
    E da i naravno može se i na fejsić ić...
    Eto stvarno nemam inspriracije a nažalost isto kao da nemam ni mobitel pa vas sve sad lijepo pozdravljam i želim vam sretan Božić i Novu godinu sa debelim zakašnjenjem
    I NADAM SE NOVOM MOBILTELU

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung I8000 Omnia II

Eh da mi je dobiti mobitel Samsung I8000 Omnia II.

Koliko sam samo nagradnih igara igrao gdje se mobitel dijelio.Ali sreća me uvijek zaobilazila mobitel opet ne bi dobio
    Uzalud se ja trudio,kupone skupljao,pjesmice pisao,marljivo upitnike ispunjao.Uvijek bi netko za korak brži bio
    Za rješenje upitnika bolji,s inspiracijom za pjesmice većom,a ja bi opet tužno uzdahnuo
    Eh da sam dobio taj mobitel mom veselju ne bi kraja bilo.
    I sad se evo opet nadam da ćete mi vi pokloniti ovaj ljepi mobitel i biti ono svjetlo na kraju tunela i da ovaj put mom veselju neće biti kraja

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    Sony Ericsson, Samsung
    Operater
    Vip, Tele2
    Bodovi
    8.640
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.640, Nivo: 22
    Bodovi: 8.640, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocu mobitelllll i da se slikam sa njim i da to objavite na najdrazem mobilu! Moze!? Morat cu da sve snage usmjerim u hipnozu i da vas hipnotiziram tako da nagradu dobijem ja! Gledajte u ovu porukuuuuu, gledajteee u ovu porukuuuu, ova poruka je najboljaaaa hehe

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung S5050 Allure

Moj idealan mobitel je Samsung S5050 Allure

Na prvi pogled zaista divan mobitel.Ali da budem iskrena ne bi se ni znala služiti s njim.Meni je i bežićni kućni telefon sveto pismo.Ali ja kao svaka druga mama ovaj bi mobitel želja osvojiti za svoga sina jer mu ga trenutno ne mogu priuštiti
    I dok ovo pišem koristim kompjuter
    svoje susjede i njezinu pomoć da sve napišem kako treba i mislim si zašto ne bi pokušala.Ne mogu ništa izgubiti možda malo slobodnog vremena ali mogu i dobiti.Zar ne
    Neću pisati o karakteristikama jer puno toga ne razumijem.Zato ću završiti ovaj svoj tekst s nadom da ću možda razveseliti svoga sina ako baš ja osvoim ovaj predivan mobitel

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    3.907
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.907, Nivo: 14
    Bodovi: 3.907, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung I8910 HD

A šta da kažem idealno za mene kako i sami rekoste da se napokon riješim svog Sony CMD-J70 koji me služi od 2003.god. pa da ja ,ženica i naš mali dječak navečer kad idemo spavat spojimo se na wi-fi i lagano pogledamo koji ćrtić s našim malim mišom za ljepši san i to sve u HD rezoluciji,a naravno da mogu uhvatit i najljpše trenutke snjima sa 8mpx kamerom bilo slikom ili videom, po ljepoj našoj !!!!!!!!!!!

Toliko od mene pozzz, i nadam se da ću i ja napokon osvojit nešto u nagradnoj igri!!!

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

I8910 hd

i što reći?!

savršeno pogođen mobitel za mene. Bas sam ga škicala kod brata?

izvrstan mobitel i

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I meni je ispala omnia,taj mobitel je zakon imam sony ericsson w910i ali mi stalo resetira i trokira a imam ga samo godinu dana,sljedeće izvlačenje ove fenomenalne nagradne igre je 25.1.2010 te su sad nagradni mobiteli sony ericsson aino i samsung corby,corbs mi ima sestra i jako mi se sviđa taj mobitel,ali mi ona neda ni da ga pipnem,jer sam njoj stari mobitel razbio,ali meni se više sviđa sony ericsson aino taj mobitel sam gledao od početka prosinca i htio sam ga za Božić,ali ništa od toga promatrao sam ga mjesec dana i zaključio sam da je taj mobitel fenomenalan ima kameru od 8.0 megapiksela,a meni je osobno kamera jako važna i ima touch ekran,ali samo kad se zatvori koliko mi se čini.Možda je malo mobitel dug kad se otvori jer je to sklizni mobitel,ali ima i touch ekran.Ima jako veliki ekran što se meni jako sviđa jer ja idem puno puta na put pa mi je dosadno,a koliko znam na taj se mobitel mogu stavit filmovi pa je to super.Sve u svemu mobitel je SUPER čista 10-ka,ako dobijem ovaj mobitel biti ću jako sretan i bit ću vam doživotni dužnik!!!!! Nadam se da ću ga dobit,ali kako se kaže NADA UMIRE ZADNJA!HVALA ako ga dobijem!

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bas je fensi samsung... kamera 8 megapiksela... taj mob je ko fotoaparat... a ja imam ciglu... ima zaslon ko ipod... onak... sigurno je i rezolucija opasna... prvo kaj bi napravio kad bi dobio mob bi bilo... hmmm... cudenje... a onda bi prvo otisao do cure... slikao ju i stavio na pozadinu... onda bi se pohvalio kakvu makinu od moba imam... obiso bi sve prijatelje... na internetu bi visio cijelo vrijeme... a i cuo sam da je samsung jedan od najboljih mobitela... nadam se da cu biti sretnik... pozzic svima...

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam također kao rezultat dobio Samsung I8000 Omnia II

Imao sam Omniu (i900) i mobitel mi se skroz svidio.
    veliki TS i jako dobar operativni sustav...

A Omnia II ima još veći displey, 3,5mm ulaz za slušalice i jaču bateriju.
    A tu je naravno i WM 6.5

Zašto baš ovaj mob...
    Hm...

Prvenstveno radi operativnog sustava i dobre baterije.

U svakodnevnom poslu mi je bitno da mogu provjeriti e-mail-ove, skinuti attachemente ili poslati attachement preko e-maila, te pisati i editirati office dokumente
    Također mi je bitan i GPS, jer dosta često trebam naći neku ulicu ili adresu, pa mi GPS uvelike pomaže u tome

Velika prednost ovog uređaja, naspram i drugih koji imaju GPS i office preglednik, je veliki Touch screen koji uvelike olakšava sve te radnje.

A da bi sve to gore bilo moguće, mobitel treba imati dobru bateriju, a takvu ima Omnia II. 1500 mAh je dovoljno da se mobitel ne mora puniti svaku noć. što je također velika prednost.

Također tu je i 800Mhz proc, a to je dosta više nego što ima moj trenutni mob, pa mislim da je i dosta brži.

A za slobodno vrijeme, ovaj uređaj nudi i 3,5 mm ulaz za slušalice , pa mogu bez problema slušati glazbu dok se šećem, i veliki 3,7" displey na kojem je moguće pogledati i koji filmić u slobodno vrijeme.
    također i 5MPx kamera s kojom bi se dala uhvatiti i neka lijepa slika.

A drugi razglog zašto bi htio taj mobač: volim mijenjati mobitele i isprobavati platforme, i probati ih maksimalno iskoristiti...

Treći razlog zašto bih htio taj mob: prije koji dan sam imao promociju , pa bi mi to bio lijepi poklon...

Četvrti razlog: ako dobijem mob, obećajem da ću napraviti opsežnu recenziju na forumu.

U nagradnoj igri je mobil dobro pogodio koji mobitel odgovara mojim potrebama.

Makar i da sam dobio rezultat Samsung I7500 Galaxy
    nebi se bunio.
    To je mobitel sa novim OS-om (android) koji je u naletu i dobrim displeyem.
    Možda bi njega čak i više htio od Omnije II, jer uvijek želim isprobati nove platforme...
    (a nitko od društva nema mob sa Androidom)

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung S5050 Allure

Danas mi dan nije počeo baš najbolje.Već ujutro u 10h trebala sam se naći sa prijateljicom na kavi.Navečer sam namjestila alarm na mobitelu da me probudi u 9h,ali on kao za inat baš se danas odlučio pokvariti i naravno nije se alarm aktivirao.Ja sam zakasnila na dogovorenu kavicu sa najboljom prijateljicom i kao dokaz ponjela sam sa sobom svoju staru kantu od mobitela da prijateljicu uvjerim da sam zbog mobitela zakasnila.Ne zbog ljenosti kako me ona nazvala i rekla da sam mala ljena spavalica.Rekla mi je daj si više kupi novi mobitel pa ti se to neće više događati.E rado bi ga ja kupila,ali nezaposlena sam i nemam novca da kupim ovako lijepi mobitel kao što je Samsung S5050 Allure.Koji mi baš sad treba i zato sam napisala ovu moju priču s nadom da ćete mi Vi pokloniti isto tako neki lijepi mobitel

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung I8000 Omnia II
    Koristila sam skoro sve mobitele od Simensa, Nokie, Motorole, SE i sad trenutno koristim Samsung GT- S 5230 i Samsung iz the best. Mobitel će stići sigurno u prave ruke jer moj mob je uvijek uz mene .. Iako mi je i sadašnji dobar nedosrtaje opcija Flash na kameri pa fotke nisu tako dobre

Forumaš Postignuća:
    Your first GroupVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    SGH Galaxy 9+
    Operater
    VIP,TOMATO
    Bodovi
    8.281
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.281, Nivo: 21
    Bodovi: 8.281, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

I8910 hd

Nisam od onih koji se javljaju na kvizove, ali hajde da vidim kako je zamišljen.
    Kad tamo osim fora odgovora, moram priznati i realtivno točan odabir moba za mene. Naravno da želim taj mob. Zašto ? Takvo pitanje je sasvim suvišno iz razloga što se "Samsung" stvarno potrudio ubaciti u ovo čudo tehnike uglavnom sve što mi treba (tako da skoro pa ne trebam više nositi torbu sa sobom na posao i okolo). Naime uz odličan fotić (kojim se mogu snimati i video zapisi), svi mogući formati glazbeni (meni jaaaaako bitno), tu je i Symbian na kojeg sam naviknut od 8510I i koji radi baš kako treba, pa preko
    preglednika dokumenata i maila- dakle ured u malom, a k tome uvijek i svuda se može i wi-fi em "uglazbiti".
    Kao što rekoh UPRAVO TO ŠTE MI TREBA
    Pozdrav svima koliko nas ovdje ima, poseban pozdrav lucidnim mudrim glavama Samsunga

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung S8000 Jet

1) 5mpx kamera... dobim i mob i fotic u jednom... A Bgm trebam i jedno i drugo.. i jos ne slika ak se ne nasmijem.. a vjerujte, smijat cu se 0-24 ak dobijem mobitelcic :
    2) mail na mobitelu bez glupog i dugog ucitavanja i bla bla
    3) mp3 player + internet + milijun stvari ukljuceno odjednom.... mmmmm
    4) mob je, kak i sami kazete BEZ MANE sa touch ekranom
    5) memorija 2 GB + 16 GBmemorijske,,, ispunjava sve moje apetite za muziku, videe, slike i ostale, hmm, gluposti...
    6) s tim mobitelom bi komp bio proslost cini mi se... Olaksanje za moje doma

Sad odoh uzivati u pogledu na ovu divotu. Pa kad mi odlucite pokloniti mob samo mi javite Bil bi red da neka cura pokupi nesto ovdje

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    LG P350
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    4.872
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.872, Nivo: 16
    Bodovi: 4.872, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung i8910 Omnia HD

Kaže kviz da je ovaj Samsung za mene:

što i odgovara mojim zahtjevima (istina da nisam u financijskoj situaciji da zadovoljim takve prohtjeve, no eventualni dobitak na kladionici bi to riješio). Zasad SGH D900i služi svojoj svrsi.

Evo moj review Omnia-e HD:

1) HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps - Internet u pokretu, dovoljno brz za pregledavanje kompletnih Web stranica, što bi udovoljilo mojem prvom zahtjevu.
    2) Wi-Fi 802.11 b/g - Moja druga želja - besplatno surfanje u mom najdražem Internet caffe baru, dok ćeifim kavu, i umjesto novina u ruci na mobilnom telefonu listam jutarnji.hr
    3) Kamera 8 MP, 3264x2448 piksela, autofocus, LED flash - moj digitalac ima 6 MP, ovo govori sve
    4) Video HD 1280 x 720 pixels - 24fps - Na trenutnom mobitelu rezolucija je 352*288, i bilo što snimljeno njim ne vrijedi ni gledati na računalu, no 1280 x 720 bi bilo savršeno!
    5) ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics - Znanstveni kalkulator, riječnici, MS Office Mobile, i druge aplikacije koje su mi potrebne na faksu, na ovom mobitelu bi radile kao podmazane uz ovaj procesor i grafiku, a da ne spominjemo igrice
    6) GPS - Ne bih se mogao izgubiti ni da hoću
    7) Memorija 8 GB + micro SD (max 32 GB) - Stala bi cijela diskografija U2-a, i Coldplay-a, neograničen broj videozapisa i fotografija, imao bih jokebox u džepu, hehe..
    8) Zaslon otporan na ogrebotine - Savršen za mene, jer često znam u džep zajedno s mobitelom staviti kovanice, zbog čega moj D900i izgleda kao ošmirglan!
    9) Sve ostalo što imam i na trenutnom mobitelu, a nema smisla nabrajati.
    10) I zadnje, ali ne i manje bitno - Symbian OS v9.4 Series 60 - imao sam kratko vrijeme Nokiu e66, na kojoj sam se prvi put upoznao s ovim operativnim sustavom, i nisam ju imao dovoljno dugo da bismo bili na "ti", pa bi na ovom mobitelu nastavio daljnje upoznavanje.

To je to. Peace out
    Zadnji uredio Rodney : 21-01-2010 u 21:36

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung I8910 Omnia HD

I za mene kaže kviz da je Omnia kao stvorena za mene - s tom tvrdnjom slažem se u potpunosti. Tako elegantna, a o njenim mogućnostima da ni ne govorimo.
    Svi ste ih već nabrojali toliko puta, ja samo kažem "Nju usporediti s nekim drugim mobitelom je kao da uspoređujete Golf i Mercedes" .

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zahvaljujem se svima koji su pisali komentare u ovu temu, drugi krug nagradne igre je završio. u najužem izboru za mobitel je nekoliko vaših postova. teško je odlučiti koji je najbolji. pobjednik će biti uskoro objavljen.

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobitnik Samsunga S5230 Star je Chukie0080

Čestitamo dobitnicima.

Više o nagradama te idućem krugu nagradne igre u kojem mozete osvojiti nove mobitele pročitajte na stranici: www.mobil.hr/nagradne

Novi nagradni krug je krenuo http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/
    Zadnji uredio joker : 30-01-2010 u 01:40

26. 'Hvala' kaže:

7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E ovako! Malo sam zbunjena. Na navedenoj stranici piše da nagradna igra traje do Valentinova, a u postu gore ste već odabrali dobitnike, te ste naveli da je novi nagradni krug krenuo pa ću stoga ja napisati svoje (trebala/ne trebala).

Rješavanjem kviza dobila sam rezultat moba kojeg gledam samo na slikama i želim već od 11. mj., a to je samsung i8910 (omnia hd), a kako i ne bi kad je jednostavno savršen za mene. Prošla sam sve trgovine mobilnom opremom u gradu ne bi li ga pronašla i makar koju minutu tipkala po njemu jer si još nisam ušparala dovoljno para da ga kupim (tak je to kad si među 309 tisuća nezaposlenih u državi). Uglavnom, nisam ga našla i pripremila se da ga još neko vrijeme neću imati.

Mob je jednostavno savršen. Oduvijek sam imala manje mobitele, i kako su uvijek govorili da su manji u modi, uvijek sam si takve kupovala, ne radi mode nego radi praktičnosti - čim je manji, automatski svugdje stane. To je bilo u doba kad je mobilna telefonija tek došla na naša područja i kad smo o naprednim funkcijama (čak i vga kameri) mogli samo sanjati. Danas sam pomakla granice i više me uopće ne privlače mali mobiteli, nego oni (upravo poput omnie hd) s amoled kapacitivnim ekranom 3,7 inča koji je naprosto savršeno velik za sve radnje koje mogu zamisliti. Više se ne zadovoljavam pisanjem poruka na klasičnoj tipkovnici, sada želim mobitel s touchcreen tehnologijom, tipkovnicom koja se zakretanjem mobitela raširi po čitavom ekranu tako da niti pod utjecajem alkohola ne možeš promašiti slova (), kamerom od 8 mpix s akcelerometrom i autofokusom, a da ne spominjem video snimanje u hd rezoluciji (negdje sam na recenzijama pročitala da minuta snimanja teži 50 MB što sve govori o kvaliteti kamere radi čega smo svi uvijek skeptični kada je riječ o kvaliteti kamere na mobitelu jer ona nikada ne može biti dobra kao snimanje fotoaparatom ili video kamerom). Vidjevši ovaj mobitel, odbacila sam sve predrasude i shvatila da je kamera i više nego kvalitetna, a video snimanje (uz HTC hd mob) jedino koje snima u hd rezoluciji. Budući da nemam digitalni fotoaparat isprva sam dvojila koji mob bih si kupila i nisam se pomaknula upravo od ovog mobitela.

Operativni sustav symbian s procesorom ARM Cortex A8 600 MHz izvrsno se uklapa u cjelokupni mobitel jer se na njega može trpati što god nas je volja, a procesor je dovoljno jak da to neće niti osjetiti čak i ako je istovremeno upaljeno više aplikacija.

Ukoliko se nalazite negdje na području gdje možete krasti promet ili se jednostavo spojiti na dozvoljenu wlan mrežu, preko ovog mobitela možete i to uz pomoć wi-fi koji, ne sumnjam, izvrsno radi.

Ako se, pak, izgubite, uz pomoć GPS-a nećete imati nikakvih problema, a možete se izvući i uz kompas koji vam uspješno može pokazati u kojem pravcu krenuti. Tu su nezaobilazni organizator, te Word, Excel, Power Point, PDF za poslovne, a i ostale korisnike.

Mob također ima i TV izlaz tako da svoje video i foto uratke možete pokazivati na velikom TV ekranu u svega par sekundi. Odlična opcija.

I za kraj... što me se posebno dojmilo. Ovaj telefon ima stereo zvučnike koji se nalaze jedan s gornje strane moba, a drugi s donje strane i koji pružaju fantastičan zvuk (u usporedbi s nokiom N97 koja se na jednakoj jačini uopće ne čuje pored ovog telefona).

To bi ukratko bilo to, inače bih mogla do sutra hvaliti ovaj telefon, ali da vam ne bude dosadno čitati, skratila sam maksimalno - samo ono bitno.

Hvala ako ste pročitali do kraja. Poštovanje i na ovakvim igrama koje me oduševljavaju.
    Zadnji uredio Musstra : 13-02-2010 u 18:11

Zatvorena tema
Stranica 2 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Želim vam svima sretan uskrs!
    By F.E.A.R. in forum Chataonica
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 14-04-2009, 23:42
  2. Motorola V3- zelim ju unistiti
    By kpavlin6 in forum Motorola
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 04-04-2008, 09:41