Omnia II super mob
Najviše mi se sviđa izgled i funkcije koje ima . jednostavno moram je imati.
P.S. znam da postoji samo mala šansa da je osvojim , vrijedilo ja probati
Sretan Božić i Nova godina svima
Omnia II super mob
Najviše mi se sviđa izgled i funkcije koje ima . jednostavno moram je imati.
P.S. znam da postoji samo mala šansa da je osvojim , vrijedilo ja probati
Sretan Božić i Nova godina svima
Samsung I8910 HD
mobitel je stvarno prekrasan.
dosta je manji od moga dosadašnjeg i dobro je što ima ekran otporan na ogrebotine i oštećenja, jer svaki put zaboravim neke sitne novce ili nešto slično u đepu, pa je moj malčice izgreban
inače ne volim sa sobom nositi puno stvari, samo osnovno i najbitnije, bez većeg tereta, a mobitel ima stvarno puno funkcija (poput fotoaparata i kamere, koje su ponekad potrebni za ponijeti)
jedna od funkcija koja mi se posebno svidjela je navigacija putem vlastitog GPS čipa i kompas. Inače sam u planinarima i sklona malčice nesrećama, dobro možda malo višepa mi je to, moglo bi se reći intresantno
a da i ne kažem da stalno visim na facebooku
pa bi stvarno bila sretna da dobijem ovaj mob, ako ništa drugo za Božić![]()
Samsung I8910 HD
Savršen mobitel ne postoji, ali je ovaj najbliže savršenstvu.
Posjedujem digitalni fotoaparat, ali kao da ga nemam - fotografiram mobitelom. Još samo fali 'malo bolja' video rezolucija a onu koju ovaj Samsung posjeduje je i više nego dovoljna.
Bez GPSa se mobitel više uopće ne može zamisliti, od navigacije do rekreacije... A još i ima i kompas... Juhu
A ne mogu ni bez interneta. Spajanje iz kafića ili iz toplog kreveta, preko WiFi-a - neprocjenjivo
Još kad se sve ukomponira na odlični Symbian sa AMOLED tochscreenom, eto savršenstva.
Bio bih presretan imati ovaj mobitel u ruci samo jedan dan a kamoli ga gledati svaki dan, do kraja... do... sljedećeg čuda iz Samsungove tvornice sreće
weeeee!!!
ja ne vjerujem da ste pogodili koji mi se mobitel mota po glavi od kad sam vidjela reklamu za isti![]()
da, da samsung..jedan jedini i neponovljiv..
bila bi extra happy kad bi mi se posrecilo da svoj sadašnji samsung sgh x-830 star tri godine, i koji nema sta nije prosao samnom.. od piva do viskija i od poda do plafona zamjenim novim koji ce me sluzit bar jos toliko..i vjerno me pratit u stopu.. bubica moja![]()
ok..nezelim pretjerivat i hvalit toliko samsungice, kako se nebiste umislili...ali nemogu protiv cinjenica
love you all !!! mwa
Mobitel moderne tehnologije je meni nedostižan..
Tako da mi preostaje jedino još da napišem par redova i da se nadam...
Komentar na Samsung S8000 Jet... ???
Pored mog trenutnog Samsung E250 - koji još uvijek zvoni !!
Možeš samo ostat nijemi reć ...waaaw...
On ne traži komentar jer on sam sebe hvali!
p.s. Nada umire zadnja ...
... a ja se svejedno nadam novom Samsungu S8000 Jet!
**** SVIMA ŽELIM LIJEPE PRAZNIKE !!! ****
Moj idealni mobitel koji odgovara mojoj osobnosti je: Samsung I7500 Galaxy, tako kaže Samsungov nagradni kviz na faceboocku i totalno je u pravu.![]()
U elegantnom crnom kućištu, na kojem se ističu kromirane tipke, smješten je Android operativni sustav, koji opasno konkurira Windows Mobileu i Symbianu. Naši dojmovi vezani uz Googleov operativni sustav su pozitivni, OS nudi neke nove feature koje do sada nismo viđali, a orijentiran je ponajviše prema Googleovim servisima. Podsjećamo, Android je baziran na Linuxu, a radi se o Open Source OS-u tako da svi koji imaju znanja i želje mogu svojim radom doprinijeti razvoju novih aplikacija, koje se skidaju iz Android Marketa. Galaxy koristi 528 MHz procesor sa 128 MB RAM memorije.
Pogledajte samo kakva je to zver od mobitela :::http://www.youtube.com/watch?v=rhBgL...layer_embedded
To je mobitel koji treba mene!!! I ja njega.
Možda se i meni dogodi čudo na božić....
Galaxy moje omiljene boje, omiljeni metal Krom, isavršeni operativni sustav Android leti ravno meni u moj zagrljaj!!!
Svima sretan i blagoslovljen Božić!!!![]()
Zadnji uredio bizart : 25-12-2009 u 11:39
Ja trenutno imam LG KP 500 i super je mobitelčićukrali su mi mob i kada sam se odlucivala da kupim htjela sam kupiti samsung i900 omnia jer mi je bitno da ima dosta memorije jer na preko mobitela slusam muziku,volim da se slikam i zbog toga mi je bitno da imam dobru kameru i dosta opcija koje mogu raditi sa slikama i bitno mi je da mogu sacuvati sto vise poruka...takodjer mi je važno da nije glomazan,da je elegantan i sto je najvažnije da ima touchscreen...mislim da je dovoljno napomenuti da ima 8 GB interne memorije,a da se moze prosirti na 16 GB,da mu je kamera 5Mpx te da e u elgantnoj crnoj boji i da je na touchscreen...takodjer mi se svidjao i LG ARENA i LG Reinor,ali su prije 8 mjeseci bili izuzetno skupi ni nisam ih mogla priutiti te sam se odlucila za LG KP 500...moj izbor je samsung OMNIA II iz gore navedenih razloga...
ne nadam se da cu dobiti nagradu,ali bar sam pokusala...
![]()
...sve je rečeno nemam što više za dodati...samo da mi treba onako jako...do bola
takav slični nikad nisam imala u ruci ali ću dati sve od sebe da što prije savladam novotarije koje ovaj lijepi pametnjaković nudi
ovako ću se veseliti kad ga dobijem
SRETAN BOŽIĆ svim forumašima![]()
voljela bih imati ovaj mobitel ponajvise zbog dobrog fotoaparata jer zelim slikati u svakom trenutku svoju dječicu i kad su su sretni i razigrani. eto ponajvise zbog toga zelim ovaj mobitel. priznajem da je, bar meni, mobitel prekrasnog izgleda i ima zaista jako puno funkcija.
Dragi naši Mobilaši, sudionici kviza Želim ovaj mob, sretan vam Božić.
Riječ "sretan" ponovit ćemo još jednom - kako bismo čestitali dobitnicima u kvizu. Naime, usrećit ćemo dva sudionika kviza s mobitelima Samsung S3650 Corby i Sony Ericsson C901 GreenHeart.
Da ne duljimo, dobitnici su Mario92 i binarni.
Čestitamo sretnim dobitnicima, koji su do svojih nagrada došli zahvaljujući najzanimljivije napisanim komentarima, koje su objavili na cafe.mobil.hr.
Naime, svaki sudionik kviza trebao je na cafe.mobil.hr napisati nešto o mobitelu, kojeg je u kvizu dobio kao rezultat, dakle mobitel koji mu najbolje odgovara.
Kviz Želim ovaj mob ide dalje, jer slijede nove nagrade, koje ćemo podijeliti 25. siječnja. Jedna od nagrada je Sony Ericsson Aino.
Do tada ispunjavajte kviz i obavezno ostavljajte svoje komentare na najvećem forumu o mobitelima - cafe.mobil.hr, te pozivajte i svoje prijatelje da sudjeluju u kvizu.
Ugodni vam blagdani.
Mobil.hr
Zadnji uredio joker : 30-12-2009 u 01:22
a evo sam rjesila kviz i nekako se natjerala da ovo napisem, jer inace ne volim duga pisanja po kompjuteru i gledanja u svijetlece ekrane...
i evo me tu jer mi je mobitel NOVI potreban pod obavezno (iako mislim da ga necu dobit jer jednostavno nemam srece). Evo da vam dokažem da nemam srece prije dva mjeseca je moja draga majka stavila u mašinu moje gaće u kojima je naravno bio moj mobitel, i eto malo mu stekaju tipke, a i ekran se izgasi svako toliko, i ispricavam se svima koi me zovu jer ja nisan prekinula razgovor to se moj oprani mobitel izgasio sam od sebe
. eto 3 razloga da mi treba novi mobitel. a ima ih još...
a ovaj Samsung I8910 HD mi se cini predobar s obzirom na to da se bavim fotografijom, onako rekreativno, al se ipak bavim ,a neda mi se svaki dan vuc digitalac sa sobom pa ako imam uhvatit koju dobru scenu to mogu s ovim mobitelom s obzirom na to da ima 8 megapixela. a eto naj rodica mi nema mobitela zadnjih godinu dana tako da ce ovaj moj sadašnji njoj biti san snova
njoj je mobitel upao u more prošlo ljetoizgleda sa mi obitelj nema srece sa mobitelima u blizine bilokakve vode
![]()
Surfanjem po netu sam otkrila da ima i GPS i kompas pa se mogu sigurno vratiti kuci ukoliko se izgubim fotografirajući naokolo...
E da i naravno može se i na fejsić ić...
Eto stvarno nemam inspriracije a nažalost isto kao da nemam ni mobitel pa vas sve sad lijepo pozdravljam i želim vam sretan Božić i Novu godinu sa debelim zakašnjenjem![]()
I NADAM SE NOVOM MOBILTELU![]()
Eh da mi je dobiti mobitel Samsung I8000 Omnia II.
Koliko sam samo nagradnih igara igrao gdje se mobitel dijelio.Ali sreća me uvijek zaobilazila mobitel opet ne bi dobio
Uzalud se ja trudio,kupone skupljao,pjesmice pisao,marljivo upitnike ispunjao.Uvijek bi netko za korak brži bio
Za rješenje upitnika bolji,s inspiracijom za pjesmice većom,a ja bi opet tužno uzdahnuo
Eh da sam dobio taj mobitel mom veselju ne bi kraja bilo.
I sad se evo opet nadam da ćete mi vi pokloniti ovaj ljepi mobitel i biti ono svjetlo na kraju tunela i da ovaj put mom veselju neće biti kraja![]()
Hocu mobitelllll i da se slikam sa njim i da to objavite na najdrazem mobilu! Moze!? Morat cu da sve snage usmjerim u hipnozu i da vas hipnotiziram tako da nagradu dobijem ja! Gledajte u ovu porukuuuuu, gledajteee u ovu porukuuuu, ova poruka je najboljaaaa hehe
Moj idealan mobitel je Samsung S5050 Allure
Na prvi pogled zaista divan mobitel.Ali da budem iskrena ne bi se ni znala služiti s njim.Meni je i bežićni kućni telefon sveto pismo.Ali ja kao svaka druga mama ovaj bi mobitel želja osvojiti za svoga sina jer mu ga trenutno ne mogu priuštiti
I dok ovo pišem koristim kompjuter
svoje susjede i njezinu pomoć da sve napišem kako treba i mislim si zašto ne bi pokušala.Ne mogu ništa izgubiti možda malo slobodnog vremena ali mogu i dobiti.Zar ne
Neću pisati o karakteristikama jer puno toga ne razumijem.Zato ću završiti ovaj svoj tekst s nadom da ću možda razveseliti svoga sina ako baš ja osvoim ovaj predivan mobitel![]()
Samsung I8910 HD
A šta da kažem idealno za mene kako i sami rekoste da se napokon riješim svog Sony CMD-J70 koji me služi od 2003.god. pa da ja ,ženica i naš mali dječak navečer kad idemo spavat spojimo se na wi-fi i lagano pogledamo koji ćrtić s našim malim mišom za ljepši san i to sve u HD rezoluciji,a naravno da mogu uhvatit i najljpše trenutke snjima sa 8mpx kamerom bilo slikom ili videom, po ljepoj našoj!!!!!!!!!!!
Toliko od mene pozzz, i nadam se da ću i ja napokon osvojit nešto u nagradnoj igri!!!![]()
i što reći?!
savršeno pogođen mobitel za mene. Bas sam ga škicala kod brata?
izvrstan mobitel i
![]()
I meni je ispala omnia,taj mobitel je zakon imam sony ericsson w910i ali mi stalo resetira i trokira a imam ga samo godinu dana,sljedeće izvlačenje ove fenomenalne nagradne igre je 25.1.2010 te su sad nagradni mobiteli sony ericsson aino i samsung corby,corbs mi ima sestra i jako mi se sviđa taj mobitel,ali mi ona neda ni da ga pipnem,jer sam njoj stari mobitel razbio,ali meni se više sviđa sony ericsson aino taj mobitel sam gledao od početka prosinca i htio sam ga za Božić,ali ništa od toga promatrao sam ga mjesec dana i zaključio sam da je taj mobitel fenomenalan ima kameru od 8.0 megapiksela,a meni je osobno kamera jako važna i ima touch ekran,ali samo kad se zatvori koliko mi se čini.Možda je malo mobitel dug kad se otvori jer je to sklizni mobitel,ali ima i touch ekran.Ima jako veliki ekran što se meni jako sviđa jer ja idem puno puta na put pa mi je dosadno,a koliko znam na taj se mobitel mogu stavit filmovi pa je to super.Sve u svemu mobitel je SUPER čista 10-ka,ako dobijem ovaj mobitel biti ću jako sretan i bit ću vam doživotni dužnik!!!!! Nadam se da ću ga dobit,ali kako se kaže NADA UMIRE ZADNJA!HVALA ako ga dobijem!
bas je fensi samsung... kamera 8 megapiksela... taj mob je ko fotoaparat... a ja imam ciglu... ima zaslon ko ipod... onak... sigurno je i rezolucija opasna... prvo kaj bi napravio kad bi dobio mob bi bilo... hmmm... cudenje... a onda bi prvo otisao do cure... slikao ju i stavio na pozadinu... onda bi se pohvalio kakvu makinu od moba imam... obiso bi sve prijatelje... na internetu bi visio cijelo vrijeme... a i cuo sam da je samsung jedan od najboljih mobitela... nadam se da cu biti sretnik... pozzic svima...![]()
Samsung I8000 Omnia II
Koristila sam skoro sve mobitele od Simensa, Nokie, Motorole, SE i sad trenutno koristim Samsung GT- S 5230 i Samsung iz the best. Mobitel će stići sigurno u prave ruke jer moj mob je uvijek uz mene.. Iako mi je i sadašnji dobar nedosrtaje opcija Flash na kameri pa fotke nisu tako dobre
![]()
I za mene kaže kviz da je Omnia kao stvorena za mene - s tom tvrdnjom slažem se u potpunosti. Tako elegantna, a o njenim mogućnostima da ni ne govorimo.
Svi ste ih već nabrojali toliko puta, ja samo kažem "Nju usporediti s nekim drugim mobitelom je kao da uspoređujete Golf i Mercedes" .
zahvaljujem se svima koji su pisali komentare u ovu temu, drugi krug nagradne igre je završio. u najužem izboru za mobitel je nekoliko vaših postova. teško je odlučiti koji je najbolji. pobjednik će biti uskoro objavljen.![]()
Dobitnik Samsunga S5230 Star je Chukie0080
Čestitamo dobitnicima.
Više o nagradama te idućem krugu nagradne igre u kojem mozete osvojiti nove mobitele pročitajte na stranici: www.mobil.hr/nagradne
Novi nagradni krug je krenuo http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/
Zadnji uredio joker : 30-01-2010 u 01:40
E ovako! Malo sam zbunjena. Na navedenoj stranici piše da nagradna igra traje do Valentinova, a u postu gore ste već odabrali dobitnike, te ste naveli da je novi nagradni krug krenuo pa ću stoga ja napisati svoje (trebala/ne trebala).
Rješavanjem kviza dobila sam rezultat moba kojeg gledam samo na slikama i želim već od 11. mj., a to je samsung i8910 (omnia hd), a kako i ne bi kad je jednostavno savršen za mene.Prošla sam sve trgovine mobilnom opremom u gradu ne bi li ga pronašla i makar koju minutu tipkala po njemu jer si još nisam ušparala dovoljno para da ga kupim (tak je to kad si među 309 tisuća nezaposlenih u državi). Uglavnom, nisam ga našla i pripremila se da ga još neko vrijeme neću imati.
Mob je jednostavno savršen. Oduvijek sam imala manje mobitele, i kako su uvijek govorili da su manji u modi, uvijek sam si takve kupovala, ne radi mode nego radi praktičnosti - čim je manji, automatski svugdje stane. To je bilo u doba kad je mobilna telefonija tek došla na naša područja i kad smo o naprednim funkcijama (čak i vga kameri) mogli samo sanjati. Danas sam pomakla granice i više me uopće ne privlače mali mobiteli, nego oni (upravo poput omnie hd) s amoled kapacitivnim ekranom 3,7 inča koji je naprosto savršeno velik za sve radnje koje mogu zamisliti. Više se ne zadovoljavam pisanjem poruka na klasičnoj tipkovnici, sada želim mobitel s touchcreen tehnologijom, tipkovnicom koja se zakretanjem mobitela raširi po čitavom ekranu tako da niti pod utjecajem alkohola ne možeš promašiti slova (), kamerom od 8 mpix s akcelerometrom i autofokusom, a da ne spominjem video snimanje u hd rezoluciji (negdje sam na recenzijama pročitala da minuta snimanja teži 50 MB što sve govori o kvaliteti kamere radi čega smo svi uvijek skeptični kada je riječ o kvaliteti kamere na mobitelu jer ona nikada ne može biti dobra kao snimanje fotoaparatom ili video kamerom). Vidjevši ovaj mobitel, odbacila sam sve predrasude i shvatila da je kamera i više nego kvalitetna, a video snimanje (uz HTC hd mob) jedino koje snima u hd rezoluciji. Budući da nemam digitalni fotoaparat isprva sam dvojila koji mob bih si kupila i nisam se pomaknula upravo od ovog mobitela.
Operativni sustav symbian s procesorom ARM Cortex A8 600 MHz izvrsno se uklapa u cjelokupni mobitel jer se na njega može trpati što god nas je volja, a procesor je dovoljno jak da to neće niti osjetiti čak i ako je istovremeno upaljeno više aplikacija.
Ukoliko se nalazite negdje na području gdje možete krasti promet ili se jednostavo spojiti na dozvoljenu wlan mrežu, preko ovog mobitela možete i to uz pomoć wi-fi koji, ne sumnjam, izvrsno radi.
Ako se, pak, izgubite, uz pomoć GPS-a nećete imati nikakvih problema, a možete se izvući i uz kompas koji vam uspješno može pokazati u kojem pravcu krenuti. Tu su nezaobilazni organizator, te Word, Excel, Power Point, PDF za poslovne, a i ostale korisnike.
Mob također ima i TV izlaz tako da svoje video i foto uratke možete pokazivati na velikom TV ekranu u svega par sekundi. Odlična opcija.
I za kraj... što me se posebno dojmilo. Ovaj telefon ima stereo zvučnike koji se nalaze jedan s gornje strane moba, a drugi s donje strane i koji pružaju fantastičan zvuk (u usporedbi s nokiom N97 koja se na jednakoj jačini uopće ne čuje pored ovog telefona).
To bi ukratko bilo to, inače bih mogla do sutra hvaliti ovaj telefon, ali da vam ne bude dosadno čitati, skratila sam maksimalno - samo ono bitno.
Hvala ako ste pročitali do kraja. Poštovanje ina ovakvim igrama koje me oduševljavaju.
![]()
Zadnji uredio Musstra : 13-02-2010 u 18:11
nagradni krug u kojem se pišu komentari u ovu temu je završio i podjeljene su nagrade, ali trenutno traje drugi krug (još danas i sutra) u kojem djelimo dva Samsungova mobitela.
Princip ovo kruga je da trebaš pozvati što više prijatelja i ako ih budeš imao najviše na kraju kruga dobivaš jedan mob a i jedan tvoj frend dobiva jedan mob!
više o tome pogledaj na http://mobil.hr/nagradne/
sretno!
Da, to sam već napravila. Samo, mogla sam poslati kviz samo na 24 ljudi. Bzvze što ste zatvorili taj prvi dio prije Valentinova, al dobro... Vračara mi je rekla da imam sreće u igrama na sreću, a nikad nisam ništa dobila. Ajd da i fejs može čemu koristiti. Nadam se, eto, hvala na razjašnjenju.
Bookmarks