Odeš preko mobitela na iphonenodata.com i instaliraš profil.
ima li di u postavkama ili postoji li neki program da blokiram pristup internetu jer mi je par put iphone spiskal sve pare na racunu bez koristenja aplikacija ko npr. safari, stocks. Uskoro nakon toga mi t-com salje poruku da nemam dovoljno para i tak konstantno...
Pomoc?
Odeš preko mobitela na iphonenodata.com i instaliraš profil.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Radi, ukljucio sam java script...hvala
Zadnji uredio Dante_93 : 25-12-2009 u 22:59
Evo prije dva dana uzeo iPhone u T-mobilu....pa sad malo istražujem....
..napravio JB , instalirao Cydia....
pošto mu Bluetooth ne šljaka , sad me zanima što vi preporučate (a daje po mogučnosti full verzija)
i još jedno pitanje (možda već negdje piše ali nisam primjetio) kako napraviti uninstall pojedine app koju sam instalirao nakon JB
hvala i pozdrav
keanu
Ako je 3.1.2 firmware- nema još funkcionalne bluetooth aplikacije.
Pretpostavljam da misliš na one instalirane preko Cydie/Rocka/Icya- odeš u program kojim si instalirao i pod manage odabereš aplikaciju i uninstal.
Ako želiš mogućnost brisanja tih aplikacija kao i svih ostalih (ono, kada se tresu da stisneš x)- instaliraj CyDelete iz Cydie ('ko bi rekao da je iz Cydie).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Iamo sam program za mijenjanje SMS zvuka AnyRing. Primjetio sam da sam od sebe stisa zvuk dolazne poruke iako je zvuj poglasnjen do kraja.
Mozda netko koristi neki drugi program za SMS zvuk (koji se ne blesira) pa molim ime programa.
Hvala.
--
. [Lejzermaster]
Ima mozda neka aplikacija koja bi prilikom dolaznog i odlaznog poziva prikazivala i broj telefona i ime iz imenika? Hvala!
--
. [Lejzermaster]
zna li iko kako da instaliram facebook aplikaciju na iphone 3G?
free je na store al se trebam registrovat???
Znam da tu o aplikacija razgovarAte al me zanima dal zna ko kakvu aplikaciju gdi animaciju spremit mogu
Animacije ne možeš gledati kao na npr. Sony Ericsson mobitelima.
Možeš na malo kompliciraniji način skinuti sa interneta pomoću aplikaciju.
Ili možeš pretvoriti animaciju u video, ali to je komplicirano...
(odgovor na post koji ti je obrisan jer si postala u više tema)
Zašto se jednostavno ne registriraš na AppStore?
Besplatno je i ne treba ti kreditna kartica (i ne moraš davati nikakve osobne podatke osim maila).
Ako misliš na besplatno skidanje aplikacija koje se inače plaćaju- apptrackr.
To ti je isto opisano u predzadnjem linku.![]()
A zato jer već 5 dana email čekam od njih pa nisam dobila ga
Ima li kakva app za gledanje .pps fileova,za gmail recimo?
Ima li netko Croatia Traffic & Weather ?
Da, treba ti JB.
treba meni ova zadnja verzija 2.5 imam jb,ovo na app nesto nevalja....
gdje je nestala popularna my Girl's Day? help me![]()
Trazim neku aplikaciju/program ili kako to vec nazvati.. (ne mislim na temu) ugl da mi promjeni desktop, tipa ko sto postoji ovo pet ikonica u redu, tako nesto, dosadilo mi uvik isto,da su razbacane npr, da nisu normalno slozene (ako takvo nesto uopce i postoji)
![]()
evoga za xperia link za bloower download FREE i jos nekih par app-ova bloower i tih par nekih
ne postoji link trazi za ukras =)
http://pozeski-forum.netai.net
..........
Zadnji uredio EagleONE : 31-03-2010 u 09:33
Bookmarks