Koji je e-mail tele2 službe za korisnike? U onaj obrazac što ga imaju na webu mogu upisati samo tri rečenice, a to mi nije dovoljno za upit!
Naravno da nemam ništa protiv FerovacaBit će teže provjerit na drugoj lokaciji jer sam to mjerio doma na PC-u. A dobro, ako netko ima kakve informacije neka podijeli, ovako ću pretpostaviti da mi mob možda neda brže. Ipak noviji modeli omogućavaju DL do 7,2 Mbps.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koji je e-mail tele2 službe za korisnike? U onaj obrazac što ga imaju na webu mogu upisati samo tri rečenice, a to mi nije dovoljno za upit!
E bas dobro pitanje, i ja sam sve pretrazio ali nema nigdje adrese nego samo onaj web upit.
korisnik@tele2.com
Sretno dečki!!!
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
a ako imate pitanja tj smetnji na računima hebite ih na
prigovori@tele2.hr
ako vas dožive ja još čekam odgovor
Pa šta pri svakom razgovoru, poziv mora puknuti nakon 1 minute!!!
Ili nakon 2 sekunde??? Mamu im.
Racun placen 11.1 preko netbankinga.... maloprije slao sms TOP na 880 i jos uvijek mi stoji nepodmirano dugovanje?!?!
kolko im treba da obrade uplatu?
Imam aktiviran mobilno paket - 10 MB, 10 kn - na pretplati sam..
Jucer sam slala MB? na 880 pisalo mi je da sam potrosila 2,45 MB...
Danas sam vec nekoliko puta slala poruku i cijelo vrijeme dobivam isto
"Vec si iskoristio/la promet od 0 (NULA!!!!!) MB za ovaj period."
Zvala sam nesposobnu sluzbu za korisnike i naravno da nisam dobila nikakav odgovor...
Da li ima jos netko takav problem?
sry, ali ne kuzim sta ce ti taj paket kad je 1mb tako i tako 1kn. ovako se jos obavezes da ces potrositi 10mb mjesecno. vidim da si iz zagreba na tele2 signalu, zato kazem.
p.s. ja kad sam bio van zagreba (more, lika i to) tokom ljeta, isto sam imao aktiviran taj paket i uvijek je nekih problema bilo s njim..
znaci bilo bi mi korisnije da ga iskljucim..?
jbga nisam znala da je 1mb 1kn..., jos mi je ova sad u sluzbi za korisnike pricala o nekakvim ciframa ovisno o signalu, nisam ju apsolutno nista razumjela..
primjetila sam i sama da mi se ne isplati bas taj paket jer sam evo npr, prosli mjesec potrosila 2.37 MB..
na tele2 signalu ti je 1mb 1kn.. na t-mobile signalu ti je dosta skuplje, tako da pazis na kojem si signalu. *107# provjeravas to kad si van zagreba, jer dok si u zagrebu si sigurno na tele2.
Tele2 korisnici koji za korištenje usluge prijenosa podataka odaberu Tele2 signal, ostvaruju pravo na promotivnu cijenu prijenosa podataka u iznosu od 0,10 kn za 100 kB. http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni....html.Procitaj si malo!Surfam svuda za male pare,naravno vazne su postavke na mobu, maknes sve sto guta promet(fotke isl.)Dok mi je na Vipu na novom mobacu za jednu stranicu zgutal 50kn a nije ju ni otvorio.
Danas sam pregledao račun i pošizio. Ovo je obmana!
K.O. tarifa na pretplatu, na web stranicama piše: "Tarifa je dostupna uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 50, 100 ili 150 kuna koja se u cijelosti može iskoristiti na pozive, SMS i MMS poruke te prijenos podataka (osim roaminga).", međutim u uvjetima tarfie piše "Minimalna mjesečna potrošnja može se u cijelosti iskoristiti na
sve pozive i SMS poruke osim roaminga.", a nigdje se ne spominje prijenos podataka. Naravno, na računu prijenos podataka obračunavaju izvan minimalne mjesečne potrošnje.
Ujutro slijedi prigovor, a ako ne urodi plodom, prijava inspektoratu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Od Božića svako malo imam problema sa mrežom koje prije nisam imao. Kad zovem Tele2 ili kad mene zovu s mobitela nedostupan, network busy... WTF??
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Budući da su na mom području ukinuli T-mobile signal; meni je kvaliteta korištenja kao pred 11-12 godina. Bravo Tele2, svaka čast.
Da li bi mogao na temelju toga zahtjevati ukidanje ugovora?
Od sinoć nemrem poslat mms.Ima netko sličnih problema?
Prema 098 uopće nemrem poslat niti primit,a prema 095 mi pošalje ali ga ta osoba nemre otvoriti.Isto tako kada meni dodje mms nemrem ga preuzeti.
MMS šteka od ljeta, vidjet ćeš i u ovoj temi dosta rasprave o tome...
Zanimljiva stvar, MMS bez problema primam od jednog 098 broja, dok neki drugi 098 broj nula bodova - ili kasni po dan-dva, ili uopće ne dođe.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Po prvi puta se događa da tele ima najgoru ponudu od svih operatera (bar što se tiće prepaida):
Tmobile i Vip- skupi pozivi, najjeftiniji prepaid internet, funkcioniraju sve usluge, vrhunska pokrivenost
Tomato- najjeftiniji pozivi i poruke, mparking, nema drugih funkcija, vrhunska pokrivenost
Tele2- trula kombinacija gore navedenog. Jeftini ali ne najjeftiniji pozivi i poruke, najskuplji prepaid internet, loša pokrivenost, čudan roaming s t-mobilom, nefunkcionirajući mms.:
sinoc niti sms nije radi kako treba....poruke su opako kasnile.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Riješeno. Umanjit će mi sljedeći račun zbog ovoga, a i zbog žalbe na račun za 10. mjesec. Za 10. mjesec sam slao na korisnik@tele2.hr pa je trebalo 2 mjeseca da riješe pritužbu, a sad sam slao na prigovori@tele2.hr pa im je trebalo 2 dana.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ja neznam sta se dogadja ovom Teletu, mislio sam totalno prijeci na njega ali sada pocinjem razmisljati o gasenju broja. Nema smisla da budem kod njih vise jer mi ama bas nista ne nude povoljno. Sta im se dogadja to mi je stvarno misterij ali ovo je raspad sistema po meni, zalosno. Ocekivao sam da ce konkurenciju smlatit do kraja i ponudit jeftinije cijene, posebno prepaid neta ali ajde kako je tako je. Izgubit ce dosta korisnika.
Ma meni sve štima,50 kuna mjesečno i skidam i pjesme i igre i sve živo ne dođe mi ni dodatnih 20 kuna.Slažem se da je szk katastrofa,al opet bolja od vipa ili ne daj bože t mobile,gdje treba čekat 15 dana za provjerit potrošnja,a da ne kažem o vrlo lošem t mobile signalu po nekim kafićima i zabitima gdje i tele2 i vip i tomato ima uredan signal.Mislim da joiš uvijek kvaliteta usluge nije na razini vipa,al je ipak i za 5 klasa bolja od švaba,gdje nema signala,nemoš provjerit potrošnju,arogantnu službu ovi iz teleta iako glupi ko blato opet se nakon po ure čekanja nekad i nađe neki koji razumi,dok su u t mobileu arogantni još te uvjeravaju da je sve ok sa potrošnjom,a nije.
Bookmarks