Evo upravo poslao poruku frendici koja customizira sve updateove za Hrvatsku.
Zadnji firmware update za Hrvatsku je kasnio 2 mjeseca jer ona nije stigla prije napravit.
Rekao sam joj da ću uploadat njen broj moba ovdje ako se ne požuri sa ovime :-)
Evo nakon upgradea, za pocetni zaslon teme mogu izabrati i Traku s kontaktima, pa su mi onda shortcuti na dnu displaya, a gore di su prije bili je sad velika tipka add contact. Da li je to taj novi homescreen ili ja nesto propustam?
Widgets? Ima li sta od njih?
Evo upravo poslao poruku frendici koja customizira sve updateove za Hrvatsku.
Zadnji firmware update za Hrvatsku je kasnio 2 mjeseca jer ona nije stigla prije napravit.
Rekao sam joj da ću uploadat njen broj moba ovdje ako se ne požuri sa ovime :-)
Meni vise ne radi hello ox2, svaki put zapne na raspakiravanju![]()
Changelog for Firmware V40.0.005:
* Kinetic Scrolling
* New Home-Screen (like 5530)
* Auto rotation on text input
* Fixes minor bugs
* Performance improvements
Changelog Update:
* Kinectic Scrolling everywhere except: main menu, application menu, browser
* Homescreen similar to that of 5530 with Contacts Bar (20 contacts).
* QWERTY Keyboard Auto Rotation (on text input screens)
* New screen alarm, but only when the screen is locked
* Ovi Contacts installed
* Removed Download! (Ovi Store still available)
* Replaced “Update Application” with “SW Update” as on the Nokia N97
* The application “Data transfer” was also implemented in “Settings”
* Real Player Updated to 12 October 2009
* Touch more responsive
* Improved stability
* NOT HACKABLE!!
Jutros sam imao problema sa ovim * New screen alarm, but only when the screen is locked
Nisam uspio ugasiti alarm od prve.
Našao sam rješenje:
Hell yeah... Why i never thot of that before..most probably because i'm still dreaming when the alarm triggers...
So peeps, this not a bug... The buttons are meant to be swiped not pressed!!!
Dakle, ne pritiskati nego povući.
Kod Homescreen-a mi se ne sviđa to što ne prikazuje događaje iz kalendara.
Ostalo sve OK![]()
Zadnji uredio sost : 14-01-2010 u 10:19
upravo tako. kalendar radi samo na starom Shortcuts homescreenu. šteta...
Uuuu, dobar update!
Radio mi se stalno ruši, a RDS uopće ne radi.![]()
Što piše da se ne može hakirati? jeli to istina?
Ako ti je prije bio hackan, ostat ce ti hack nakon upgradea. Ali hackirat v40 jos uvijek ne mozes.
Super! Hvala puno
btw. 2000. post![]()
Balkans Black 0573762 i neda mi v40
Jel ko sa Black uspia na v40 i sa kojim kodom?
za sve one koji imaju problema na visti pokrenuti JAF za promjenu product code-a (ekran service bude prazan i nemože učitati postojeći product code), evo na daily mobile sam pronašao rješenje problema!
treba pogasiti sve nokijine programe, jer oni atomatski prepoznaju uređaj i rade pomutnju! znači u taskbaru ugasiti pc suite i onda ¨još u task manageru pogasiti sve što ima veze s nokijom!
još nisam probao ovo (na poslu sam), ali čim dodjem doma probam i javim rezultat! ili ako netko proba prije, neka javi je li radi!
pozdrav
evo ja danas prvo promijenio cod sa NSS na balkan blue, bio je onaj od t-coma.
Zatim preko NSU digao zadnji software 40... i sve radi OK.
![]()
Molim dobro upućene da mi odgovore. Tko je odgovoran kad će se za koji product code omogućiti skidanje nove verzije firmware-a. Moj product code je 0575632 Croatia CV R i probala sam skinuti novu verziju 40, ali još ništa. Do sada sam sve nove verzije firmware-a skidala bez problema pa ne želim mijenjat product code.
Pozdrav svima i zelim reci KONACNOOOO.... Maloprije sam sve odradio, novi firmware radi odlicno, k.s.kako i zasluzuje, a narocito novi home screen!!! U gornjem redu kontakti u donjem 4 aplikacije... Inace zahvaljujem na uputama u prethodnim postovima, jer je promjena cod-a bila neophodna pa je sada 0559395 Balkan Blue... Nikakav hard reset mi nije trebao, sistem se sam podigao....:-D
evo stigao s posla i probao (vidi post 642).
i fercera!ako mijenjate product code (kod mene vista) i u zadnjem koraku
vam jaf nemože učitati podatke, treba poisključivati sve nokijine programe!
sad se idem igrati s novim uređajem
btw: balcans black nema updatea! morao sam promijeniti na balcans blue!
Balkans Black 0573762 neda novi firmware al stavia sam 0559299 Balkans RED i sve radi samo šta mi ona default tema nije više crna nego crvena al naša sam neku dobru crnu temu tako da nema problema
Evo upute za minjat product code ako kome triba: http://thesymbianblog.com/2009/07/02...97-nokia-5800/
Evo i ja sam napravio upgrade,prvi otkako sam kupio mobitel.Promijenio sam product code,stavio sam Balkans BLUE.Nisam čak ni backup napravio i sve mi je ostalo,sve aplikacije,programi i Garmin.Priznajem,nisam mislio da će Nokia izbaciti ovaj FW.Za sada je sve u redu,nisam primjetio neke bugove.
Pošto je ovih dana izašao update za Nokiu 5800 v40 s novim home screenom i kinetičkim gibanjem, htio sam instalirati update, ali sam 1. trebao promjeniti product code. To sam sve učini i započelo je obnavljanje softwera, ali tijekom toga se ugasio kompjuter odnosno ''nestalo'' je struje.
Na mobitelu je ostao onaj bijeli ekran, te sam ga ja ugasio jer je obnavljanje prekinuto. Kada sam ga ponovno pokušao upaliti, ne radi, samo mobitel vibrira, a ekran je i dalje ugašen. U čemu je problem, ima tko rješenje?![]()
Bookmarks