upravo tako. kalendar radi samo na starom Shortcuts homescreenu. šteta...
Uuuu, dobar update!
Radio mi se stalno ruši, a RDS uopće ne radi.![]()
Što piše da se ne može hakirati? jeli to istina?
Ako ti je prije bio hackan, ostat ce ti hack nakon upgradea. Ali hackirat v40 jos uvijek ne mozes.
Super! Hvala puno
btw. 2000. post![]()
Balkans Black 0573762 i neda mi v40
Jel ko sa Black uspia na v40 i sa kojim kodom?
Pozdrav svima i zelim reci KONACNOOOO.... Maloprije sam sve odradio, novi firmware radi odlicno, k.s.kako i zasluzuje, a narocito novi home screen!!! U gornjem redu kontakti u donjem 4 aplikacije... Inace zahvaljujem na uputama u prethodnim postovima, jer je promjena cod-a bila neophodna pa je sada 0559395 Balkan Blue... Nikakav hard reset mi nije trebao, sistem se sam podigao....:-D
evo stigao s posla i probao (vidi post 642).
i fercera!ako mijenjate product code (kod mene vista) i u zadnjem koraku
vam jaf nemože učitati podatke, treba poisključivati sve nokijine programe!
sad se idem igrati s novim uređajem
btw: balcans black nema updatea! morao sam promijeniti na balcans blue!
Balkans Black 0573762 neda novi firmware al stavia sam 0559299 Balkans RED i sve radi samo šta mi ona default tema nije više crna nego crvena al naša sam neku dobru crnu temu tako da nema problema
Evo upute za minjat product code ako kome triba: http://thesymbianblog.com/2009/07/02...97-nokia-5800/
Evo i ja sam napravio upgrade,prvi otkako sam kupio mobitel.Promijenio sam product code,stavio sam Balkans BLUE.Nisam čak ni backup napravio i sve mi je ostalo,sve aplikacije,programi i Garmin.Priznajem,nisam mislio da će Nokia izbaciti ovaj FW.Za sada je sve u redu,nisam primjetio neke bugove.
Pošto je ovih dana izašao update za Nokiu 5800 v40 s novim home screenom i kinetičkim gibanjem, htio sam instalirati update, ali sam 1. trebao promjeniti product code. To sam sve učini i započelo je obnavljanje softwera, ali tijekom toga se ugasio kompjuter odnosno ''nestalo'' je struje.
Na mobitelu je ostao onaj bijeli ekran, te sam ga ja ugasio jer je obnavljanje prekinuto. Kada sam ga ponovno pokušao upaliti, ne radi, samo mobitel vibrira, a ekran je i dalje ugašen. U čemu je problem, ima tko rješenje?![]()
problem je u tome što se mob ne pali jer ima nepotpun sw
odnesi ga u servis i za tren će biti riješeno
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Čestitam, tvoj mobitel je postao najskuplja cigla na svijetu.
Pravac servis.
To plačam PROGRAMSKO AŽURIRANJE 120,00 kn, ili je to neka druga usluga?
To je "obično ažuriranje"- kada mobitel normalno radi
Odnosno- porez na lijenost (jer, svatko može napraviti update- ili pitati nekog poznanika da mu napravi).
A, ovo bi te moglo koštati malo više...
Jer, moraju ti oživjeti mobitel.
Nazovi ih pa pitaj prije nego što odneseš.
Ako imaš garanciju- mislim da bi to moglo proći pod nju (možda da samo kažeš da se odjednom ugasio)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo, prepisano sa Nokiine stranice, ne znam hoće li upaliti, ali probaj. Nezgodno šta si mijenjao product code, pa ti neće uvažit garanciju.
Ovo je i svima opomena da kad ažuriramo softver napunimo bateriju do vrha i ako možete radite ažuriranje sa laptopa.
"Ako od uređaja Nokia nema odgovora, pokušajte oporaviti uređaj formatiranjem:
Pritisnite i držite sljedeće tipke uređaja: 3, zelena tipka za poziv i *
Pritisnite gumb napajanja uređaja 1 sekundu
Nastavite s držanjem 3, zelene tipke za poziv i * dok ne začujete ton pokretanja uređaja.
Ako još uvijek nema odgovora:
Odnesite uređaj Nokia najbližoj poslovnici Nokia Care. Ako je uređaj pod jamstvom, Nokia će popraviti uređaj pod uobičajenim uvjetima i odredbama jamstva.
Napomena: Ako uređaj Nokia nije pod jamstvom, Nokia nije odgovorna za bilo koji gubitak kako je određeno Ugovorom o softveru za krajnjeg korisnika. Pogledajte pojedinosti na http://www.nokia.com.hr/podrska-i-so...i-recikliranje. "
Bookmarks