@korny: Nisam skužio kako bi se OVI contacts mogli maknuti, i meni je spor phonebook do bola. Ako netko skuži neka javi.
@gin.tonic: Možeš vidjeti neke razlike između v300 i v400 par postova prije. Još bi dodao da je i kalendar prilikom kreiranja/editiranja eventa također usporen. Šaltanje datumima i pregledavanje eventa je ok, samo editiranje je usporeno. Neke bitnije razlike između v300 i v400 nisam primjetio osim da mi baterija ipak nešto dulje traje uz moje korištenje (pola dana dulje otprilike). v200 nažalost ne mogu usporediti jer sam ga davno imao, v210 hm takođerv300 je ok i nisam imao nekih zamjerki, čak mi je i kamera na njemu izgledala bolje plus naravno nedostatak ovih boljki sa v400. Osobno v400 mi nije ništa donio osim što je eto usporio neke radnje. Ako možeš, updejtaj na v300. Sve verzije do sad možeš hakirati.

Odgovori uz citat
v300 je ok i nisam imao nekih zamjerki, čak mi je i kamera na njemu izgledala bolje plus naravno nedostatak ovih boljki sa v400. Osobno v400 mi nije ništa donio osim što je eto usporio neke radnje. Ako možeš, updejtaj na v300. Sve verzije do sad možeš hakirati.

XLR, na slici se vidi da imate instalirane neke aplikacije na E71 koje ne mogu prepoznati, sa svojim skromnim znanjem (mislim na ikonice "N" desno od Opere, te "CNS" ili slično desno od "N"-a)... O kojim se aplikacijama radi, ako nije tajna? Isto tako, kako ste dobili, nazovimo ga tako, battery status indicator iznad trake s ikonicama? Hvala puno na odgovoru.

Bookmarks