stavio sam novi soft,direktno preko moba,nista nije maknuo,i ruku na srce,nije ni trebao.jedina promjena je ta kada idete provjerit koju verziju imate,sta barem meni vise ne pise v.21,nego v.31.ostalo je sve isto.i mislim da je to zalosno.da se barem oko homescreena nemogu potrudit mi nije jasno.sugavi lg cookie ima homescreen 100 puta bolji.a sta ce mijenjat kad je vec par novih modela izaslo.prodali su ih dovoljno da bi zaradili na ovoj seriji,sad ih boli briga...
još jedan uspješan update. jučer sam uspješno updateao curinu 5800 promjenom T-mobileovog product codea putem NSS-a
pozdrav svima! samo jedno pitanje,da li je netko od vas uspio nadograditi firmware v31 preko FOTA ako je koji mu je product code?
hvala!
Evo napokon!! I meni radi preko FOTA![]()
Upravo skidam..
andro koji ti je product code?
0582237, ako je to to![]()
e hvala ti! i na koji firm si digao?v31.101?
Da na taj.. Sorry što kasno odgovaram, ne gledam baš na forum![]()
e ja imam isti taj product code na nsu mi pokaze da je zadnji firmware v31.0.08,a na fota mi nece napraviti update...ne mogu vjerovat...a mobitel je kupljen u mobisu...
Ni meni preko FOTA-e nije htio napraviti upgrade 31.0.008 na 31.0.101 iako imam balkans blue product code pa sam morao upgradeati preko Nokia Software Updatea.
kako ga nadograditi bez korištenja kompa
pa FOTA.. preko WLAN, samo nađi negdi da se možeš spojiti..
A koji firmware sad imaš? Svi stariji od v11 bi to trebali imati unaprijed definirano, samo što ti ne vidiš...
imam 21 i sve mi je prazno
šta da upišem
I meni je bilo sve prazno i bez problema je našao update. Isto je bila v21
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Jesam li ja glup ili...? Prije par dana sam u Italiji kupio (plaćena 169 €, bez pretplata) 5800 sa softom 31.0.101. Budući ima Euro1 blue product code, spojim na NSS da ubacim Balkans blue, a ovaj uopće ne prepoznaje uređaj! Da napomenem, prije tjedan dana sam mijenjao product code na N73-TIM Italia i sve je od prve prošlo bez problema.
Pokušao promjenu USB porta, ali ništa, NSS neće da čuje.
Ima li neki drugi način, ili je ovo neka nova zaštita, ili nešto ne radim dobro?
Može ti PC suite radit problem ako se ne varam.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ljudi ovaj t-mobile-ov product code -> 0577303 podržava v31.0.101 firmware tj. najnovji.
Uvjerite se sami, samo upišite taj product code u polje i klik na "GO" -> LINK
Bookmarks