Poanta ovog mobitela je u kameri od 12 Mpx i SE je išao na to kad je smišljao prodajnu strategiju. Šta se ostalih funkcija tiče niš posebno. Sve u svemu ne bi dao 5100.
Šta nitko ne zna kako ubaciti smajlije u sms?![]()
Poanta ovog mobitela je u kameri od 12 Mpx i SE je išao na to kad je smišljao prodajnu strategiju. Šta se ostalih funkcija tiče niš posebno. Sve u svemu ne bi dao 5100.
dečko ,prvi ga u hrvatskoj imam,od 27.10 kada je kamion došao sa carine u veleprodaju Svijeta Medija,a tek 5 dana poslije je počeo dolaziti u trgovine,no tko si ti da se ja tebi dokazujem,i da si malo pozornije čitao postove,skužio bi da sam rekao da sam izradio fotke s njega i da su super oštre
samo znakovima možešbaš ovako
niti nemoraš dati toliko,u tele2 ti je oko 2400 tarifa 150,a u t mobile oko 2700-3600
Zadnji uredio imaticx : 18-11-2009 u 19:35
Naslov teme promjenjen u
Sony Ericsson Satio
iPhone 5s 16 GB
super "momčino". zašto si uvjeren da ga imaš prvi? nisi nikad čuo da se mob može kupiti/naručiti u/iz inozemstvu/a.
jel je nama to neki dokaz da ti imaš mob kaj si rekao da su slike ispale oštro. ta informacija piše u svakom drugom reviewu.
no dosta sa spamom da ne moraš i dalje vrtit iste riječi.
@mrcina- thanks na slikama u punoj veličini. mislim da je 9Mpx čisto dovoljno za slikanje, a i vađenje detalja iz slika.
kak dugo baterija drži?
@cybershotman,
Cisto da ne bude nismo znali.
Vec sam te barem triput upozorio da koristis gumb EDIT umjesto postanja zaredom, jer time samo spammas temu. Jos jednom tako, i postovi ce ti stvarno biti obrisani (bili bi i ovaj put da imaticx nije bio brzi).
Druga stvar, ovakav bahati ton ("tko si ti da ti ja ista dokazujem") takodjer nije pozeljan na ovom forumu, pa smiri malo strasti, da ne bi bilo sankcija.
čuj to još moram ispitati jer imam ga tek par dana i ima puno prčkanja po njemu pa prebacivanja tema, slika, zvukova, programa a svaki put kad priključiš usb počne punjenje i onda je sve u banani.
pričekaj jedno dva tjedna pa bum napisao i koliko točno traje baterija.
imam nokiu 5800, to je isti os... a prije nje sam bio dugogodišnji korisnkik više sony e mobitela. I mogu vam reći da su mi ti primitivniji os-evi od sony e bilo daleko bolji od ovog symbiana...
Mala interna memorija se odražava na rad mobitela općenito, postaje tromiji sa vremenom i što se više ns njega stavlja, bez obzira di spremaš, ja svoje aplikacije i sve ostalo spreman na karticu pa svejedno mi je interna memorija skoro pa puna...
Evo da dadem i ja svoj sitan komentar na uređaj, pošto sam se danas malo poigrao u jednoj trgovini.
Prvo što sam shvatio je da je uređaj plastičan odnosno tako dijeluje... jeftino ali što i nije. Ali je zato stvarno lagan. OS i uređaj, što o njemu. Neznam tko snosi krivicu za to ali nije da baš sluša svaki moj klik (stiskaj), trebalo je i do tri puta stisnuti TS da bi uređaj reagiralo, tako da tome stvarno minus.
Neki ukupni dojam, teško ga je bilo steći u 5min osim što smatram da je preskup, za ono što nudi, plastičan izgled i nesređenost TS, software-a il čega god. Ajde ostalo skrolanje i kretanje kroz izbornike je zadovoljavajuče.
htio sam to baš postati.
čisto da vidim komentare![]()
i ovdje zanimljivo
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=45671
Mi6 Black
ponavljam,ja ga imam od 27.10 i nikavih,ali baš nikakvih problema s njim nemam..
To me najviše nervira ti bugovi za tako skupe modele pa nadogradnje i ostale muke... Upravo stigoh iz Frankfurta i tamo u par dućana vidio satio po cijeni od 519 eura, 480 eura... i u nekom malo žešćem mobitel centru za 429 eura nov oliti nekih 3100 kn što je ipak ok cijena i daleko manje od ovoga što kod nas nabijaju... Mob sam malo isprovao i ok je al se treba naviknuti. poželjan je tu duži testing...
Ja imam strašne probleme s firmwareom, verzija od 06.11. Bar 2-3x dnevno se zblesira i trebam vaditi bateriju, zvuk bude uključen ali ne zvoni, isto vrijedi i za zvuk kod tipkanja i tako dalje. Da probam reinstalirati firmeware preko SEUS-a?
ja nemam tih problema osim kad ga ja zblesiram nepotrebnim operacijama.
to isto desi mi se i na kompjuteru koji je deset put jači od mobitela i što sad.
znase da se symbiani kad ih pretjerano opteretiš zblesiraju i smrznu.
to nije uopče problem hardvera več softvera.
Poslao sam upit u Sony Ericsson vezan uz informacije o povlacenju. Dobio sam slijedeci odgovor:
"...Neki spomenuti problemi u softveru za sada su registrirani samo u nekoliko slučajeva u Velikoj Britaniji a vezano uz korištenje nekih headseta i aplikacija. Trenutno je prodaju obustavio samo jedan lanac prodajnih mjesta u Velikoj Britaniji.
Nadogradnja softvera će biti dostupna za Satio u roku od 4 tjedna.
Sony Ericsson daje ovom pitanju maksimalni prioritet i radi na što bržem rješenju..."
Neki ljdi imaju problem za svako rješenje....
A treba im biti tako da iz petnih žila se potrude da sve štima jer od početka najavljuju satio kao vodeći proizvod 2009 i nestabilan softver im nije potreban.
Tu još treba onda udriti po masi programa raznih za zadovoljstvo korisnika...
Još jedno pitanje ako netko zna, imam Siemens router, šta moram i kako aktivirati na njemu da bi sufrao netom mobom preko wi-fija?
evo ga i u vipu po cijena od 3799kn
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...1569&idnews=15
----------Sony Ericsson----------
Bookmarks