Izvorno postao
cybershotman
Zanimljivo,pljuju ga oni koji ga ni NEMAJU,niti će ga kad imati!!!!Nokia je svaki takav mobitel uvijek precjenila(N95 kad je došao bio 7000kn a C902 ga ubijao po pitanju svega,od kamere do kvalitete kućišta a tri puta jeftiniji bio,N97 ima sve što i Satio,samo lošiju kameru,skoro ništa opreme pa je 6000kn,i nitko je ne pljuje),no ja imam Satio,i mobitel je odličan u svemu,frend iz Britanije ima i Nokiu N97 i Satio,i kaže da je satio puno bolji u svemu!Tak da je to informacija iz prve ruke i frajer čak više voli Nokie,pa kaže tako!I kad ga budete nabavili onda imate pravo srati po njemu,a do tada šutite vi koji ga nemate!!!!
Otkud ti znaš smogovac,da npr.Samsung nije podplatio tu stranicu,da napiše da je pixon bolji?Frendica mi je gl.urednica jednog takvog časopisa,i znam iz prve ruke što Samsung daje i nudi samo da napiše jednu rečenicu da je neki njihov mob.bolji od konkurenta,stoga dođi do mene sa pixonom(ako ga imaš)pa ćemo odmjeriti kamere nas dva a ne što ovi pišu,svaki do sada SE sam odmjerio sa konkurentima i uvijek SE ima bolju kameru od sviju,to zapamti!!!A o HD videu ne seri kada znaš da jedan takav video u minuti oduzme 50-100MB prostora na mem.kartici,i što bi ti to mogao snimiti,a da ti ne poždere cijelu karticu???A ovaj video sa satia odlično izgleda na mom Sony lcd-u,sve vidiš i sve čuješ!
Bookmarks