evo nabavio ga i mogu reći da sam ugodno iznenađen izradom telefona i tipkanjem, dalje ću još napisat kak je sa ostalim funkcijama, al za početak ocjena je 7/10![]()
Kamera sigurno nije kao na C905, jer ima manji objektiv. Ali postoji i driver koji ju cini priblizno dobrom kao na C905. A messenger mislim da imas neki integrirani, ali ako ti se ne svidi, postoje eBuddy i slicni.
evo nabavio ga i mogu reći da sam ugodno iznenađen izradom telefona i tipkanjem, dalje ću još napisat kak je sa ostalim funkcijama, al za početak ocjena je 7/10![]()
...manje je više...
Kaj bude ko napravil kakav review dotičnog![]()
Što još nikog nema da ima malko duže ovaj mob pa opiše dojmove? Pikiram ga ubosti možda...
Mogu se otključati. Ja sam prije jedno 1. mj. imao priliku isprobati jednog - mobitel je OK. Pogotovo za Sony Ericsson. Odličan ekran, softver, te mrvicu mala tipkovnica, ali OK.
stari kupio taj strojcek i sad bi ja na to stavio neku normalnu navigaciju. kaj da stavim gore?
ja imam x1 i mogu rec da je mob prva liga. Stavio gore iGo 8 full koji radi ko podmazan.
hvala za pomoc oko navigacije za W995
Piše negdje, potraži.
Spojim se s mobom na kućni Wlan router i kada pokrenem pretraživač on se počne spajati na net preko VIp-a a ne preko Wifi-ja, i nakon toga mi javi poruku o grešci !
Kako surfati samo preko Wlan-a i zašto mi općenito internet ne radi (javlja poruku o grešci).
Software je najnoviji !
Hvala !
Čudno, ja stvarno nemam takvih problema. Spojim se na W-lan (onaj odašiljač što simbolizira Wi-Fi u gornjem lijevom uglu ekrana mi je zelen) i pokrenem Operu. On me pita da li dozvoljam programu da se spoji na internet (tako nešto), ja odgovorim sa da, i to je to... surfam samo preko kućne mreže.
Moj software ti je R1GA026.
Mene nešto zeza tipkovnica (točnije broj 3). Nadam se da vi drugi nemate problema s tim?
Da, i ja se spojim i pojavi se zelena ikona. Odem na search tj. na pokretanje preglednika (da li je Opera to ne znam, jel' si ju ti naknadno instalirao ili je došla s mob-om?), ništa me ne pita nego se pokušava spojiti i onda izbaci poruku : Communication error. Try agaion, turn off Wi-fi or contact your provider for support. I dalje ne ide
Software mi je isto R1GA026 (zadnji koji s emože skinuti sa Seus-om), a broj 3 mi dobro radi
Evo sad sam probao da vidim radi li mi sa ovim "Internet" koji je već instaliran... sve ok prika, kao i na Operi. Sojim se (svitli zeleno) i onda surfam bez problema... jednom sam slučajno ugasio router i nastavio surfat i odmah mi se pojavi mala zemaljska kugla koja se vrti (na taj način znaš da si spojen preko VIP mreže UMTS/GPRS).
Stvarno ne znam zašto ti to radi, jer meni je od početka surfao bez problema... nisam nikakve podešavanja dirao.
Ako triba napisat ću ti šta mi je sve uneseno pod WiFi kad klikneš na njega pa opcije i napredno.
A što se tiče moje tipke 3, od danas više uopće ne radi! Ali ko mi je kriv (treba sam ga odmah zaminit jer od početka je radila slabo, a ja sam lakomisleno držao da će se malo razradit, haha).
Ovako, to ti je meni automatski bilo uneseno, pa ti provjeri je li tebi isto. Odeš u PODEŠENJA/POVEZIVOST/WiFI/ i sad ga nemoj uključivati (pretpsotavljem da je isključen) nego idi na OPCIJE/NAPREDNO/RUČNO PODEŠENJE.
Tu ti je kod mene ovako:
Automatsko povezivanje - isključeno;
Podešenja zaštite - otvoreni WLAN;
Mrežno dijeljenje - isključeno;
IP adresa - ...
Maska podmreže - 255.255.255.255
Pristupnik - ...
DNS adresa - ...
Proxy podešenja - isključeno, višestruki
Naravno, kad si spojen onda ti ove neke gore stvari budu malo drukčije, ali ovo mi je dok je WiFi isključen. Ne znam hoće li ti pomoć, ali pokušaj, možda pomogne.
Jeste izprobali PlayNow funkciju??? kakva je?
nesto najbolje sto se moglo dogoditi
Ovako, imam problem s W995, bio je na servisu par puta ali nisu mogli popravit pa me zanima do cega je i bili se moglo popravit na bilo koji način.
Kad se razgovara svako nekoliko sekundi se kao čuje malo lošije pa opet stabilizira, izgubi odjednom signal gdje ga obično bude(pa se opet vrati za koju minutu), i dok pričam s nekim prekine poziv.
A dok pričam s nekim, ta druga strana čuje sve normalno.
Soft je: R1HA036
(t-mobile)
Nothing
pa ako su ti ga vratili pokvarenog, tj. nisu popravili, trazi od njih novi uređaj, sto ti moraju dati ako nisu taj uspjeli popraviti.... samo malo glasnice povisi, mrvicu i sve se rjesi..![]()
cvita
@markoal,
Procitaj pravila foruma, i ne otvaraj bespotrebno nove teme.
evo ja namjeravam uzet taj mob..pa da čujem iz prve ruke jer ima on gps u sebi ili se da to stavit neš..uglavnom da bude free i da mu nije potebna internet konekcija za to??
Ima GPS, ali sumnjam da mu možeš stavit neki navigacijski program da je free bez internet konekcije, jer je to dummy.
Možda trekkbudy, on je namjenjen za java mobitele, a radi offline.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
majke ti mob ima svee sto mos pozelit pun pogodak SE-a
ne postoji link trazi za ukras =)
http://pozeski-forum.netai.net
Bome da, puno memorije, kamera (puno MP) čvrsto kučište a ne da plastika škripi...
Jedino što bi JA na tih 2.6'' ugurao bolji display od tog koji ima 240x320px, znači barem VGA rezoluciju 640x480, al onda bi već bio dost' skuplji
-kupio si ga moj šef na MOJU preporuku, i sretan je, a ja slinim... i slinim.......
To bi mogao biti moj sljedeći SE...
Smatram da je W995 i ovako dosta precijenjen i skup. Jer ako uzmemo u obzir da ima rezoluciju ekrana 240x320, da nije smartphone, da nema Document Viewr (koji imaju čak i LG mobiteli srednje klase), onda je preskup. Za tu cijenu se može kupiti i Samsung Jet ili čak iPhone 3g koji su bolji mobiteli...
Bom Chicka WahWah
I ja se slažem da je kod nas w995 precjenjen. U njemačkoj ga prodaju novog oko 200-220 eura.
Ja sam ga mislio sad na pretplati ubosti jer sam SE fan ali me na 2 god. došao 900 kn (sa minus bodovima) i za inat nisam htio pa sam uzeo nokiu 5230 na godinu za kunu (bez minusa).
Bookmarks