Čitam re-viewe po se-nse-u, kažu da je player isti kao na W705.
Čitam re-viewe po se-nse-u, kažu da je player isti kao na W705.
ima ga u diskont24
cijena oko 3200kn
Za sada još skupo, ali mi se sviđa mob. Zanimam me hoće li kamera biti u pola dobra kao ona na C905.
nemože biti isti player kad tu možeš mjenjati skinove, jer možeš to na tim drugim? ima ga na crnjaka za 2500kn več. a kamera se lako popravi sa driverima a xenon postoji vanjski za kupit. ;cheers:
A od kud tebi da ima skinove? Load-a slike iz teme, kao svaki drugi A2 mob, što je po meni puno bolje rješenje. Gledao sam razliku u objektivu, onaj s C905 je dosta veći od onog s W995.
jel moze netko napisati dal se dobiju ovi zvucnici sa sl8ike i 8gb kartica?
http://farm4.static.flickr.com/3349/...5e6ae2.jpg?v=0
po ovome nema zvučnika
http://forums.se-nse.net/index.php?s...dpost&p=523026
možda se dobiju u ponudi operatera
Mi6 Black
od danas je u vip ponudi ovaj mobitel pa pogledaj tamo jel se dobije...
cijena samog uredaja 3091kn
----------Sony Ericsson----------
Pročeprkao sam u t-mobilea po w995 i mogu reći da vrhunski izgleda! Ekran ludilo a izgleda mi i tanak za dimenzije a dizajn prva liga...
Za razliku od c905 xenon radije bih ovaj uzeo a i jeftiniji je sa 8 GB kartica!
A koliki je mob? I koliko je kvalitetan? Pod time ne mislim samo na izradu.
ja sam ga jucer imao na cijeli dan i mogu reci da sam u kompletu razocaran apsolutno nema nista novo na njemu,dojadili su mi vise ovi sony ericssoni sa glupim izbornicima i bez ikakvih promjena mobitel izgleda lijepo i kvalitetno napravljen ali da za jos jednog klona sa ''boljom'' kamerom dam 3soma,ne hvala radije cu kupiti samsungov jet
To sam i ja govorio. Kao i svaki SE, svi su isti.
a budala bi ja bio kad bi sad pljusnuo 3soma za poboljsani (jedino po pitanju kamere) k530i kojeg vec imam modanog,radije cu sacekat i uzet jet
Mobitel mi odlično izgleda, baš mi se sviđa po dizajnu i karakteristikama ali kao što je netko prije spomenuo izbornik je isti kao na svim SE. Mogli su ga malo osvježiti, promjeniti.
PREDATOR
nije samo izbornik vec 80% mobitela je vec videno
Mobitel je mrvicu bolji od W715, a skuplji 1000 kn.
Pa nije baš mala razlika.W995 ima veći ekran i daleko bolji fotoaparat, bolji video i 8GB karticu u prodajnom pakiranju....1000kn izgleda puno,ali ima razlike.
Ekran je veći, no ne i nužno kvalitetniji. Kamera i je puno bolja, kao i video. Uz W715 se dobije 4GB, uz W995 8GB. W995 ima više tipki za upravljanje glazbom. W995 ima 3,5 mm utičnicu za slušalice. W995 ima mali sklopivi stalak odozada. Ali, W715 ima bolju tipkovnicu, te je jeftiniji.
Po meni je pravedno, ali su u dosta detalja isti. Npr, softver je skoro isti.
sve to stoji ali sa usporedbom sto konkurencija nudi je cijena bezobrazno visoka,jer jedan lg koji je tri puta jeftiniji brise pod sa SE kamerama,za samsung i nokiu da ne govorim(video pogotovo)
Jeste svi iznapadali w995! Nisam na njega sad mislio kao neki novitet i slažem se da u softu ne nosi ništa isuviše nova i malo veća razlika od mog c510! Ali kao mob je sasvim super. Normalno da nema smisla davati 3 soma i bilo bi ludo! Da nisam uzeo c510 na pretplatu ovaj bi me došao u tarifi nekih 1200 kn a opet bih se mislio. Ovaj mob je super ali definitivno bi ga na pretplati morali davati za nekih par stotina kuna maximalno i onda bi se isplatilo. Sve ostalo je previše a nejasno mi i da c905 još cijenu drži! Čekamo sad te novitete Aino, Satio, x2, x3 pa da vidimo...
i jel netko nabavio mob da kaže svoje dojmove, meni je nekako zapeo za oko pošto dugo nisam imao SE pa da malo opet probam...
jel ima AF kamera?
...manje je više...
Kamera ima auto fokus.
Tu imas recenziju kamere i primjere slika: http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...view-329p6.php
da baš sam vidio hvala, pa čini mi se ok mob, jel netko možda usporedio kamere sa c905 brijem da su dosta slične...
još me zanima jel se može stavit messenger neki?
Zadnji uredio Vex : 13-08-2009 u 22:02
...manje je više...
Bookmarks