Da, kaj je bilo?
Ja sam se probao logirati oko ponoći i ništa...
Poslije sam i obolio pa nisam gledao
Ma, smeće su ti TiTans...
Radije štedi za plazmu ili tako nešto
Ja taman skupio 129.
Ništa od mjenjanja bodova za nagradu.
Georgy, i ja pikiram na Titans![]()
Da, kaj je bilo?
Ja sam se probao logirati oko ponoći i ništa...
Poslije sam i obolio pa nisam gledao
Ma, smeće su ti TiTans...
Radije štedi za plazmu ili tako nešto
Ja taman skupio 129.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja sam odustao od ovoga ...
ajd vi meni recite jel netko nesto dobio ili nekoga znate da je dobio
ja sam dobio e-mail da je moja lockerz z-list majica na putu. eto sad bi za jos 2 tjedna trebala stici
Ja poslo mail, i vele da je bilo neko uredjenje (znate ono, zapre stranicu na par vura, i ond nekaj delaju pa ju posle otpre XD) i sada je aktivna, ali meni pise da imam samo 4 boda, i to vele da ce popraviti za dan-dva
P.S. skupljam si za PSP, oce ko pozivnicu, ocu njihovu majcuuuu!![]()
One day, sky went blue...
na drugom forumu, nesmjijem reklamirati koji je.
ali je čovjek dobio majicu kada je sakupio 20 ljudi.
postavio slike i sve. i ljepo se vidi kako je dobio novu majicu lockerz.
znači nije scam.
eto ako je netko dobre volje pa prihvati moju pozivnicu
oću i ja majicu
i dali vam sada radi stranica ?
meni javlja :
Lockerz is currently offline
a lako za majicu jel netko dobio neku vecustvar lcd, psp, iphone itd
Jesam reko da skupljam za PSP? Aj nema veze XD
Btw, da stranica je ocito Offline sada, al brzo ce se vratit XD
I bas me boli briga na koj to nacin radi, ja cu si skupit za PSP i koga šiša! Ionako ništa ne dajem za to
A I OCU MAJCU! (po ne znam koji puta govorim ovo XD)
One day, sky went blue...
ja imam oko 300 bodova i isto ciljam na PSP i jos nesto ako ostane. ali ne vjerujem bas da cu stici uzeti. ali bar majica, bolje ista nego nista
iPhone 5s 16 GB
i meni isto jucer stigla majica i naljepnica![]()
iPhone 5s 16 GB
nakon 2.5 sata cekanja, dobio iPod Touch 8 GB![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
ja čekam i onda skužim da je to za z-listere... a ja tek imam skupljeno 10 ljudi.. i danas taman skupio 325 bodova za itouch... ako ga ne bude dok budu svi mogli, ja ću popizdit..
Čestitam. Još samo treba doći do tebe
Mi ne-Z listeri, kad će nama redeem početi?
Imam 161 bod i mogao bi pikun iPod shuffle
EDIT:
Busted!![]()
![]()
Jedva čekam 17:00. Nažalost u školi sam ali sam sestri dao detaljne naputke kako redeemati nagradu (i koju)
Zadnji uredio Mario92 : 24-11-2009 u 13:39 Razlog: Kriva riječ ;)
@Mario92 Priznajem, pesimist sam
jej, ja sam isto redeemao ipod touch 8gb,receipt sam dobio, sad cekam potvrdu na mail (jel šalju još jednom potvrdu?), no nekako sumnjam da ce biti sve ok, brijem da je od 50000 redeemova (koliko ih je bilo drugi dan) bar cetvrtina njih uzelo taj ipod touch. To je jako puno ipod toucheva. :/ (note to myself: next time pick a nano)
idem i ja malo zaviriti koliko imam i sta mogu sa bodovima napravit![]()
ja sam u prvom (nocnom) uzeo ipod touch, bilo samo par komada. cim sam dobio mail, otisao vidjeti sta jos ima i ponovo na ipod touch, ali vise ga nije bilo. makar da mi dobijemo koji smo iz prvog radeema dobili![]()
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Da, primjetio sam da kada idem preko IE- a i iPhonea na lockerz stalno mi piše s desne strane "PtZ place is now open. GO REDEEM".
Na Chromeu mi je samo neka slika (ili piše "PtZ place is opening on..."- naravno kada je bilo ono "otvorenje").
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Friday update: 1) we're working on all Z-list prizes this weekend 2) if you redeemed and your receipt had missing info, please email your receipt to teri@lockerz.com. It will take us a bit longer to process these but don't worry. 3) We are working on some new systems to ease general redemption. This will push the general redemption into December. Thanks for your patience as we work to improve the experience.
15 hours ago
Ček, imam 201 bod no ja ne mogu redeemat PSP? Moram imati 220 bodova?
moras cekati kad bude podjela. obicno najave datum i traje pola sata-sat (ili do isteka zaliha). Ali bude dosta tesko jel navale ljudi iz cijelog svijeta
za ovaj mjesec bi trebalo valjda biti jedan dan od 15 pa do 20.12
iPhone 5s 16 GB
Sorry, krivo sam se izrazio.
Pročitao sam da treba 20 PTZ-a za poštarinu. To mene zanima. Ovo znam![]()
koliko sam procitao, ne treba. ja sam imao par bodova preko i uzeo sam iPod. Meni fali jos kojih 50 bodova da u sljedecem krugu mogu uzeti i PSP. A budem skupio za 8 dana, nadam se da nece radeem biti ranije![]()
iPhone 5s 16 GB
Vidim nitko se ne javlja da je dobio neku nagradu koja nesto vrijedi??Znaci ocito je da se radi o SCAM-u
Tko rano rani, zajebo je pjetla
da, netko je reko da je uzo iTouch, ali ga neće dobit nego 50$ na amazonu..
tak da ja mislim da je ovo banana.. i ja imam bodova za itouch, al mislim da ga neću dobit..
tj. kad bude uopće redeem za obične usere? nikad, ja mislim...
Bookmarks