Mnogi (vecina?) SE modeli odgovaraju ovim zahtjevima.
No u svakom slucaju, mislim da ovo vise spada u Usporedbe modela nego ovdje, pa cu prebaciti.
Dakle, imam K750 (tj. w800) vec tri godine. I vrijeme je neki novi
Ali, kako sam se navikao na neke stvari na K750i, zanima me da li svi noviji SE iz K ili W verzije to imaju ili ne:
- mogucnost osvjetljavanja ekrana u standbay modu
(ono, zelim da vidim koliko je sati, stisnem tipku za zoom in/out i osvijetli se ekran i vidim koliko je sati - znaci bez onih iritantnih poruka da otkljucam mobitel i sl (kao na Nokiji))
- koristenje flasha kao lampe
- autofokus
- bluetooth remote control
(HID fileovi za winamp, bsplayer i sl . jako korisno posto mi je komp spojen na tv)
- donekle jednostavan nacin otkljucavanja/moddanja.
I naravno, da postoji kao prepaid u T-Mobile/Vipnet/Tele2 paketu...
Savjet/ideja?
Mnogi (vecina?) SE modeli odgovaraju ovim zahtjevima.
No u svakom slucaju, mislim da ovo vise spada u Usporedbe modela nego ovdje, pa cu prebaciti.
Slažem se, velika većina SE mobitela ima sve navedeno.
Onda je pitanje koliko dobro to sve treba biti, tj. do koliko novaca kupuješ (u dućanu ili može i u oglasniku)?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
U oglasniku puno ljudi prodaje mobitele sa garancijom, često i neotpakirane.
Pa, ne otvaraju se klizni baš u džepu, ali ajde...
Touchscreen, GPS, WiFi, OS...?
Što ti treba od toga?
Ovako, možda ti se C901 dopada?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Koristim c510 i zadovoljan sam a ima sve navedeno. Pričekaj sad neku akciju u t-mobile da snize simpa paket za Božić a u tele2 ti je 895 kn. Odličan mob. Ipak ako duže koristiš isti mob velika ti je prednost bolji i veći ekran pa se isplati kojih 200-300 kn više uložiti neg za k770 + što c510 još solidan video snima naspram k770...
c901 bez razmisljanja...
c901 nema u prepaid što je čovjek izrazio željuA i ako mu kamera i xenon ne igra full stavku da trebaju vrhunske slike i c510 će biti mu i više neg dobar i prođe za 500-600 kn jeftinije...
c510 izgleda jako dobro - hvala na savjetu.
@gregory
kratko vrijeme sam imao N95 i nije mi sjeo
Mislim mobitel je super - ali ja sam "obican" korisnik - sms, mozda koji mms i pozivi. Ne koristim internet ni wireless, niti iskoristavam symbian do punih mogucnosti (ne koriostim pdf, i sl.), igrice mi nista ne znace, GPS ako sam jednom koristio...
Skoro pa idealni mob za mene je:
Nokia 1280
Ali mi je sad za oko zapeo:
Samsung B2100
Ali mi je ipak SE nekako drazi.
Nego, kakvi su konektori na c510 - je jos uvijek "ono plosnato sa zubicima" ili su presli na nesto slicno Nokiji?
Konektori na c510 je isti kao i na k750!
Od gore dva navedena mobitela DEFINITIVNO ti je c510 odličan za male pare!
Ne ovisi o temi...sat se vidi kroz menu dok se ide i piše poruka itd...
postoji već i hrpu tema za c510 tako da uz vrhunski ekran divno ih je gledati. T-mobile simpa ti nema flash menu (pa ćeš morati dodatno nadodati ako ti fali) dok tele2 mislim ima origigi softver. Razlika jedino u boji kod operatrera u simpa ti crni u tele2 sivi pa sad koji ti paše...
Nije samo flash menu nego i obični menu se ne vidi(što i nema potrebe jer odabirom menu-a opet treba izabrati neku opciju za dalje)... dalje kada se ide u poruke, imenik, igre...itd, sat dostupan.
Ne vidi se odmah u inboxu datum ali ima opcija da postaviš po datumu pa ti stavlja sms-ove po:"danas, jučer, prije tjedan, prije dva, prije tri, prošli mjesec...itd", ima i normalno po redu sms-i ili po kontaktu da ti svaki sms stavlja u folder te osobe iz imenika i tu vidiš datume i vrijeme pod "detalji"... ja to koristim i brzo se naviknuo, jednostavnije mi.
danas sam bio u t-mobile-u i prckao malo po c510 - i sve super, ali nisam nigdje nasao kako da samostalno ukljucim flash da bude kao svjetiljka?
ukljucis kameru i stisnes # i gori svjetlo
iPhone 5s 16 GB
Probaj sa torch aplikacijom, ako ne misliš ulaziti u kameru kako bi upalio svjetlo (radilo je na K800, K810 i još par njih, pa će valjda i na C510- makar, nisam probao)![]()
Dakle za lampu je potrebno 3 koraka:
- otvoriti poklopac kamere
- namjestiti na VIDEOsnimanje
- pritisnuti tipku #
Brzi način na jedan korak:
- namjestiti na videosnimak i na 'uključeno' lampa i dovoljno poklopac kamere otvoriti i odmah svijetli
Pošto su ledice ispod poklopca onda nema kao na k750 svjetiljku za upaliti niti SOS signale
Ne znam gdje da ovo napišem,ali jel mi može neko reći da kako mogu neograniceno skinuti glazbe za mobitel?
To moze samo tako ako se predplatim za neogranicenu uporabu interneta?????
ja bih ti preporucio W890 u tele2, jako je isplativo. ali nema blic![]()
fala.. kakav je kvalitet zvuka? zasto mislis da taj model dobar?
Pa mozes da biraaas)
Ako izrazito samo zbog glazbe zelis mobitel, mogu ti preporucit jedan od novijih generacija SE (generacija 3 - W 595,W 705, W995).Jer u nima postoji opcija PlayNow Plus i ako se pretplatis za mjesec dana(oko 39kn) mozes slusat kolko oces pjesama,i kad ih download-ujes mozes odredjen broj sacuvat na mobitelu.Milim da je isplativo i ja dosta razmisljam dal da se prteplatim,ali mislim da cu za koji dan uletit u jednu od T-mobile prodavnica
ali cemu to...
pa i tako je sva ta glazba mp3, zar ne?
Dakle, od newsgrupa, preko p2p programa do torenta i rapidshare-a.
Npr u google napisec "ime_grupe rapidshare" i to je to....
i zatim preko kabela/bluetootha punis memorijsku karticu :-)
A s obzirom da i CARNet omucuje korisnicimapristum mp3.binaries grupama - ocito se to ne smatra krsenjem autorskih prava(dobro, znam da nije tako, ali dobro zvuci kao objasnjenje...)
Inace, izgleda da uzimam C510 - do sada su sve recenzije bile OK, a ono sto sam po njemu prckao u T centru je bilo OK.
Jos jednom hvala na savjetu![]()
Moram se pohvalit da sam ga kupio prekjucer u T-mobile-u..presrecan sam..
@AnArChY
Pa meni je prije svega zbog toga povoljan PlayNow plus jer bilo gdje da se nalazim i u bilo koje vrijeme,mogu skidat glazbu koju zelim.I ponekad mi je mrsko stalno vadit USB pa onda prebacivat na mob..ali dobro razliciti okusi.I da..to ti je na zapadu rasprostranjeno vec odavno.I zato neki(dosta njih) tesko prihvaca te novije stvari..koje se pojave kod nas..nadam se da sam ti bar malo razjasnio neke stvari..
Bok
Bookmarks