Zadnji uredio Drug Mile : 17-11-2005 u 13:09
kojoe mi je ime?
Nema imena, ovo je spy shot nekog prototipa. Možda se bude zva N93 ili N95. Ko zna.
EDIT: Pretpostavka je da će bit predstavljen na CeBitu. A na tržištu, poznavajući tempo izlaska modela negdje krajem 8 ili početkom 9. mje. Znači točno nakon godinu dana od N90.
Zadnji uredio Drug Mile : 17-11-2005 u 18:23
Izgleda ful moćno!
Malo sam neinformiran pa da i vi nebi bili: HSDPA
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
auch....optical zoom,...mislim da su kameru bolje riješili položajem nego na n90
Definitivno. Nalik na N92. Biće moj slijedeći mob čim ugleda svjetlo dana.
auch... pa covjece... hocu ja ikad uzet mob ...
Baš sam pomislio na tebe i taj neverending problem.Izvorno postao khideg
Ali, ozbiljno, ovo se isplati čekat.
ti u nokiji su pukli skroz... nisu izbacili n80 vec bacaju novi uredaj.. a ja bas mislio n80 je sad moj..kad ono..
još ga nisu izbacili (službeno),nepoznanica je koju če oznaku dotični model nosit
Najvjerovatnije N95Izvorno postao sodom
Bez obzira što ne znamo sve specifikacije, osim najbitnijih, N80 je nula u odnosu na ovo. Kladim se da će pored navedenog imati još i 16,7m boja, jači procesor i ono što ja čekam 30 fps CIF video i 15 fps VGA video. Glupo mi je da ga 6280 ima a N80 nema.
a al kolko ce ta igracka kostat u odnosu na n80,treba gledati.
Koštaće slično kao i N90 kad je došla +-10%. Jerbo je to nasljednik. A N80 će vjerovatno biti jeftinija, ali ne vjerujem da će bit velika razlika.Izvorno postao khideg
izostavimo kameru i taj zumi i to... n80 u tom slucaju nije losija?
Za boga miloga. Optički zoom... Se to meni čini ili je budućnost skoro pa stigla...
Ko će je znat. Za pretpostaviti je da ako bude 16 m boja u N95 da će morati biti jači procesor, dok N80 ima 262K boja.Izvorno postao khideg
Inače ne vidim ništa loče u N80, dapače. Ali ne znamo još sve specifikacije pa je teško reći. U svako slučaju, ne vjerujem da će N80 doći na tržište puno ranije nego N95 bude službeno predstavljena. Vjervatno će ti u tom vakuumu osta koji mjesec dana da razmisliš.
uh koja zvijer!! al to će sigurno bit ogromno! naravno sa pripadajućom cijenom!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
@frish-KI
nije to prvi mob s optickim zoomom...![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ahm.... znam, samo koliko ih ima takvih na našem tržištu? None?Izvorno postao Pharcyde
Zadnji uredio Drug Mile : 18-11-2005 u 09:30
nitko nije niti rekao da ne postoji no kad ga napravi nokija i kad nije namjenjen za nama jako ljevo azijsko tržište onda je vijest značajna![]()
Dobro, sad definitivno znamo da nije nečija bujan mašta i Photoshop. Nije toliko velika, koliko je masivan onaj preklopni dio.
...ipak je potrebno negdje tu optiku smjestiti
Bookmarks