Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nova Pregledaj post
    Pokusala sam, ali cekam dvadeset minuta i onda odustanem. Slala sam mailove, ne odgovaraju. Prije nego sto odem u Savsku s oruzjem, htjela sam upiti koje iskustvo.

Ne, mislila sam uzeti WnW umjesto te posebne mail opcije. Je li to moguce?
    U tom i jest problem što je T-debil katastrofa za BB ako si individualni korisnik. Korporativni korisnici to ugovaraju na višim razinama, tak oda sumnjam da ćeš dobit relevantnu informaciju od individualnih korisnika iz jednostavnog razloga što ih možeš na prste prebrojati, kad je T-mobile u pitanju. Vip nudi "My Blackberry" uslugu koja je daleko normalnija i pristupačnija.

Ako uzmeš wnw, a bez BB tarife, tj. bez plaćanja 80 kuna, nećeš bit u mogućnosti koristiti mailove. Mailovi na BB-u rade isključivo preko blackberry.net APN-a koji je dostupan jednino sa BB tarifom (80 kuna kod t-mobila).

Znači, ako baš želiš BB i mailove na njemu i to još na T-debilu moraćeš se potruditi da dobiješ relevantnu informaciju od njih samih. Jbg, previše je to parametara

Moj ti je savjet, ili prijeđi na VIP ili si uzmi neki drugi mobitel na kojem ćeš moć čitat mailove s običnim wnw paketom a bez BB tarife.

@beetleman, offtopic ti je reklama

2. 'Hvala' kaže:

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post

Ako uzmeš wnw, a bez BB tarife, tj. bez plaćanja 80 kuna, nećeš bit u mogućnosti koristiti mailove. Mailovi na BB-u rade isključivo preko blackberry.net APN-a koji je dostupan jednino sa BB tarifom (80 kuna kod t-mobila).

Tocno me ovo zanimalo, hvala ti! Znala sam da mora postojati rupa u mojim kombiniranjima, kvragu. Nikad necu imati tako divan uredjaj i zbog skrtosti sam osudjena na razne Samsunge i Nokije.

A mozda ipak dam 80 kn kad uzivo vidim je li mi BB stvarno toliko lijep!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikad necu imati tako divan uredjaj i zbog skrtosti sam osudjena na razne Samsunge i Nokije.

A mozda ipak dam 80 kn kad uzivo vidim je li mi BB stvarno toliko lijep!
    Znaci ti uzimas taj uredjaj samo zbog izgleda?!
    Meni se isto svidjaju ovi novi niskopodni tramvaji al se nemam kuda s njima voziti
    Nemoj se povoditi za izgledoma uredjaja. Procjeni sama da li ti je pretplata koju trebas placati za Blackberry stvarno u odnosu ulozeno-dobiveno isplativa. I ako je onda je BB tvoj.

Ali brate mili 8310! pa nije li to malo star uredjaj? Ne znam gdje ga mislis kupiti novog.
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
    Znaci ti uzimas taj uredjaj samo zbog izgleda?
    Pa da. Što drugo? Sa svakim mobom mogu telefonirati i slati poruke.

Procjeni sama da li ti je pretplata koju trebas placati za Blackberry stvarno u odnosu ulozeno-dobiveno isplativa. I ako je onda je BB tvoj.
    Ma gle, stvarno nisam imala pojma o BB tarifama, kako se to naplaćuje i slično, zato sam i otvorila ovaj topic. Naprosto mi je nevjerojatno da 80 kn košta mogućnost primanja i slanja mailova, mislila sam da postoji nekakav paket koji objedinjuje i mailanje i net i da je to, pa, povoljnije. Kad se ovako zbroji što bih sve plaćala => moja pretplata 300 kn (da, ok, puno pričam, što sad) + 80 kn + jos stotinjak kn za nekoliko desetaka MB neta + ono kad pretjeram s telefoniranjem. Pa grozno!

Ali brate mili 8310! pa nije li to malo star uredjaj? Ne znam gdje ga mislis kupiti novog.
    A kajaznam, vidjela sam ga u novinama i pomislila da je bas zgodan. I ovaj skriven u linku gore mi je zanimljiv, eto. Jesi sad miran?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naprosto mi je nevjerojatno da 80 kn košta mogućnost primanja i slanja mailova, mislila sam da postoji nekakav paket koji objedinjuje i mailanje i net i da je to, pa, povoljnije.
    To ti je zato jer si se namjerila na krivog operatera, barem kad je BB usluga u pitanju. Kod vipa za te novce dobiješ i flat internet i još puno gigabajta da ne znaš di ćeš ih potrošit

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [N93] nekoliko pitanja
    By zrino in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 13-04-2008, 11:58
  2. ...Nekoliko pitanja...
    By _Maniac_ in forum Stolna računala
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 24-07-2007, 09:23
  3. Nekoliko pitanja - WM5
    By Hrc in forum Windows Mobile