Pokusala sam, ali cekam dvadeset minuta i onda odustanem. Slala sam mailove, ne odgovaraju. Prije nego sto odem u Savsku s oruzjem, htjela sam upiti koje iskustvo.
Ne, mislila sam uzeti WnW umjesto te posebne mail opcije. Je li to moguce?
Pokusala sam, ali cekam dvadeset minuta i onda odustanem. Slala sam mailove, ne odgovaraju. Prije nego sto odem u Savsku s oruzjem, htjela sam upiti koje iskustvo.
Ne, mislila sam uzeti WnW umjesto te posebne mail opcije. Je li to moguce?
U tom i jest problem što je T-debil katastrofa za BB ako si individualni korisnik. Korporativni korisnici to ugovaraju na višim razinama, tak oda sumnjam da ćeš dobit relevantnu informaciju od individualnih korisnika iz jednostavnog razloga što ih možeš na prste prebrojati, kad je T-mobile u pitanju. Vip nudi "My Blackberry" uslugu koja je daleko normalnija i pristupačnija.
Ako uzmeš wnw, a bez BB tarife, tj. bez plaćanja 80 kuna, nećeš bit u mogućnosti koristiti mailove. Mailovi na BB-u rade isključivo preko blackberry.net APN-a koji je dostupan jednino sa BB tarifom (80 kuna kod t-mobila).
Znači, ako baš želiš BB i mailove na njemu i to još na T-debilu moraćeš se potruditi da dobiješ relevantnu informaciju od njih samih. Jbg, previše je to parametara
Moj ti je savjet, ili prijeđi na VIP ili si uzmi neki drugi mobitel na kojem ćeš moć čitat mailove s običnim wnw paketom a bez BB tarife.
@beetleman, offtopic ti je reklama![]()
Znaci ti uzimas taj uredjaj samo zbog izgleda?!
Meni se isto svidjaju ovi novi niskopodni tramvaji al se nemam kuda s njima voziti
Nemoj se povoditi za izgledoma uredjaja. Procjeni sama da li ti je pretplata koju trebas placati za Blackberry stvarno u odnosu ulozeno-dobiveno isplativa. I ako je onda je BB tvoj.
Ali brate mili 8310! pa nije li to malo star uredjaj? Ne znam gdje ga mislis kupiti novog.
dobar grah daleko se čuje
Pa da. Što drugo? Sa svakim mobom mogu telefonirati i slati poruke.
Ma gle, stvarno nisam imala pojma o BB tarifama, kako se to naplaćuje i slično, zato sam i otvorila ovaj topic. Naprosto mi je nevjerojatno da 80 kn košta mogućnost primanja i slanja mailova, mislila sam da postoji nekakav paket koji objedinjuje i mailanje i net i da je to, pa, povoljnije. Kad se ovako zbroji što bih sve plaćala => moja pretplata 300 kn (da, ok, puno pričam, što sad) + 80 kn + jos stotinjak kn za nekoliko desetaka MB neta + ono kad pretjeram s telefoniranjem. Pa grozno!
A kajaznam, vidjela sam ga u novinama i pomislila da je bas zgodan. I ovaj skriven u linku gore mi je zanimljiv, eto. Jesi sad miran?![]()
Bookmarks