mozda ovo pitanje vec postoji ili je prodiskutirano, ugl zanima me koja se navigacija pokazala kao najbolja za nase podrucje za "ajfon" znaci - pokrivenost, - glasovne upute, - brzina...
hvala
Ja sam instalirao igo my way,pa sam htio isprobati i TomTom,,,ALI....
skinuo sam sa- h**p://ul.to/xz24a2/TomTom_v1.1.part1.rar(i tako svih 8 komADA).i KADA IH OCU RASPAKIRAT UVIJEK MI JAVI GRESKU????da mi je file corupt na part1,a na part 2,3 da je volume corupt...I TU STANE????Ima li tko kakvu IDEJU,u cemu bi bio problem????
ili mi mozete dati adresu gdje mogu skinuti ALI da radi......
pozdrav i hvala....
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
hm...povlačim ovo !!!...ovo je bila analiza, onako sjedeći doma i pregledavajući karte.....putovao sam autocestom zg--st pa sam ih oprobao u praksi....igo svaka čast ima pokrivenost najveću, najviše cesta i putova ali navigon se pokazao puno boljim....''ljepša'' mu glasovna navigacija, ljepši 3d prikaz i za razliku od igo, imao je sva odmarališta ucrtana.....![]()
hvala ti lijepa "bokixy"...
pa sa torenta sam i skidao IGO..i sve je proslo OK....
Ali ocito sa TomTom-om nemam srece....
sada cu pokusati sa navigonom![]()
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
decki jel ima negdje objasnjen postupak stavljanja navigacije na iphone kao recimo za nokiee tj. symbian???i gdje je moguce skinuti sve sto mi treba???
Imali gdje link gdje mogu skinuti navigaciju navigon ili negu boljud istog?
Skidam preko Cydia ili...? Sorry ljudi, nogomet mi definitivno bolje ide nego tehnika.
Zadnji uredio bokixy : 13-12-2009 u 20:26
Otkljucan je tj. JB sam ga. "Problem" je u tome sto je moj prizveden nakon 40 tog tjedna pa ga moram JB svaki put kad ga zagasim (ugasio sam ga samo jednom tj. baterija crkla nakon prvog punjenja).
Uglavnom, idem se baciti na potragu linka za download navigon...
Instaliran je navigon i kad ga pokrenem pise mi: GPS signal trenutacno nije na raspolaganju. Navigacije ce se automatski pokrenuti cim bude prisutan dovoljan GPS prijem.
Nalazim se u centru Poreca tako da bi po meni trebalo biti signala.
Mozda moram nesto namjestiti, podesiti?
Zadnji uredio Vlicpa : 14-12-2009 u 16:33
stavio sam na iphone igo my way 2009, u jednom trenutku nasao mi je GPS signal ali nakon toga vise nema sanse, sta da radim? Trcim okolo po gradu i nigdje da ga ulovi
Treba mozda napraviti neki fix na Gpsu ili ne sl.?
Svaka pomoc je dobrodosla...
kako postaviti igo 1.1.1 da napravi najbolju rutu?
kakve vi postavke imate?
Instalirao sam igo my way 1.1.1 i nece da mi nadje gps signal.... ukljucim map nadje ga u sekundi!
Pa kako je to moguce?
mene zanima, ja sam skinula igo 1.1.1. cijele europe, i stavim da bude prikaz 3d+, ali ne funkcionirauopce nema onak zgrada i tako toga kak izgleda na njihovoj stranici...
jel to mozda ne funkcionira sa krekranom verzijom ili kaj?
uspjela samskinula sam drugi croatia.3dl fajl, i zamjenila stari tim novim i proradilo je
![]()
Zadnji uredio tutlek : 21-01-2010 u 17:56
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Zadnji uredio bokixy : 22-01-2010 u 16:30
za one koji imaju problema s GPS prijemom a imate JB telefon, odite u setings, general, reset-RESET NETWORK SETTINGS, i onda bi trebalo radit, ali nakon svakog rebota moguce da se vrati problem, postoji i drugi nacin koji radi i poslije rebota evo link http://www.redmondpie.com/push-fix-f...ked-iphone-3.0 instaliraje to i radi, sretno
Bookmarks