Bok, rijesio sam problem s imenikom, ali imam pitanje za vlasnike e66, dali im se slide miče lijevo i desno kada je otvoren i kada je zatvoren (dali je to normalno).
Pa najvjerojatnije bih trebao,ali mi tu opciju uopce neda.Nego mi je u porukama sve prazno i dolazne i odlazne,a kada ga vratim u stari mob. tada vidim da ima spremljenih poruka i u odlaznim i dolaznom folderu.Nemam pojma zasto je tako.
A sto se tice imenika, na pocetku mi dozvoli usnimavanje cijelog imenika i to samo budu 4 Simpa opcije(neke gluposti), a od onih mojih silnih kontakata koji su mi na kartici, nijedan se ne otvori.
Memorija na kartici mi je 2 gb, a tako mi je bilo i na prijasnjoj kartici, ali smatram da to nema veze. Prije sam koristio Samsung u-900.
Ako zna netko zasto mi isto ne prepoznaje kartice kada ih mijenjam.
Pa ako zna netko neku ideju, neka pomogne.
Bok, rijesio sam problem s imenikom, ali imam pitanje za vlasnike e66, dali im se slide miče lijevo i desno kada je otvoren i kada je zatvoren (dali je to normalno).
Osjećaj je kao da ima neku oprugu koja mu ne da da se iskrivi. Po meni lagano vuče ulijevo! Ali sve je ok!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
jel tko flash-ao na v.300, ima li kakav tutorial
Ja sam odnio mob. u Nokijin servis, jer je mob. pod garancijom i snimili su mi besplatno novi soft. 300.21.012., i mogu reci da mi taj novi soft. nije rijesio problem baterije (opet 1-2 dana).
Probao sam si instalirati kill me program (da si ubijem neki dll. file) ali ga nije prihvatio jer očito nije potpisan, pa ga nije dalo instalirati.
Jer zna itko kako to rijesiti i kako produžiti život bateriji.
ne koristiti mobitel ili haknut ga (ako ide) pa instalirati kill me.
nadalje, sve vrijednosti staviti na min. (osvijetljenje, bla, bla...) kao i postaviti neku jednostavnu temu (malo boja) i ne koristiti 3G, WiFi, Garmin, mp3... A onda pitanje čemu takav mobitel?
Ovo mozda zvuci kao znanstvena fantastika, ali ja sam jedan od onih koji je na svu srecu rijesio taj problem. Kako? Pomocu HelloOX2 i KillMe 1.35. A posto imam Garmina ubio sam i cardrunner.dll odnosno preimenovao sam ga u cardrunner.dlo
Moj software (*#0000#): 200.21.118 26.11.2008.
Otisao na stranice HelloOX (probajte googlati, tamna pozadina sa crveno naranačastim bikom), tamo postoje 2. mogucnost downloada programa za hack, prva je nepotpisana, pa treba preko SignSIS ili slicnog programa potpisati aplikaciju (sto ja ne znam i nisam uspio napraviti) a druga je opcija, koju sam i odabrao, uplatiti 5$ (PayPal) pa se dobije downlad potpisane verzije.
Nakon instalacije, samo pokrenuti program i on napravi svojih 6 ili 7 koraka i to je to. Mob je otkljucan, program vise nije potreban i moze se izbrisati.
Sada je mob otvoren za instalaciju KillMe 1.35 koji sam takodjer skinuo s neta i koji takdjer nije potpisan.
U KillMe opcijama postoji folderi A B C D E F, pod A se nalaze Removable processi koji se mogu bez problema prekinuti Options - Terminate all kako ne bi sisali bateriju, (mozda ce trebati ponoviti nekoliko puta jer su neki procesi tvrdoglavi) a ja sam experimentirao i sa opcijom B gdje se nalaze tzv. Unsure procesi. Kad sam prekinuo neke od njih mob se restartao, ali nista za to. Kasnije sam one bez kojih mob moze isto prebacio u Removable i ubio sve sa Terminate all.
Potrebno ponoviti kad se mob restarta, ali sad kad su svi u Removable folderu puno je jednostavnije.
Preporodio sam se, to kao da nije moja nokia koja "ocajnicki" trazi struju, evo baterija traje drugi dan i nakon pozamasnog koristenja imam 5 od ukupno 6 crtica. Kartica je unutra, sve funkcije rade besprijekorno.
U izborniku applications koristeći app.maneag.ne pronalazim ni jednu temu,sve su mi teme nestale.
Uglavnom ne mogu ih više izbrisati sa app. mgr. jer ih isti ne pronalazi, instalirane su na phone mem.(jedno 15-tak ih imam u themes?)
Zašto su nestale , nema ih ni u logu instalacija, a prije svega kako ih izbrisati ?
Hvala unaprijed !
P.S.
Dvije su bile na mem.card i njh sam obrisala putem komp.....
"Private (sakriveni folder) > 10207114 "
Zadnji uredio marta06 : 09-10-2009 u 16:29
Nestrpljivosti radi ne pronalaska riješena na gornji post ja odlučila ja probala ja uspijela:
*promjenila product code (vip-vodafon) u 0557961 (balcansE66-1)
*updatala fw iz 210............ u 300.21.12 (najnoviji)
*uspješno hakirala sa Hellox2
i počela ispočetka.....
P.S.
Sve radi lijepo i novoinstalirane teme se prikazuju u app.mg. !
Nešto sam čačkao po mom E66 (instalacija Garmina - radi OK), ali sada ne mogu vidjeti niti jednu pjesmu iako su sve na dobrom mjestu. Dakle, kada startam Music player vidi se da Glazba pjesme ima 0, a svih 84 je na pravom mjestu.
Da se nije obrisao kakav index??????
Uđeš u music player - options - refresh i tako svaki put kada dodaš/obrišeš neke pjesme.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nisam pročitao cijelu temu pa se unaprijed ispričavam ako je bilo govora o tome... Evo ovako... imam E66 već cca 2 mjeseca i imam problem koji me strašno živcira a radi se o tome da telefon svakih cca dan-dva jednostavno ne želi pozivati kontakte iz imenika ili call log-a. Dođem do kontakta, odaberem broj, pritisnem poziv i..... ništa. Rješenje je da ugasim/upalim telefon i onda radi ok opet dan, dva, tri... I pogađate, ne radi baš onda kad hitno treba nekog nazvat...
Na servis ga nisam još slao jer novi fw nije bio dostupan na netu, a telefon i podaci u njemu mi trebaju, a i cijela ta procedura preko T-mobile-a me živcira... Sad sam vidio u ovom topicu da postoji fw 300.xxxxx pa ću pokušati s time, ali nekako nisam baš optimist...
Je li netko možda imao ovaj problem i kako ga je riješio, ako ga je riješio?
Do sada sam uglavnom imao nokie i s ovakvim problemom se još nisam sreo.
Inače, telefon je ok, ima sve što treba (osim štoperice), baterija traje dan-dva, dizajn mi odgovara... Sve u svemu zadovoljan ali ovo s kontaktima je van pameti... a čitao sam da je i E65 imao takve probleme.
Zadnji uredio basic106 : 19-10-2009 u 13:12
Imao sam isti problem i riješio sam ga...
Prodao sam mob
Bio sam dva puta na servisu s njim. Oba puta malo naštimavanje slidea i programsko ažuriranje. Ovo s imenikom bi radilo par dana i opet banana, pa gašenje i paljenje pa bi opet gurao par dana, pa sam skužio da i slide čini čuda po tom pitanju, odnosno da ukoliko imam otvoren imenik i zatvorim slide onda se imenik zbrejka.
evo...updejto ipak soft na v300...sve isto ko prije,nisam nista primjetio da je bolje,ni brze...jedino sto se desilo je to da mi sad ne radi onaj sat na screensaveru!radi al se ne refresa sam od sebe vec tek kad ja stisnem nesto...bas zivcira!
edit: evo naso rijesenje....
Goto Tools->Settings->General->Personalisation->Themes->Power saver and select animation.
Ive selected a Animamtion timeout of 4 seconds and Light time-out as off.
After all this, the screensaver pops on for about 1 second, before the clock comes on. But the clock does work now.
Zadnji uredio hakiaj : 21-10-2009 u 23:33
Second place is the first loser!!
@basic106 - nazalost nema resenja za taj problem sa blokadom pozivanja.. tako je i tu leka nema, pa mozes menjati i software i sve, jedino promena telefona to moze 100% resiti
inace, ja sam tu muku resio tako sto sam ubacio u speeddial nekih 5-6 najbitnijih brojeva i ugl ih tako i pozivam, i sa tim problema nema - nista ne blokira..
Ja sam "ubio" ove:
EInfoServer.exe
AMSDbServer.exe
DRMCommonLicSr...exe
DMUtilServer.exe
Dataconnectionl...exe
suplistener.exe
Autolock.exe
vcommandmanager.exe
DevEncStarter.exe
FaxModem.exe
worldmate_sch...exe
Logs.exe
ALWAYSONLINEST...exe
a vjerojatno bi ih se moglo jos naci pod B, tzv. Unsure samo bi trebalo ici metodom pokusaja-pogreske i vidjeti koji mu nije nuzan proces.
Ja sam ove "skinuo" i nisam primjetio da mi nesto ne radi kako treba.
Sensorserver.exe sam si ostavio za rotaciju ekrana, a i njega se moze bez problema uspavati.
Nije da mi baterija traje 5-6 dana ali recimo da traje dobra 3 dana.
Uz koristenje Garmina...svega par sati, nazalost. Ali, Garmin koristim u autu pa sam investirao 100 tinjak kuna u univerzalni punjac i rijesio i taj problem.
Bookmarks