Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 22 od 26 PrvaPrva ... 12 18 19 20 21 22 23 24 25 26 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 526 do 550 od 630
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Nokia e66
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa najvjerojatnije bih trebao,ali mi tu opciju uopce neda.Nego mi je u porukama sve prazno i dolazne i odlazne,a kada ga vratim u stari mob. tada vidim da ima spremljenih poruka i u odlaznim i dolaznom folderu.Nemam pojma zasto je tako.
    A sto se tice imenika, na pocetku mi dozvoli usnimavanje cijelog imenika i to samo budu 4 Simpa opcije(neke gluposti), a od onih mojih silnih kontakata koji su mi na kartici, nijedan se ne otvori.
    Memorija na kartici mi je 2 gb, a tako mi je bilo i na prijasnjoj kartici, ali smatram da to nema veze. Prije sam koristio Samsung u-900.
    Ako zna netko zasto mi isto ne prepoznaje kartice kada ih mijenjam.

Pa ako zna netko neku ideju, neka pomogne.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Nokia e66
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bok, rijesio sam problem s imenikom, ali imam pitanje za vlasnike e66, dali im se slide miče lijevo i desno kada je otvoren i kada je zatvoren (dali je to normalno).

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osjećaj je kao da ima neku oprugu koja mu ne da da se iskrivi. Po meni lagano vuče ulijevo! Ali sve je ok!
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2009
    Mobitel
    Nokia 500
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    3.899
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.899, Nivo: 14
    Bodovi: 3.899, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Lepy Pregledaj post
    Ovako, mobitel je mrak kaj se tiče kvalitete izrade, slajda, hrpe funkcija, brzine itd. Međutim moram istaknuti 3 osnovna problema na koja sam ja naišao:
    1. bluetooth se voli pogubit i jednostavno ne "responda" (nema odziv) - dogodilo mi se i sa pc-om i sa bt sluškom
    2. iz slušalice mobitela čuje se neki zvuk viskoke frekvencije koji prestaje dok fon ode u onaj standby ili sleep ili kak da to čovjek nazove - nije da se čuje dok si udaljen od fona, nego se čuje kad se prisloni slušalica na uho
    3. baterija nije predugotrajna - iako dosta tipkam po fonu mislim da trajanje od 1-2 dana nije dovoljno (punio sam ga s nedjelje na ponedeljak po noći i sad mi se opet javlja da je gladan )

Sve u svemu, neznam da li tko ima taj telefon i da li ima sličnih problema, ali mislim da ću ga odnjeti natrag i reklamirati...još bateriju mogu prežvakati, ali to pištanje iz slušalice i nepouzdani bluetooth me nerviraju...iako možda to rješi neki update firmwarea (kod mene je trenutno 102.07.81)...i da - NSU još ne podržava E66
    NSU podrzva E66 samo skini zadnju verziju i skini zadnju verziju softa 300.21.012 i trebalo bi rjesiti problem

3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel tko flash-ao na v.300, ima li kakav tutorial

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao korny Pregledaj post
    jel tko flash-ao na v.300, ima li kakav tutorial
    kako nadograditi soft ti je opisano u obavijestima.
    imaš tutorial, samo trebaš pogledati i malo ovu i temu o E71 prelistati...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Nokia e66
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam odnio mob. u Nokijin servis, jer je mob. pod garancijom i snimili su mi besplatno novi soft. 300.21.012., i mogu reci da mi taj novi soft. nije rijesio problem baterije (opet 1-2 dana).
    Probao sam si instalirati kill me program (da si ubijem neki dll. file) ali ga nije prihvatio jer očito nije potpisan, pa ga nije dalo instalirati.

Jer zna itko kako to rijesiti i kako produžiti život bateriji.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne koristiti mobitel ili haknut ga (ako ide) pa instalirati kill me.

nadalje, sve vrijednosti staviti na min. (osvijetljenje, bla, bla...) kao i postaviti neku jednostavnu temu (malo boja) i ne koristiti 3G, WiFi, Garmin, mp3... A onda pitanje čemu takav mobitel?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tom_luki Pregledaj post
    Ja sam odnio mob. u Nokijin servis, jer je mob. pod garancijom i snimili su mi besplatno novi soft. 300.21.012., i mogu reci da mi taj novi soft. nije rijesio problem baterije (opet 1-2 dana).
    Probao sam si instalirati kill me program (da si ubijem neki dll. file) ali ga nije prihvatio jer očito nije potpisan, pa ga nije dalo instalirati.

Jer zna itko kako to rijesiti i kako produžiti život bateriji.
    Ovo mozda zvuci kao znanstvena fantastika, ali ja sam jedan od onih koji je na svu srecu rijesio taj problem. Kako? Pomocu HelloOX2 i KillMe 1.35. A posto imam Garmina ubio sam i cardrunner.dll odnosno preimenovao sam ga u cardrunner.dlo

Moj software (*#0000#): 200.21.118 26.11.2008.

Otisao na stranice HelloOX (probajte googlati, tamna pozadina sa crveno naranačastim bikom), tamo postoje 2. mogucnost downloada programa za hack, prva je nepotpisana, pa treba preko SignSIS ili slicnog programa potpisati aplikaciju (sto ja ne znam i nisam uspio napraviti) a druga je opcija, koju sam i odabrao, uplatiti 5$ (PayPal) pa se dobije downlad potpisane verzije.

Nakon instalacije, samo pokrenuti program i on napravi svojih 6 ili 7 koraka i to je to. Mob je otkljucan, program vise nije potreban i moze se izbrisati.

Sada je mob otvoren za instalaciju KillMe 1.35 koji sam takodjer skinuo s neta i koji takdjer nije potpisan.

U KillMe opcijama postoji folderi A B C D E F, pod A se nalaze Removable processi koji se mogu bez problema prekinuti Options - Terminate all kako ne bi sisali bateriju, (mozda ce trebati ponoviti nekoliko puta jer su neki procesi tvrdoglavi) a ja sam experimentirao i sa opcijom B gdje se nalaze tzv. Unsure procesi. Kad sam prekinuo neke od njih mob se restartao, ali nista za to. Kasnije sam one bez kojih mob moze isto prebacio u Removable i ubio sve sa Terminate all.

Potrebno ponoviti kad se mob restarta, ali sad kad su svi u Removable folderu puno je jednostavnije.

Preporodio sam se, to kao da nije moja nokia koja "ocajnicki" trazi struju, evo baterija traje drugi dan i nakon pozamasnog koristenja imam 5 od ukupno 6 crtica. Kartica je unutra, sve funkcije rade besprijekorno.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Nokia
    Operater
    T-Mobile, VIP
    Bodovi
    10.679
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.679, Nivo: 24
    Bodovi: 10.679, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Stormrider2230 Pregledaj post
    Ovo mozda zvuci kao znanstvena fantastika, ali ja sam jedan od onih koji je na svu srecu rijesio taj problem. Kako? Pomocu HelloOX2 i KillMe 1.35. A posto imam Garmina ubio sam i cardrunner.dll odnosno preimenovao sam ga u cardrunner.dlo

Otisao na stranice HelloOX (probajte googlati, tamna pozadina sa crveno naranačastim bikom), tamo postoje 2. mogucnost downloada programa za hack, prva je nepotpisana, pa treba preko SignSIS ili slicnog programa potpisati aplikaciju (sto ja ne znam i nisam uspio napraviti) a druga je opcija, koju sam i odabrao, uplatiti 5$ (PayPal) pa se dobije downlad potpisane verzije.

Nakon instalacije, samo pokrenuti program i on napravi svojih 6 ili 7 koraka i to je to. Mob je otkljucan, program vise nije potreban i moze se izbrisati.

Sada je mob otvoren za instalaciju KillMe 1.35 koji sam takodjer skinuo s neta i koji takdjer nije potpisan.

U KillMe opcijama postoji folderi A B C D E F, pod A se nalaze Removable processi koji se mogu bez problema prekinuti Options - Terminate all kako ne bi sisali bateriju, (mozda ce trebati ponoviti nekoliko puta jer su neki procesi tvrdoglavi) a ja sam experimentirao i sa opcijom B gdje se nalaze tzv. Unsure procesi. Kad sam prekinuo neke od njih mob se restartao, ali nista za to. Kasnije sam one bez kojih mob moze isto prebacio u Removable i ubio sve sa Terminate all.

Potrebno ponoviti kad se mob restarta, ali sad kad su svi u Removable folderu puno je jednostavnije.

Preporodio sam se, to kao da nije moja nokia koja "ocajnicki" trazi struju, evo baterija traje drugi dan i nakon pozamasnog koristenja imam 5 od ukupno 6 crtica. Kartica je unutra, sve funkcije rade besprijekorno.
    Ovo je ko da pricas o nekom drugom telefonu, meni drzi 16h baterija maximalno...
    Super ako je tako, probat cu cim nadjem vremena.
    "Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it."

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Bodovi
    6.820
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.820, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U izborniku applications koristeći app.maneag.ne pronalazim ni jednu temu,sve su mi teme nestale.
    Uglavnom ne mogu ih više izbrisati sa app. mgr. jer ih isti ne pronalazi, instalirane su na phone mem.(jedno 15-tak ih imam u themes?)

Zašto su nestale , nema ih ni u logu instalacija, a prije svega kako ih izbrisati ?

Hvala unaprijed !

P.S.
    Dvije su bile na mem.card i njh sam obrisala putem komp.....
    "Private (sakriveni folder) > 10207114 "
    Zadnji uredio marta06 : 09-10-2009 u 16:29

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2006
    Bodovi
    6.820
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nestrpljivosti radi ne pronalaska riješena na gornji post ja odlučila ja probala ja uspijela:
    *promjenila product code (vip-vodafon) u 0557961 (balcansE66-1)
    *updatala fw iz 210............ u 300.21.12 (najnoviji)
    *uspješno hakirala sa Hellox2

i počela ispočetka.....

P.S.
    Sve radi lijepo i novoinstalirane teme se prikazuju u app.mg. !

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Stormrider2230 Pregledaj post

možeš li otprilike staviti listu removalssa ?

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Crumarix1 Pregledaj post
    Imam ja jedno pitanje, koja ti je sim kartica? Imam crvenu vip i cini mi se da guta struju, ali pored svega toga zamima me koji su to procesi koji se mogu iskljuciti da baterija ne odlazi u nepovrat!
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marta06 Pregledaj post
    Nestrpljivosti radi ne pronalaska riješena na gornji post ja odlučila ja probala ja uspijela:
    *promjenila product code (vip-vodafon) u 0557961 (balcansE66-1)
    *updatala fw iz 210............ u 300.21.12 (najnoviji)
    *uspješno hakirala sa Hellox2

i počela ispočetka.....

P.S.
    Sve radi lijepo i novoinstalirane teme se prikazuju u app.mg. !
    se isplati to updejetat!?ima kaj novo/bolje!?
    Second place is the first loser!!

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E66
    Operater
    VIP
    Godina
    65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nešto sam čačkao po mom E66 (instalacija Garmina - radi OK), ali sada ne mogu vidjeti niti jednu pjesmu iako su sve na dobrom mjestu. Dakle, kada startam Music player vidi se da Glazba pjesme ima 0, a svih 84 je na pravom mjestu.
    Da se nije obrisao kakav index??????

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uđeš u music player - options - refresh i tako svaki put kada dodaš/obrišeš neke pjesme.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2006
    Bodovi
    6.820
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hakiaj Pregledaj post
    se isplati to updejetat!?ima kaj novo/bolje!?
    Apsolutno da, iako ne znam da li radi/otvara brže radi softwera ili jer sam zamjenila mem.card....(class 6) u svakom slučaju camera je vidno poboljašana to što sam za sad primjetila a hack je jednostavan i stabilan....

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mobitel
    E66, 6500s
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam pročitao cijelu temu pa se unaprijed ispričavam ako je bilo govora o tome... Evo ovako... imam E66 već cca 2 mjeseca i imam problem koji me strašno živcira a radi se o tome da telefon svakih cca dan-dva jednostavno ne želi pozivati kontakte iz imenika ili call log-a. Dođem do kontakta, odaberem broj, pritisnem poziv i..... ništa. Rješenje je da ugasim/upalim telefon i onda radi ok opet dan, dva, tri... I pogađate, ne radi baš onda kad hitno treba nekog nazvat...

Na servis ga nisam još slao jer novi fw nije bio dostupan na netu, a telefon i podaci u njemu mi trebaju, a i cijela ta procedura preko T-mobile-a me živcira... Sad sam vidio u ovom topicu da postoji fw 300.xxxxx pa ću pokušati s time, ali nekako nisam baš optimist...

Je li netko možda imao ovaj problem i kako ga je riješio, ako ga je riješio?

Do sada sam uglavnom imao nokie i s ovakvim problemom se još nisam sreo.

Inače, telefon je ok, ima sve što treba (osim štoperice ), baterija traje dan-dva, dizajn mi odgovara... Sve u svemu zadovoljan ali ovo s kontaktima je van pameti... a čitao sam da je i E65 imao takve probleme.
    Zadnji uredio basic106 : 19-10-2009 u 13:12

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marta06 Pregledaj post
    Apsolutno da, iako ne znam da li radi/otvara brže radi softwera ili jer sam zamjenila mem.card....(class 6) u svakom slučaju camera je vidno poboljašana to što sam za sad primjetila a hack je jednostavan i stabilan....
    a certifikat si dobila ko u tutorijalu ili ?!
    stara se verzija crekala sa hallo cardbidge i trebalo je 1min za sve!
    ...ovo dok dodze certifikat uf...ne da mi se cekat

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    HTC Desire & Samsung J700
    Operater
    VIP & TELE2
    Bodovi
    4.440
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.440, Nivo: 15
    Bodovi: 4.440, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao basic106 Pregledaj post
    Nisam pročitao cijelu temu pa se unaprijed ispričavam ako je bilo govora o tome... Evo ovako... imam E66 već cca 2 mjeseca i imam problem koji me strašno živcira a radi se o tome da telefon svakih cca dan-dva jednostavno ne želi pozivati kontakte iz imenika ili call log-a. Dođem do kontakta, odaberem broj, pritisnem poziv i..... ništa. Rješenje je da ugasim/upalim telefon i onda radi ok opet dan, dva, tri... I pogađate, ne radi baš onda kad hitno treba nekog nazvat...

Na servis ga nisam još slao jer novi fw nije bio dostupan na netu, a telefon i podaci u njemu mi trebaju, a i cijela ta procedura preko T-mobile-a me živcira... Sad sam vidio u ovom topicu da postoji fw 300.xxxxx pa ću pokušati s time, ali nekako nisam baš optimist...

Je li netko možda imao ovaj problem i kako ga je riješio, ako ga je riješio?

Do sada sam uglavnom imao nokie i s ovakvim problemom se još nisam sreo.

Inače, telefon je ok, ima sve što treba (osim štoperice ), baterija traje dan-dva, dizajn mi odgovara... Sve u svemu zadovoljan ali ovo s kontaktima je van pameti... a čitao sam da je i E65 imao takve probleme.
    Imao sam isti problem i riješio sam ga...

Prodao sam mob

Bio sam dva puta na servisu s njim. Oba puta malo naštimavanje slidea i programsko ažuriranje. Ovo s imenikom bi radilo par dana i opet banana, pa gašenje i paljenje pa bi opet gurao par dana, pa sam skužio da i slide čini čuda po tom pitanju, odnosno da ukoliko imam otvoren imenik i zatvorim slide onda se imenik zbrejka.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2006
    Bodovi
    6.820
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hakiaj Pregledaj post
    a certifikat si dobila ko u tutorijalu ili ?!
    stara se verzija crekala sa hallo cardbidge i trebalo je 1min za sve!
    ...ovo dok dodze certifikat uf...ne da mi se cekat
    certifikat sam imala od ranije tako da ne znam...

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo...updejto ipak soft na v300...sve isto ko prije,nisam nista primjetio da je bolje,ni brze...jedino sto se desilo je to da mi sad ne radi onaj sat na screensaveru!radi al se ne refresa sam od sebe vec tek kad ja stisnem nesto...bas zivcira!

edit: evo naso rijesenje....

Goto Tools->Settings->General->Personalisation->Themes->Power saver and select animation.

Ive selected a Animamtion timeout of 4 seconds and Light time-out as off.

After all this, the screensaver pops on for about 1 second, before the clock comes on. But the clock does work now.
    Zadnji uredio hakiaj : 21-10-2009 u 23:33

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    E66, omnia i-900
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @basic106 - nazalost nema resenja za taj problem sa blokadom pozivanja.. tako je i tu leka nema, pa mozes menjati i software i sve, jedino promena telefona to moze 100% resiti
    inace, ja sam tu muku resio tako sto sam ubacio u speeddial nekih 5-6 najbitnijih brojeva i ugl ih tako i pozivam, i sa tim problema nema - nista ne blokira..

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KillMe - Removable procesi

= Citat = Izvorno postao Crumarix1 Pregledaj post
    Ja sam "ubio" ove:

EInfoServer.exe
    AMSDbServer.exe
    DRMCommonLicSr...exe
    DMUtilServer.exe
    Dataconnectionl...exe
    suplistener.exe
    Autolock.exe
    vcommandmanager.exe
    DevEncStarter.exe
    FaxModem.exe
    worldmate_sch...exe
    Logs.exe
    ALWAYSONLINEST...exe

a vjerojatno bi ih se moglo jos naci pod B, tzv. Unsure samo bi trebalo ici metodom pokusaja-pogreske i vidjeti koji mu nije nuzan proces.

Ja sam ove "skinuo" i nisam primjetio da mi nesto ne radi kako treba.

Sensorserver.exe sam si ostavio za rotaciju ekrana, a i njega se moze bez problema uspavati.

Nije da mi baterija traje 5-6 dana ali recimo da traje dobra 3 dana.

Uz koristenje Garmina...svega par sati, nazalost. Ali, Garmin koristim u autu pa sam investirao 100 tinjak kuna u univerzalni punjac i rijesio i taj problem.

+ Odgovori na temu
Stranica 22 od 26 PrvaPrva ... 12 18 19 20 21 22 23 24 25 26 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. Odgovora: 62
    Posljednji post: 24-02-2009, 17:05
  4. P520-Par pitanja u vezi mobitela