znaci ima u slusalici i jos jedan na poledjini...
mislim da kad pustim pjesmu da ne svira na slusalicu ..
znaci ima u slusalici i jos jedan na poledjini...
mislim da kad pustim pjesmu da ne svira na slusalicu ..
Cudno, al je li netko naisao na ovaj problem...
svakih nekoliko dana mi datum na mobitelu skoci dva dana unaprijed...
stavrno cudan problem i nemam objasnjenja jer nikakva specificna radnja ne prethodi tom dogadjaju, jednostavno u jednom trenutku shvatim da je datum otisao 2 dana naprijed a sat je ostao tocan...
mobite nije crack-an vec koristim certifkat za potpisivanje aplikacija od kojih imam (Garmin i KillMe)
...problem se pojavio i kad sam ukljucio Vrijeme mreznog operatera
Cini mi se da je i kod mene tako, ponekad ga ugasim preko noći al valjda ne obratim paznju odma ujutro nego tek kasnije na poslu shvatim da je otisla za 2 dana naprijed... ne mogu vjerovati da je podlozna takvoj greski...
firmware mi je isto 200.21.118
...ima li tko rjesenje ili objasnjenje barem...
Isti problem, i kad razmislim također nakon što sam ga bio ugasio dan prije. Đubre me trebalo probuditi u pola 7 za posao i ništa. Probudio sam se sam 10 do 8. Zbunjola i spremanje na posao u roku 10min.
Drugi problem koji sam imao je sa imenikom. I mislim da sam ga riješio. Imao sam preko 200 primljenih i odlaznih poruka. Pobrisao sam ih i mob od ponedjeljka radi normalno. Nadam se da će tako biti i dalje.
Inače, nikakvih problema nisam imao sa 127. verzijom softvera al kad sam ga dao na popravak jer mi je riknuo display onda su mi ukucali 200. i to je tak tak. Srednja žalost. Dobio sam Net radio aplikaciju i kad želim da mi svira preko kućnog wlana on to ne želi napraviti. Ista stvar mi je bila i sa gledanjem youtuba preko wlana. Jednostavno ne želi pustiti film. Učita prvu sliku i to je to.
Kakav je ovaj 210. Planiram se zaletiti do mobisa pa da mi odma puknu i novi FW.
pogledajte datum na kompu, mozda kod sinhronizacije pokupi vrijeme sa kompa
nikakvu sinkronizaciju nisam radio...
pripazit cu slijedeci put kod jutarnjeg paljenja jel datum odmah poremecen ili se to tek tijekom dana dogodi
ovako kupio sam E66..
verzija:::
102.07.81
12-07-2008
RM-343
Nokia E66-1 (290.01)
i sad nemogu gore stavit teme sa Zedge stranice..
jel treba hakirati software???
odabral sam za E66 teme..
pise mi "pogreska s potvrdom obratite se davatelju usluga"
Eh, da si čitao temu koja je sticky i kojoj u naslovu piše: OBAVEZNO PROČITATI , znao bi o čemu se radi.
Pošto tu temu nisi pročitao, evo ti i link na nju.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419
OBAVEZNO JU PROČITAJ. pa ćeš znati u čemu je problem i kako ga riješiti.
(trebaš potpisati tu temu ili hakirati mobitel, a o tome također postoje teme, pa pogledaj)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Provjeri najprije tools - settings - applications sttgs - app manager - ukljuci da dozvoljava instalaciju svih aplikacija i iskljuci online provjeru.
Ako ni to ne prolazi (a za teme bi cini mi se trebalo biti dovoljno), onda cekiraj sto ti Ico pise.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam gore Garmin XT do sada bilo sve ok, nekih mjesec dana, sada ga uopće ne želi otvoriti? u čemu je problem?
Zadnji uredio type22 : 07-07-2009 u 15:50
Updateaj ga, na 5.00.50!!!
http://www.4shared.com/file/10798870...ion_50050.html
evo cini se da su napokon omogucili upgrade na 300 za moj product code...tako da se trenutno mob updatea.
frend je "ubio" display na e66, koliko košta popravak, preporuka gdje?
mobis je sigurno skup, ima drugih opcija? nabavlja netko ekran?
nece da mi se instalira hellox 103. dode do aplying patches i onda beskonacno traje. probao sam i prekinut instalaciju pa ponovo pokrenut, ali svejedno nece...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ima li neka mogucnost na e66 namjestit da mi za odredjene osobe ton poruke bude drukciji nego za ostale i ako da kako? odnosno ako nema ima li neki program za to?
Killer Mobile Advance SMS v1.00 S60v3 ce ti resiti problem sa razlicitim tonovima za razlicite kontakte, a i jos dosta toga ima da ponudi vezano za sms![]()
Kupih E66 bez prethodnog čitanja teme i zabrinuh se. Baterija traje 1 dan, cijeli. Mislio sam da je neka zafrkancija. Kad ono stvarno. Uz punjenje preko noći i preko dana koristenje za 30 - 45 min poziva i malo wlan-a, do navečer je baterija na 1 crtici i tuli. Sad sam zamijenio memorijsku karticu sa Apacer-ovom SDHC 8 gb i učinilo mi se da troši manje bateriju. Imao netko takvih iskustava? Instalirao sam i Handy taskman i gasim sve nepotrebno.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
ovako imam jedno pitanje...
kad idem u galeriju i slike onda mi se prikazu i sa kartice ikone od gramina kojeg sam instaliral na karticu..
jel smijem te slike(ikone) izbrisat?
Ja sam svoje obrisao i ništa se nije dogodilo.
koji je zadnji soft tj firmware?imam 102.07.81 RM343 227.01...Jel ok to?pošto mi nokia updater javlja da imam več najnoviji soft.u mobu,tnx...dal punjač od 5310xm mogu slobodno kiristit na E66?tnx
može odgovor na gore postavljeno pitanje?dal dolazi kakva vidljiva poboljšanja novi firmware spram ovog mog?tnx
Pošto čitam malo po netu,ekipa se žali da je navodno zadnji firm.dobro "zaštićen"a navodno nakon njega više nemreju gps koristit prek garmina...Sad imam sve manju želju za prelazak na novi firm.
Bookmarks