Ovo mozda zvuci kao znanstvena fantastika, ali ja sam jedan od onih koji je na svu srecu rijesio taj problem. Kako? Pomocu HelloOX2 i KillMe 1.35. A posto imam Garmina ubio sam i cardrunner.dll odnosno preimenovao sam ga u cardrunner.dlo
Moj software (*#0000#): 200.21.118 26.11.2008.
Otisao na stranice HelloOX (probajte googlati, tamna pozadina sa crveno naranačastim bikom), tamo postoje 2. mogucnost downloada programa za hack, prva je nepotpisana, pa treba preko SignSIS ili slicnog programa potpisati aplikaciju (sto ja ne znam i nisam uspio napraviti) a druga je opcija, koju sam i odabrao, uplatiti 5$ (PayPal) pa se dobije downlad potpisane verzije.
Nakon instalacije, samo pokrenuti program i on napravi svojih 6 ili 7 koraka i to je to. Mob je otkljucan, program vise nije potreban i moze se izbrisati.
Sada je mob otvoren za instalaciju KillMe 1.35 koji sam takodjer skinuo s neta i koji takdjer nije potpisan.
U KillMe opcijama postoji folderi A B C D E F, pod A se nalaze Removable processi koji se mogu bez problema prekinuti
Options - Terminate all kako ne bi sisali bateriju, (mozda ce trebati ponoviti nekoliko puta jer su neki procesi tvrdoglavi) a ja sam experimentirao i sa opcijom B gdje se nalaze tzv. Unsure procesi. Kad sam prekinuo neke od njih mob se restartao, ali nista za to. Kasnije sam one bez kojih mob moze isto prebacio u Removable i ubio sve sa Terminate all.
Potrebno ponoviti kad se mob restarta, ali sad kad su svi u Removable folderu puno je jednostavnije.
Preporodio sam se, to kao da nije moja nokia koja "ocajnicki" trazi struju, evo baterija traje drugi dan i nakon pozamasnog koristenja imam 5 od ukupno 6 crtica. Kartica je unutra, sve funkcije rade besprijekorno.
Bookmarks