Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 630

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    Nokia e66
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam odnio mob. u Nokijin servis, jer je mob. pod garancijom i snimili su mi besplatno novi soft. 300.21.012., i mogu reci da mi taj novi soft. nije rijesio problem baterije (opet 1-2 dana).
    Probao sam si instalirati kill me program (da si ubijem neki dll. file) ali ga nije prihvatio jer očito nije potpisan, pa ga nije dalo instalirati.

Jer zna itko kako to rijesiti i kako produžiti život bateriji.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tom_luki Pregledaj post
    Ja sam odnio mob. u Nokijin servis, jer je mob. pod garancijom i snimili su mi besplatno novi soft. 300.21.012., i mogu reci da mi taj novi soft. nije rijesio problem baterije (opet 1-2 dana).
    Probao sam si instalirati kill me program (da si ubijem neki dll. file) ali ga nije prihvatio jer očito nije potpisan, pa ga nije dalo instalirati.

Jer zna itko kako to rijesiti i kako produžiti život bateriji.
    Ovo mozda zvuci kao znanstvena fantastika, ali ja sam jedan od onih koji je na svu srecu rijesio taj problem. Kako? Pomocu HelloOX2 i KillMe 1.35. A posto imam Garmina ubio sam i cardrunner.dll odnosno preimenovao sam ga u cardrunner.dlo

Moj software (*#0000#): 200.21.118 26.11.2008.

Otisao na stranice HelloOX (probajte googlati, tamna pozadina sa crveno naranačastim bikom), tamo postoje 2. mogucnost downloada programa za hack, prva je nepotpisana, pa treba preko SignSIS ili slicnog programa potpisati aplikaciju (sto ja ne znam i nisam uspio napraviti) a druga je opcija, koju sam i odabrao, uplatiti 5$ (PayPal) pa se dobije downlad potpisane verzije.

Nakon instalacije, samo pokrenuti program i on napravi svojih 6 ili 7 koraka i to je to. Mob je otkljucan, program vise nije potreban i moze se izbrisati.

Sada je mob otvoren za instalaciju KillMe 1.35 koji sam takodjer skinuo s neta i koji takdjer nije potpisan.

U KillMe opcijama postoji folderi A B C D E F, pod A se nalaze Removable processi koji se mogu bez problema prekinuti Options - Terminate all kako ne bi sisali bateriju, (mozda ce trebati ponoviti nekoliko puta jer su neki procesi tvrdoglavi) a ja sam experimentirao i sa opcijom B gdje se nalaze tzv. Unsure procesi. Kad sam prekinuo neke od njih mob se restartao, ali nista za to. Kasnije sam one bez kojih mob moze isto prebacio u Removable i ubio sve sa Terminate all.

Potrebno ponoviti kad se mob restarta, ali sad kad su svi u Removable folderu puno je jednostavnije.

Preporodio sam se, to kao da nije moja nokia koja "ocajnicki" trazi struju, evo baterija traje drugi dan i nakon pozamasnog koristenja imam 5 od ukupno 6 crtica. Kartica je unutra, sve funkcije rade besprijekorno.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Nokia
    Operater
    T-Mobile, VIP
    Bodovi
    10.679
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.679, Nivo: 24
    Bodovi: 10.679, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Stormrider2230 Pregledaj post
    Ovo mozda zvuci kao znanstvena fantastika, ali ja sam jedan od onih koji je na svu srecu rijesio taj problem. Kako? Pomocu HelloOX2 i KillMe 1.35. A posto imam Garmina ubio sam i cardrunner.dll odnosno preimenovao sam ga u cardrunner.dlo

Otisao na stranice HelloOX (probajte googlati, tamna pozadina sa crveno naranačastim bikom), tamo postoje 2. mogucnost downloada programa za hack, prva je nepotpisana, pa treba preko SignSIS ili slicnog programa potpisati aplikaciju (sto ja ne znam i nisam uspio napraviti) a druga je opcija, koju sam i odabrao, uplatiti 5$ (PayPal) pa se dobije downlad potpisane verzije.

Nakon instalacije, samo pokrenuti program i on napravi svojih 6 ili 7 koraka i to je to. Mob je otkljucan, program vise nije potreban i moze se izbrisati.

Sada je mob otvoren za instalaciju KillMe 1.35 koji sam takodjer skinuo s neta i koji takdjer nije potpisan.

U KillMe opcijama postoji folderi A B C D E F, pod A se nalaze Removable processi koji se mogu bez problema prekinuti Options - Terminate all kako ne bi sisali bateriju, (mozda ce trebati ponoviti nekoliko puta jer su neki procesi tvrdoglavi) a ja sam experimentirao i sa opcijom B gdje se nalaze tzv. Unsure procesi. Kad sam prekinuo neke od njih mob se restartao, ali nista za to. Kasnije sam one bez kojih mob moze isto prebacio u Removable i ubio sve sa Terminate all.

Potrebno ponoviti kad se mob restarta, ali sad kad su svi u Removable folderu puno je jednostavnije.

Preporodio sam se, to kao da nije moja nokia koja "ocajnicki" trazi struju, evo baterija traje drugi dan i nakon pozamasnog koristenja imam 5 od ukupno 6 crtica. Kartica je unutra, sve funkcije rade besprijekorno.
    Ovo je ko da pricas o nekom drugom telefonu, meni drzi 16h baterija maximalno...
    Super ako je tako, probat cu cim nadjem vremena.
    "Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it."

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Stormrider2230 Pregledaj post

možeš li otprilike staviti listu removalssa ?

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Crumarix1 Pregledaj post
    Imam ja jedno pitanje, koja ti je sim kartica? Imam crvenu vip i cini mi se da guta struju, ali pored svega toga zamima me koji su to procesi koji se mogu iskljuciti da baterija ne odlazi u nepovrat!
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KillMe - Removable procesi

= Citat = Izvorno postao Crumarix1 Pregledaj post
    Ja sam "ubio" ove:

EInfoServer.exe
    AMSDbServer.exe
    DRMCommonLicSr...exe
    DMUtilServer.exe
    Dataconnectionl...exe
    suplistener.exe
    Autolock.exe
    vcommandmanager.exe
    DevEncStarter.exe
    FaxModem.exe
    worldmate_sch...exe
    Logs.exe
    ALWAYSONLINEST...exe

a vjerojatno bi ih se moglo jos naci pod B, tzv. Unsure samo bi trebalo ici metodom pokusaja-pogreske i vidjeti koji mu nije nuzan proces.

Ja sam ove "skinuo" i nisam primjetio da mi nesto ne radi kako treba.

Sensorserver.exe sam si ostavio za rotaciju ekrana, a i njega se moze bez problema uspavati.

Nije da mi baterija traje 5-6 dana ali recimo da traje dobra 3 dana.

Uz koristenje Garmina...svega par sati, nazalost. Ali, Garmin koristim u autu pa sam investirao 100 tinjak kuna u univerzalni punjac i rijesio i taj problem.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. Odgovora: 62
    Posljednji post: 24-02-2009, 17:05